Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Το πόλτεργκαϊστ του Καλαμακίου, το 1937

Το φθινόπωρο του 1937, έντονα τηλεκινητικά φαινόμενα ήρθαν στο φως στο Καλαμάκι Αττικής, στην οικία του εμπόρου της οδού Σταδίου, κυρίου Δρακοπούλου.
Τα φαινόμενα αυτά εκδηλώθηκαν στις αρχές Οκτωβρίου και παρουσίαζαν καταπληκτικές ομοιότητες με τα όσα περίεργα είχαν συμβεί δύο χρόνια νωρίτερα, στην οικία του Στρατηγού Διαμαντοπούλου, καθώς και τα δύο αυτά περιστατικά συνδέονταν άμεσα με τις νεαρές υπηρέτριες των εν λόγω κατοικιών.
Όταν, λοιπόν, ξεκίνησαν όλα αυτά τα ανεξήγητα στην οικία του εμπόρου στο Καλαμάκι, παρατηρήθηκε αρχικά ότι διάφορα ενδύματα, είδη ρουχισμού και επιπλώσεως φθείρονταν ποικιλοτρόπως, χωρίς καμία προφανή αιτία. Αρχικά, τα μέλη της οικογένειας υποπτεύθηκαν ότι οι ζημιές προκαλούνταν από απροσεξία της μικρής υπηρέτριας ή άλλου προσώπου της οικίας.

Βλάστηση στον πλανήτη Άρη

Τον Δεκέμβριο του 1954, η Αμερικανική Γεωγραφική Εταιρία ανακοίνωσε επισήμως τα αποτελέσματα της συλλογικής και ενδελεχούς έρευνας κατά τη διάρκεια ολόκληρης της τρέχουσας χρονιάς.
Το πλέον σημαντικό ήταν η οριστική διαπίστωση των επιστημόνων ότι η ύπαρξη φυτικής ζωής στον πλανήτη Άρη θεωρούνταν βέβαιη.

Μύθοι και θρύλοι για την ανακάλυψη της Αμερικής

Μήπως οι αρχαίοι Ευρωπαίοι θαλασσοπόροι διέπλευσαν τον μεγάλο ωκεανό, που ο Στράβωνας στα “Γεωγραφικά” τόνιζε ότι “δε μπορούσε κανένας να πλεύσει σ’ αυτόν, επειδή είναι αχανής κι έρημος”, για να φτάσουν στις Δυτικές Ινδίες ή αλλιώς, στις ακτές της Αμερικής;

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ 12 ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ CHRISTOS SNOW


 ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ 12 ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ CHRISTOS SNOW

Είναι λάθος ο χρυσός δίσκος που στείλαμε στους εξωγήινους;

H εξωτερική θήκη του χρυσού δίσκου των Voyager
Μάλλον είναι πολύ λάθος ο χρυσός δίσκος που στείλαμε για να βρουν οι εξωγήινοι
Ξεκίνησε το ταξίδι του στα αστέρια με σκοπό να βρεθεί από εξωγήινους και να αποτελέσει ένα όσο πιο πλήρες γίνεται πορτρέτο της ανθρωπότητας. Ο χρυσός δίσκος της NASA εκτοξεύτηκε στο διάστημα το 1977 και είναι γεμάτος πληροφορίες για την κουλτούρα και τη ζωή του κυρίαρχου είδους στον πλανήτη.

Νέες φωτογραφίες της NASA δείχνουν τις αμερικανικές σημαίες στη Σελήνη

Με βάση την ανάλυση των σκιών στην επιφάνεια της σελήνης, όλες οι σημαίες, που τοποθέτησαν οι Aμερικανοί αστροναύτες του προγράμματος Apollo, έχουν παραμείνει στη θέση τους – εκτός από μία.
Κατά τη διάρκεια καθεμίας εκ των έξι αμερικάνικων προσσεληνώσεων, οι αστροναύτες τοποθετούσαν αμερικανικές σημαίες ως σύμβολα των επιστημονικών και μηχανολογικών επιτευγμάτων του έθνους.

Πέθανε ο Άλαν Μπιν, ο 4ος άνθρωπος που πάτησε στο φεγγάρι

Ο Άλαν Μπιν άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Τέξας ανακοίνωσε, μέσω της NASA, η οικογένειά του.
Ο πρώην πιλότος δοκιμών του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, ο οποίος αφοσιώθηκε στη ζωγραφική όταν πήρε σύνταξη το 1981 από τη NASA.

«Forza Italia» : Ρότα για εθνικό νόμισμα και Turk Stream – Εχθρός του Βερολίνου ο νέος ΥΠΟΙΚ – Πραξικόπημα επιχειρεί η Γερμανία

Ανελέητο πόλεμο δέχεται ήδη η ιταλική κυβέρνηση εντός και εκτός χώρας με τα γερμανικά ΜΜΕ να λυσσάνε. Οι εντολοδόχοι Βερολίνου προσπαθούν ήδη να πετύχουν ένα πρώτο «πραξικόπημα» εντός Ιταλία. Εκτός από το παράλληλο νόμισμα , ακόμη μια απόφαση της Ιταλίας φαίνεται να γεμίζει με οργή ΗΠΑ/ΝΑΤΟ. Ρότα για την Μόσχα έβαλε ήδη η νέα ιταλική κυβέρνηση…
Τρόμο στο Βερολίνο προκαλεί ο 81χρονος Πάολο Σαβόνα – «Είναι εχθρός της Γερμανίας» – Οργή στην Ιταλία
Ένας διάσημος αντίπαλος της Γερμανίας θα μπορούσε να γίνει ο νέος υπουργός οικονομικών της Ιταλίας. Ο πρόεδρος θέλει να το αποτρέψει. Μπορεί να υπερισχύσει;