Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Λαμία: Άνοιξαν το παράθυρο και είδαν αυτό το σαρκοφάγο έντομο μπροστά τους – Άφωνοι όταν έμαθαν περί τίνος επρόκειτο [pics]

 
Ενα έντομο σπάνιο και επικίνδυνο έφτασε στη Λαμία. Μετά τον αρχικό πανικό ακολούθησαν οι αποκαλύψεις...
Tο μεγαλύτερο υδρόβιο έντομο στην Ευρώπη, που έχει πολύ ισχυρό και επίπονο δάγκωμα και μπορεί να καταβροχθίσει μικρά οστρακόδερμα, ψαράκια και αμφίβια εντοπίστηκε στη Λαμία.
Πρόκειται για το Λιθόκερο, που είναι σαρκοφάγο και ιδιαίτερα σπάνιο. Εντοπίστηκε έξω από το κτήριο του δημαρχείου της Λαμίας και προκάλεσε πανικό και έκπληξη. Πανικό λόγω του μεγέθους του και έκπληξη γιατί κανείς δεν είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο και δεν ήξερε τι ακριβώς ήταν.
Έτσι αποφασίστηκε να ειδοποιηθεί ο φιλοζωικός σύλλογος Λαμίας. Τη συνέχεια δίνει στην προσωπική της σελίδα στο facebook η κυρία Αγγέλα Μπαρτσιώκα, πρώην πρόεδρος και νυν αντιπρόεδρος του συλλόγου.

Επιστήμονες του Χάρβαρντ Βρήκαν πως Ταξιδεύουν οι Εξωγήινοι

Δύο επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ προτείνουν ότι οι μυστηριώδεις γρήγορες εκρήξεις ραδιοκυμάτων (FRB) που εντοπίστηκαν σε μακρινούς γαλαξίες, ίσως να αποτελούν απόδειξη ότι οι εξωγήινοι ταξιδεύουν μέσα στο σύμπαν.
Τα FRB είναι εξαιρετικά έντονες αναλαμπές ραδιοκυμάτων που διαρκούν λιγότερο και από ένα δευτερόλεπτο και εντοπίστηκαν από ειδικά τηλεσκόπια. Το πρώτο εντοπίστηκε πριν από περίπου δέκα χρόνια, ενώ συνολικά έχουν καταγραφεί 17 εκρήξεις. Οι επιστήμονες όμως πιστεύουν ότι λαμβάνουν χώρα χιλιάδες FRB κάθε μέρα. Αρχικά, ο αστροφυσικός και επικεφαλής του Τμήματος Αστρονομίας του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, Αβραάμ Λοέμπ, είχε προσπαθήσει να τα εξηγήσει με έναν πιο συντηρητικό τρόπο, λέγοντας ότι ήταν απλώς εκρήξεις στις επιφάνειες των αστέρων στον Γαλαξία. Όμως, κάποια στιγμή «ένα από αυτά εντοπίστηκε σε έναν μικρό γαλαξία, δισεκατομμύρια έτη φωτός από εμάς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λοέμπ στην αμερικανική έκδοση της Huffington Post.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ Ελληνικό DNA Παντού. Γι αυτό Θέλουν να το Αφανίσουν

Ο Ελληνισμός είναι το αντίβαρο στην ανελευθερία. Κι άλλες φορές προσπάθησαν να τον σβήσουν και σε όλες απέτυχαν. Και να είστε σίγουροι ότι, άσχετα με τον ρου των γεγονότων, οι απανταχού Έλληνες όχι απλά θα ξαναδώσουν τα φώτα αλλά και θα τα αλλάξουν σε αυτούς που ταλανίζουν την γαία.
Αυτό, ακόμα και αν γελάσετε, κρατήστε το κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σας… Τα υπόλοιπα ακούστε τα από τους «ξένους», οι οποίοι, όπως δηλώνει ο Ιρανός καθηγητής, δεν προτείνουν τον Ελληνισμό χάριν κάποιων Ελλήνων φίλων, αλλά γιατί αποτελεί το οξυγόνο της ανθρωπότητας. «Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».
Χένρι Κίσσινγκερ,(Σεπτέμβριος 1994)

Τι Κρύβουν η Στύγα και τα Μυστηριώδη Νερά της

Το νερό, πηγή και σύμβολο ζωής, έγινε από τα πανάρχαια χρόνια αντικείμενο λατρείας όλων των πρωτόγονων λαών. Όποιες και αν είναι οι πολιτισμικές τους δομές, το νερό αποτελεί αστείρευτη πηγή δύναμης και ζωής: καθαρίζει, θεραπεύει, ανανεώνει και διασφαλίζει την αθανασία.
Η αθανασία και η αιώνια ζωή ήταν το μεγάλο όνειρο του ανθρώπου από τους αρχαίους χρόνους, η λαχτάρα του αυτή τον έκανε να ψάχνει αλλά και να συνεχίζει μέχρι σήμερα να ερευνά για το ελιξίριο της αθανασίας.Για τους αρχαίους Έλληνες το πιο ονομαστό ελιξίριο ήταν τα νερά της Στυγός. Αλλά και το νερό που δίνανε όρκο οι θεοί .

Αυτή είναι η Επαναστατική Τεχνική των Αρχαίων Ελλήνων για να Αποκτήσετε Σούπερ Μνήμη

Σχεδόν ο καθένας μπορεί να αποκτήσει σούπερ-μνήμη και να είναι σε θέση να απομνημονεύει πολύ περισσότερα πράγματα και για πολύ καιρό, αρκεί να εκπαιδευθεί κατάλληλα.
Αυτό δείχνει μια νέα διεθνής επιστημονική έρευνα, που βασίσθηκε στα σχετικά πειράματα σε ανθρώπους. Ουσιαστικά επιβεβαιώνει αυτό που ήδη ήξεραν οι αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν ως τεχνικές απομνημόνευσης τα λεγόμενα «παλάτια της μνήμης».
Έπειτα από 40 μέρες καθημερινής 40λεπτης εκπαίδευσης, με τη χρήση μιας τεχνικής βελτίωσης της μνήμης, αποδείχθηκε ότι ένας άνθρωπος με μέσες ικανότητες απομνημόνευσης μπορεί να υπερδιπλασιάσει τη μνήμη του.