Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Δημιουργήθηκε ιός που μπορεί να σκοτώσει τους πάντες!



Ο Ολλανδός ερευνητής ο οποίος κατάφερε σε συνθήκες εργαστηρίου να φτιάξει τον ιό των ιών…
έναν θανατηφόρο ιό, μετάλλαξη του Η5Ν1 του ιού της γρίπης των πτηνών δηλαδή, περιέγραψε το πείραμά του ως “πολύ ανόητο”, αλλά δήλωσε πεπεισμένος ότι είναι χρήσιμο.
Ο Ρον Φουσιέ του πανεπιστημίου Εράσμους στο Ρόντερνταμ μόλυνε κουνάβια επανειλημμένως με τον θανατηφόρο ιό H5N1, δημιουργώντας έναν παθογόνο οργανισμό ικανό να εξαπλωθεί γρήγορα ανάμεσα στα ζώα, σκοτώνοντας τα περισσότερα από αυτά.

H Τριμερής Επιτροπή συνεδρίασε στο Τόκιο με θέμα τη παγκόσμια (δια)κυβέρνηση(;)



 Διαβάζουμε στο americanfreepress.net ότι η Τριμερής Επιτροπή (Trilateral Commission ή TC) πραγματοποίησε την ετήσια συνεδρίασή της στις 21 - 22 Απριλίου στο Hotel Okura στην καρδιά της επιχειρηματικής περιοχής στο κέντρο του Τόκιο. Περίπου 400 ήταν παρόντες. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης το Σαββατοκύριακο, η ομάδα των παγκοσμιοποιητών προσπάθησε να προωθήσει το στόχο της παγκόσμιας κυβέρνησης, παρά τη δίκαιη λαϊκή οργή κατά της ελίτ των διεθνών τραπεζιτών που φέρουν την ευθύνη για τη κατάρρευση των οικονομιών σε όλο τον κόσμο.

Η Τριμερής Επιτροπή ιδρύθηκε το 1974, από τον διεθνή τραπεζίτη Ντέιβιντ Ροκφέλερ για την προώθηση των στενότερων οικονομικών δεσμών μεταξύ της Ιαπωνίας, της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής. Από τότε, πολλά σημαίνοντα πρόσωπα της TC έχουν υπηρετήσει σε υψηλές θέσεις στην άσκηση της αμερικάνικης προεδρίας, τόσο Δημοκρατικοί όσο και Ρεπουμπλικάνοι.

Αν και ο Ronald Reagan καταδίκασε αποτελεσματικά την διεθνιστική κοσμοθεωρία της Τριμερούς κατά την εκστρατεία του το 1980 για την προεδρία, καλωσόρισε πραγματικά την ομάδα στο Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, κάτι που ίσως δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι ο αντιπρόεδρος του Reagan, George HW Bush, ήταν ιδρυτικό μέλος της Τριμερούς.