Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Πρώην επιστήμονας της NASA αποκαλύπτει: «Πιθανή η ύπαρξη εξωγήινης ζωής κάτω από τους ωκεανούς»

Σύμφωνα με έναν πρώην επιστήμονα της Nasa, οι εξωγήινοι όχι μόνο υπάρχουν αλλά δεν έχουν έρθει σε επαφή με τη Γη, επειδή πιθανότατα ζουν στο βάθος ενός κατεψυγμένου ωκεανού. 

Ο Alan Stern, ο οποίος εργάζεται, τώρα, στο Νοτιοδυτικό Ινστιτούτο Ερευνών του Τέξας, πραγματοποίησε μια ομιλία στο Τμήμα Πλανητικών Επιστημών του 2017, την περασμένη εβδομάδα, για να συζητήσει και να απαντήσει σε ερωτήματα περί εξωγήινων και γιατί δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα στη Γη.
Ο ίδιος ανέφερε:
«Υπάρχουν πολλές πιθανές εξηγήσεις σχετικά μ' αυτό το παράδοξο» και προσθέτει:
« Εμείς προτείνουμε ένα άλλο - δηλαδή ότι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των κόσμων με βιολογία και πολιτισμούς είναι υδάτινοι κόσμοι στον ωκεανό».

Κυνηγοί φαντασμάτων φωτογράφισαν «παράξενη μορφή» σε εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο! (ΦΩΤΟ)

Ο Κόσμος των υπερφυσικών φαινομένων δηλώνει την παρουσία του με την εμφάνιση παράξενης μορφής σε μία φωτογραφία: Αλήθεια ή μία ακόμα υπερβολή;

Το υπερφυσικό φαινόμενο καταγράφηκε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο που χρησίμευε ως νοσοκομείο και είναι χτίσμα της βικτοριανής εποχής. Ανάμεσα στα μέλη της ομάδας των Βρετανών κυνηγών φαντασμάτων που επισκέφθηκαν ένα εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο στην πόλη του Λίβερπουλ, «γλίστρησε» ένας απρόσμενος επισκέπτης: μια παράξενη γυναικεία μορφή που έγινε αντιληπτή μόνον με την παρατήρηση της φωτογραφίας η οποία δημοσιεύθηκε στην καθημερινή εφημερίδα «Express».
Ο φωτογράφος είναι ο κυνηγός φαντασμάτων της εταιρείας

ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ: Το μικρό νησάκι μόλις 15 τ.χλ με λιγότερο από 100 κατοίκους και τη μεγάλη ελληνική σημαία!

Η Ψέριμος είναι το μεγαλύτερο νησί που ανήκει στην Κάλυμνο. Βρίσκεται ανάμεσα στην Κάλυμνο και την Κω και έχει έκταση 15 τ. χμ.

Υπάρχει ακτοπλοϊκή σύνδεση τόσο με το νησί της Καλύμνου όσο και με την Κω, η απόσταση από τον λιμένα της οποίας είναι 7,3 ναυτικά μίλια.

Γι αυτό διέκoψαν το πρόγραμμα Apollo; Οι ΗΠΑ προσπάθησαν να δοκιμάσουν πυρηνικό όπλο στην Σελήνη – Τι συνέβη όμως;

Ένας  σμήναρχος ε.α. της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας (USAF), με το όνομα Ross Dedrickson, ισχυρίζεται ότι η αμερικανική κυβέρνηση προσπάθησε να πυροδοτήσει  πυρηνικό όπλο στο φεγγάρι, αλλά …« εξωτερικοί παράγοντες» τους εμπόδισαν να το πράξουν, ξεσηκώνοντας νέες συζητήσεις για πολλά σχέδια των ΗΠΑ.
Στη δεκαετία του ’50, μέρος των ευθυνών του Σμήναρχου  Dedrickson ήταν και η  διατήρηση του αποθέματος πυρηνικών όπλων για την υπηρεσία AEC και των συνοδευτικών ομάδων ασφαλείας που ελέγχουν την ασφάλεια των όπλων.

Όσον αφορά την επικρατούσα τάση, είναι γνωστό ότι μια αποχαρακτηρισμένη έκθεση του Κέντρου Πυρηνικών Όπλων της Πολεμικής Αεροπορίας τον  Ιούνιο του 1959 δείχνει πόσο σοβαρά θεωρούσαν το σχέδιο που ονομάστηκε «σχέδιο Α119».

Ανησυχία: Επιστήμονες παρακολουθούν μυστηριώδη κομήτη από άλλο ηλιακό σύστημα

Ένα μικρός αστεροειδής ή κομήτης που εντοπίστηκε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στο ηλιακό μας σύστημα, είναι πιθανό να έχει προέλθει από άλλο ηλιακό σύστημα όπως υποστηρίζουν Αμερικανοί επιστήμονες.
Εάν κάτι τέτοιοι ισχύει θα είναι η πρώτη φορά που ένας τέτοιος διαστρικός «επισκέπτης» παρατηρείται από τη Γη.
Το μυστηριώδες αντικείμενο, που είναι γνωστό μέχρι στιγμής ως A/2017 U1, ανακαλύφθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα από έναν ερευνητή που χρησιμοποίησε ένα εξελιγμένο τηλεσκοπικό σύστημα στο Πανεπιστήμιο της Χαβάης το οποίο ερευνά διαρκώς το διάστημα για τέτοιου είδους φαινόμενα.
«Περιμέναμε αυτή τη μέρα εδώ και δεκαετίες», δήλωσε ο Πολ Τσόντας, διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αεροναυτικής και Διαστημικής Διοίκησης για μελέτες αντικειμένων κοντά στη Γη, στο Εργαστήριο Jet Propulsion Laboratory στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια.

Προηγμένοι Αρχαίοι Πολιτισμοί

Aπαγορευμένη Αρχαία Γεωγραφία. Πότε έπεσε ο ουρανός; Οι αληθινοί χάρτες των αρχαίων θαλασσοπόρων. Η Ατλαντίδα ήταν στην Ανταρκτική; Προηγμένος πολιτισμός στην εποχή των παγετώνων; Πως υπολόγισε ο Ερατοσθένης το μέγεθος της Γης;
Το 1966, ένας Aμερικανός καθηγητής της Ιστορίας της Επιστήμης, ονόματι Τσαρλς Χάπγκουντ (Charles Hapgood) προκάλεσε εκτεταμένες αντιγνωμίες με το βιβλίο Χάρτες των Αρχαίων Θαλασσοπόρων (Maps of the Ancient Sea Kings). O λόγος γίνεται σαφής από τον τίτλο του τελευταίου κεφαλαίου, O Πολιτισμός που Εξαφανίστηκε, το οποίο αρχίζει ως εξής:
Τα στοιχεία που παρουσιάζονται στους αρχαίους χάρτες φαίνεται να δείχνουν ότι σε μια μακρινή εποχή, πριν από την εμφάνιση οποιουδήποτε γνωστού πολιτισμού, υπήρξε ένας πραγματικά εξελιγμένος πολιτισμός, ο οποίος είτε ήταν εντοπισμένος σε μια περιοχή αλλά είχε οικουμενικό εμπόριο ή αποτελούσε, με την πραγματική έννοια, έναν οικουμενικό πολιτισμό. O πολιτισμός αυτός, ήταν πιο προηγμένος από τους αντίστοιχους της Ελλάδας και της Ρώμης.