Μια νέα γενετική μελέτη δείχνει πως μια γενεαλογία των αιγυπτιακών Φαραώ, υποβλήθηκαν σε εκούσια γενετική χειραγώγηση από ένα τεχνολογικά προηγμένο πολιτισμό…Κάποιοι θα το ονομάζαμε οριστική απόδειξη ότι οι κατασκευαστές των πυραμίδων είχαν μια ισχυρή σύνδεση με όντα που προέρχονταν από αλλού στο σύμπαν.
Σύμφωνα με αυτή τη μελέτη, ο Stuart Fleischmann, Επίκουρος Καθηγητής Συγκριτικής Γονιδιωματικής στο Ελβετικό Πανεπιστήμιο του Καίρου και η ομάδα του έχουν δημοσιεύσει τα αποτελέσματα μιας μελέτης επτά χρόνων κατά την οποία χαρτογράφησαν τα γονιδιώματα εννέα Φαραώ. Αν τελικά αποδειχθεί σωστή (και δεν θαφτεί), τα ευρήματά τους θα μπορούσαν δυνητικά να αλλάξουν τα βιβλία της ιστορίας ολόκληρου του κόσμου.
Ο Fleischmann και η ομάδα του υπέβαλαν πολύτιμα δείγματα αρχαίου DNA σε μια διαδικασία που ονομάζεται Polymerse Chain Reaction (PCR). Στον τομέα της μοριακής βιολογίας η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται συχνά για να αναπαράγει και να ενισχύσει ένα μόνο αντίγραφο από ένα κομμάτι του DNA, δίνοντας μια σαφή εικόνα του γενετικού αποτυπώματος κάποιου.
Τα αποτελέσματα σε οκτώ από τα εννέα δείγματα φάνηκαν ενδιαφέροντα, αλλά τυπικά. Όμως, το ένατο δείγμα που ανήκε στον Ακενατόν, τον αινιγματικό Φαραώ του 14ου αιώνα π.Χ. και πατέρα του Τουταγχαμών ήταν αξιοπρόσεκτο. Ένα μικρό τεμάχιο από αφυδατωμένο ιστό του εγκεφάλου έγινε η πηγή του δείγματος DNA και η δοκιμή επαναλήφθηκε χρησιμοποιώντας οστικού ιστού. Τα αποτελέσματα που αποκτήθηκαν ήταν ίδια.
Ένας από τους «δράστες» ήταν ένα γονίδιο που ονομάζεται CXPAC-5, το οποίο είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη του φλοιού. Η ανωμαλία είναι ορατή στην παρακάτω εικόνα.
Φαίνεται πως αυτή η αυξημένη δραστηριότητα στο γονιδίωμά του υποδεικνύει πως ο Ακενατόν είχε υψηλότερη κρανιακή χωρητικότητα λόγω της ανάγκης να στεγάσει ένα μεγαλύτερο φλοιό. Αλλά τι είδους μετάλλαξη προκάλεσε έναν ανθρώπινο εγκέφαλο να αναπτυχθεί; Ως τώρα, δεν έχουμε, παρατηρήσει κάτι παρόμοιο παρά τα χρόνια μας στη γενετική.
Θα μπορούσε αυτό το δείγμα 3,300 χρόνων, να επισημάνει κάποια αρχαία γενετική χειραγώγηση; Ήταν το έργο των κάποιων προηγμένων εξωγήινων όντων; Είναι η μυθολογία της αρχαίας Αιγύπτου περισσότερο από μια συλλογή αλληγορικών παραμυθιών;
Ο καθηγητής Fleischmann εξηγεί:
«Η τελομεράση [ένα γενετικό ένζυμο] αναλώνεται μόνο από δύο διαδικασίες: ακραία γήρανση και ακραία μετάλλαξη. Γενετικά και αρχαιολογικά δεδομένα δείχνουν ότι ο Αμενχοτέπ IV / Ακενατόν έζησε περίπου 45 χρόνια. Αυτό δεν είναι αρκετό για να καταναλώσει όλο το χρωμοσωμικό τελομεράσης. Τούτο, μας αφήνει μία ενοχλητική, αλλά πιθανή εξήγηση.
Η εξήγηση/υπόθεση αυτή υποστηρίζεται και από το γεγονός ότι η ανάλυση με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο αποκάλυψε σημάδια νουκλεοτιδικών ουλών, τα οποία αποκαλύπτουν σημάδια επούλωσης της έλικας του DNA, μετά από έκθεση σε ισχυρά μεταλλαξιογόνα. «
Μήπως όλο αυτό μας δείχνει ότι ο Ακενατόν, ένας από τους πιο μυστηριώδης Φαραώ της αρχαίας Αιγύπτου, υποβλήθηκε σε γενετική τροποποίηση κατά τη διάρκεια της ζωής του; Αν μη τι άλλο, ο ισχυρισμός αυτός υποστηρίζει τη θεωρία ότι αρχαίοι εξωγήινοι επισκέφθηκαν, τουλάχιστον, μία φορά τον πολιτισμό που ζούσε στις όχθες του Νείλου.
Ένα άλλο ενδιαφέρον κομμάτι των αποδεικτικών στοιχείων παρέχει επιπλέον στήριξη σε αυτή την υπόθεση. Η παρακάτω εικόνα δείχνει δύο φωτογραφίες μικροσκοπίου του οστίτη ιστού του δείγματος από το κρανίο του Ακενατόν και του δείγματος μίας διαφορετικής μούμιας της ίδιας ηλικίας.
Θα μπορούσε αυτή η αύξηση της αντοχής των οστών του κρανίου να είναι ένας δείκτης της αυξημένης ανάπτυξη του εγκεφάλου;
Αυτό είναι ένα συναρπαστικό εύρημα, για να πούμε το λιγότερο», είπε Fleischmann στους δημοσιογράφους. «Η ομάδα μου και εγώ έχουμε υποβάλει τα χαρτιά για την αξιολόγηση από ομότιμους επιστήμονες και έχουμε κάνει και επαναληπτικές δοκιμές αρκετές φορές, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι είναι ακριβείς.»
Αν αυτή η μελέτη είναι σωστή, θα προκαλέσει μια άνευ προηγουμένου αλλαγή. Εάν οι εξωγήινοι είχαν εμπλακεί ενεργά στη ζωή των πιο ισχυρών προσώπων πριν από χιλιάδες χρόνια (φανταστείτε τι γίνεται σήμερα), τότε αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα επιστρέψουν; Ίσως, πάλι, ποτέ δεν έφυγαν καθόλου.
Αλλά η πιο σημαντική πτυχή είναι η ύπαρξη των ανθρώπων(;), που είναι άμεσοι απόγονοι με τη βασιλική καταγωγή από την αρχαία Αίγυπτο, οι οποίοι εξακολουθούν να κατέχουν τα ξένα γονίδια στο αίμα τους, τα οποία εμφυτεύτηκαν στα γονιδιώματα των προγόνων τους.
ΠΗΓΗ diadrastika.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου