Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Προχωρά η απόκτηση 4 μεταχειρισμένων σκαφών των SEAL από το ΠΝ – Για τις επιχειρήσεις βατραχανθρώπων

Προς επίλυση, και μάλιστα σύντομα, φαίνεται πως βαδίζει το θέμα της αποκτήσεως από το Πολεμικό Ναυτικό τεσσάρων μεταχειρισμένων μικρών σκαφών από τις ΗΠΑ για τις επιχειρήσεις των βατραχανθρώπων του της Διοικήσεως Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του Στόλου, μετά τη διαφαινόμενη επίλυση του προβλήματος της μεταφοράς τους από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα.
Το γεγονός αυτό προκύπτει μετά την ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΝ μιας ανακοινώσεως για τη διενέργεια δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για τη σύναψη σχετικής συμφωνίας, με αντικείμενο τη μεταφορά των τεσσάρων προαναφερθεισών, μεταχειρισμένων, σκαφών «ειδικών επιχειρήσεων» τύπου Mk.V και του υποστηρικτικού τους εξοπλισμού από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Απίστευτο διάγγελμα Α.Σώρρα: «Αδέρφια μου, Ελλάνια φυλή μου θα κερδίσουμε» – Χαμός από τους οπαδούς του - ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΝ ΧΟΡΩ. ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ

Έχοντας αφήσει γενειάδα και μακριά μαλλιά εμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας στα δικαστήρια Ευελπίδων την Κυριακή το πρωί όπου δεκάδες υποστηρικτές του τον περίμεναν εκεί.
Οπως φαίνεται και στο βίντεο του ANT1, ο ίδιος είχε εντελώς αλλαγμένη εμφάνιση για να μην αναγνωρίζεται, θυμίζοντας παπά.
Ο ίδιος μάλιστα έβγαλε και διάγγελμα στους οπαδούς του, οι οποίοι περικύκλωσαν το αυτοκίνητό του.

Το μυστήριο του θανάτου του Μεγάλου Αλέξανδρου

Στις 10 Ιουνίου του 323 π.Χ., κάπου στη Βαβυλώνα, ο Μέγας Αλέξανδρος άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 32 ετών. Είχε ήδη δημιουργήσει μια αυτοκρατορία που εκτεινόταν από τη σύγχρονη Αλβανία μέχρι το Ανατολικό Πακιστάν. Παρόλα αυτά, ποτέ κανείς δεν κατάφερε να απαντήσει σίγουρα τι ή ποιος σκότωσε τον Μακεδόνα βασιλιά.
Με τον θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου ξεκίνησε η κατάρρευση της αυτοκρατορίας του και η περίοδος που έμεινε στην ιστορία ως «οι Πόλεμοι των Διαδόχων».