Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Πάπυρος αναφέρει λεπτομερώς πως κατασκευάστηκε η Μεγάλη Πυραμίδα!

Πρόσφατα, οι ερευνητές έχουν αποκαλύψει ένα συναρπαστικό πάπυρο 4.500 ετών που περιγράφει με λεπτομέρειες την κατασκευή της Μεγάλης Πυραμίδαςτης Γκίζας. Είναι ο αρχαιότερος πάπυρος που βρέθηκε ποτέ.

 Για αιώνες, η ανθρωπότητα αναρωτιώταν πώς χτίστηκε η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας από τους αρχαίους Αιγύπτιους. Μόνο που τώρα, ένα σημαντικό κομμάτι με στοιχεία έχει έρθει στο φως, το οποίο θα μπορούσε να αποκαλύψει συναρπαστικές λεπτομέρειες για την περίοδό της Πυραμίδας και της κατασκευής της.

"ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ"

Στην αρχαία Ελληνική παράδοση γίνεται συνεχής αναφορά σε ανθρώπους από τα άστρα και αυτό ήταν μια πρόκληση ν' ασχοληθώ και με την άλλη όψη των Αργοναυτικών,για το ταξίδι της Αργούς στον ουρανό.


-Ο Ορφέας που ήταν Αργοναύτης, μιλάει για τους "θεϊκούς κατοίκους της Σελήνης", η οποία σύμφωνα με παλαιότερο μήνυμα των Ολύμπιων, είναι συμπαντικός επισκέπτης που έφθασε στην περιοχή μας το 26.174π.Χ., ενώ η Λίλιθ το 11.000π.Χ. με 11.500π.Χ.



-Ο Πυθαγόρας μας μιλά για τους "κατοίκους της Σελήνης που είναι πιο ψηλοί, από τους κατοίκους της γης, ξανθοί και πολύ όμορφοι".

Οι Φαίακες, το «Πλωτό Νησί» και η «Απήδαλος Ναυς»

Σύμφωνα με την Ελληνική Μυθιστορία το νησί της Κέρκυρας πήρε το όνομα του από την νύμφη Κόρκυρα κόρη του Ασωπού την οποία ερωτεύτηκε ο Ζευς και την έφερε στο νησί. Η σημερινή Κέρκυρα ταυτίζεται με την Ομηρική Σχερία αν και η ταύτιση αυτή διεκδικείται από διάφορες άλλες τοποθεσίες εντός και εκτός Ελλάδας. Οι σημερινοί Κερκυραίοι πιστεύουν ότι κατάγονται από τους μυθικούς Φαίακες.
Οι αρχαίες περιγραφές για τους Φαίακες παρουσιάζουν αρκετά κενά και η αλήθεια είναι ότι «σκόνταψα» αρκετές φορές επάνω σε αυτές. Η Θεά Αθηνά είχε πει κάποτε στον Τηλέμαχο, τον γιο του Οδυσσέα, ότι «οι Θεοί δεν δίνουν στον άνθρωπο αυτό που μπορεί να πράξει από μόνος του». Αυτό σημαίνει ότι οι Ολύμπιοι διδάσκαλοι σε καθοδηγούν σε αρκετά σημεία αλλά δεν σου δίνουν ποτέ την έτοιμη λύση.