Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Παραμονή τέλους του κόσμου θα πέσει στη Γη ένας σοβιετικός δορυφόρος


Παραμονή τέλους του κόσμου θα πέσει στη Γη ένας σοβιετικός δορυφόρος
Ο δορυφόρος «Κόσμος-1484», που είχε εκτοξευθεί πριν από περίπου 30 χρόνια από τη Σοβιετική Ένωση, μπορεί το αμέσως επόμενο διάστημα να πέσει στη Γη.
Σύμφωνα με τις προγνώσεις των ειδικών, η συσκευή μπορεί να μπει στα πυκνά στρώματα της ατμόσφαιρας περίπου στις 19 Δεκεμβρίου, δύο ημέρες πριν επέλθει το τέλος του κόσμου, που έχει προβλεφθεί από τον αρχαίο λαό των Μάγια.

AΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ 2 : Κλείνουν τα πάντα στη Νέα Υόρκη λόγω του τυφώνα!

 

 

 

Χωρίς λεωφορεία, τρένα και μετρό η πόλη της Νέας Υόρκης από τις 19:00 τοπική ώρα εν αναμονή του τυφώνα Σάντι ενώ ακυρώθηκαν εκατοντάδες πτήσεις.

Η πόλη της Νέας Υόρκης θα διακόψει τη λειτουργία του δικτύου της των δημόσιων μέσων μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένου του μετρό, σήμερα από τις 19:00 τοπική ώρα (01:00 ώρα Ελλάδος) για προληπτικούς λόγους εν αναμονή της άφιξης του τυφώνα Σάντι, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της πολιτείας Άντριου Κουόμο σε συνέντευξη Τύπου.

ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ 1 : Σεισμός 7,7 Ρίχτερ στον Καναδά-Τσουνάμι έφτασε στη Χαβάη

  

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 03:04 ώρα Γκρίνουιτς στην περιοχή του αρχιπελάγους Χάιντα Γκουάι και έγινε αισθητός σε ένα μεγάλο μέρος στο κεντρικό και βόρειο τμήμα της επαρχίας της Βρετανικής Κολομβίας.

Ήρθη στις 13:00 ώρα Ελλάδος ο συναγερμός για τσουνάμι που είχε εκδοθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας για τη Χαβάη μετά τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στη δυτική ακτή του Καναδά, ανακοίνωσε επίσημη πηγή.

Ραδιενεργά για μια δεκαετία τα ψάρια της Φουκουσίμα




Ραδιενεργά για μια δεκαετία ακόμα θα είναι τα ψάρια στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Φουκουσίμα, σύμφωνα με μελέτη του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας «Woods Hole» στη Μασαχουσέτη, που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Science.