Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Ηλίας Κασιδιάρης Να αποβληθεί ο τουρκοπράκτορας, Μουσταφά Μουσταφά (video)

Ηλίας Κασιδιάρης  Να αποβληθεί ο τουρκοπράκτορας, Μουσταφά Μουσταφά
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Πόσες μέρες μπορεί να παραταθεί η κράτηση των Ελλήνων στρατιωτικών; - Τί αναφέρει ο τουρκικός Ποινικός Κώδικας;

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν νομικές πηγές η διάρκεια του ...καψονιού μπορεί να διαρκέσει από 15 έως και 30 ημέρες από την στιγμή της σύλληψης (ή καλύτερα αιχμαλωσίας στην περίπτωση των Ελλήνων στρατιωτικών καθώς υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις).
Το γεγονός ότι βρίσκεται ακόμη σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης που δεν έχει αρθεί ακόμη -από την ημέρα της απόπειρας πραξικοπήματος, τον Ιούλιο του 2016- είναι πιθανό να επικαλεστεί η Τουρκία, κρατώντας τους δύο Έλληνες στρατιώτες για περισσότερες ημέρες στις φυλακές.

Ερχονται και οι Ισραηλινοί για βοήθεια: Στέλνουν εκτάκτως μαχητικά στην Ανδραβίδα

Το Ισραήλ στέλνει μαχητικά αεροσκάφη F-16 τα οποία θα αναπτυχθούν σε  ελληνικά αεροδρόμια εν μέσω της σοβαρότερης ελληνοτουρκικής κρίσης μετά τα Ιμια.
Η αποστολή γίνεται στο πλαίσιο και υπό τον "μανδύα" της μεγάλης διασυμμαχικής αεροπορικής άσκησης "Ηνίοχος 2018", αλλά είναι κάτι περισσότερο από αυτό, αφού παρά την καθυστερημένη άφιξή τους, θα μείνουν παραπάνω ημέρες.
Το Ισραήλ εφέτος δεν επρόκειτο να συμμετάσχει στην άσκηση.
Αν και ο "Ηνίοχος" είναι εξαιρετικά αναβαθμισμένος (θα είναι παρόντα μαχητικά από USAF, RAF κλπ), το Ισραήλ που συμμετείχε αδιάλειπτα στην άσκηση τα τελευταία χρόνια, είχε ενημερώσει ότι η ισραηλινή Αεροπορία λόγω έντασης στην Μέση Ανατολή και της υψηλής ετοιμότητας που έχει δεν θα συμμετείχε στην άσκηση.

Θεσσαλονίκη: Τα έργα του Μετρό αποκάλυψαν την… Αφροδίτη! Απίστευτα ψηφιδωτά στην Αγία Σοφία

Επίσης, θα αποσπαστεί το υπόκαυστο λουτρού που βρέθηκε σε πολύ καλή κατάσταση στον ίδιο χώρο προκειμένου να αξιοποιηθεί για εκθεσιακούς λόγους, ενώ θα διερευνηθεί, σε συνεργασία με την Αττικό Μετρό, σε ποιο σημείο του σταθμού μπορούν να εκτεθούν τα καλύτερα σωζόμενα ψηφιδωτά δάπεδα.
Τα παραπάνω γνωμοδότησαν χθες (06.03.2018) ομόφωνα τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ), αφού ενημερώθηκαν για τα τελευταία, πολύ αξιόλογα ευρήματα, που είδαν πρόσφατα το φως στο πλαίσιο των εργασιών για την κατασκευή του Μετρό Θεσσαλονίκης.