Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Ελληνικός κυκλώπειος τάφος 2.200 ετών «βαφτίστηκε» ρωμαϊκός από τους Τούρκους

Τούρκοι αρχαιολόγοι στη βόρεια επαρχία της Κασταμονής , της πρώην βυζαντινής επαρχίας της Παφλαγονίας,   ανακάλυψαν ένα ταφικό περίτεχνο κυκλώπειο  θάλαμο 2.200 ετών,  μένοντας με το «στόμα ανοικτό», ενώ κινητοποιείται και η παγκόσμια κοινότητα.
Οι ανασκαφές ξεκίνησαν το 2015 στην περιοχή Daday της επαρχίας Κασταμονής, ενώ στην συνέχεια οι τουρκικές αρχές κοινοποιήθηκαν λόγω ύπαρξης κυνηγών θησαυρών που έσκαβαν τα βράδια στην περιοχή, τόνισε ο αναπληρωτής Τούρκος καθηγητής Şahin Yıldırım από το Πανεπιστήμιο Μπαρτίν που διδάσκει αρχαιολογία και εργάζεται ως σύμβουλος στο έργο, γράφει το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu .

Ανουνάκι… Ποια η σχέση της με τον πλανήτη Nibiru;

Ανουνάκι! Η ερπετόμορφη και αιμοδιψής φυλή… Σύμφωνα με τις επιγραφές των Σουμερίων και με έρευνες του ιστορικού μελετητή και αρχαιολόγου Ζαχαρία Σίτσιν…
πριν 450,000 χρόνια περίπου ήρθαν στη γη οι Ανουνάκι. Το όνομα «Ανουνάκι» που αναφέρεται στις επιγραφές σημαίνει «αυτοί που ήρθαν από τον ουρανό στη γη».
Οι έρευνες έδειξαν ότι ήταν μία φυλή αιμοδιψής με ερπετοειδής μορφή και απαιτούσε ανθρώπινες θυσίες. Σκοπός τους ήταν να κυριαρχήσουν στη γη και μέσον των ανθρώπων (ενδογαμία) να διατηρήσουν τον δικό τους γενετικό κώδικα. Θεωρείται ότι μέχρι σήμερα οι οικογένειες αυτές που προέκυψαν από την ενδογαμία ελέγχουν τον κόσμο (βλ. γαλαζοαίματοι).

Αρχαιοέλληνες καταδρομείς

Η ένδοξη ιστορία των Ελλήνων Καταδρομέων χάνεται στα βάθη της αρχαίας μας ιστορίας. Οι Έλληνες ως κατ’ εξοχήν πολεμική φυλή ήσαν οι πρώτοι οι οποίοι αντιλήφθησαν την αναγκαιότητα των καταδρομικών επιχειρήσεων,που συνδυάζουν τον αιφνιδιασμό, την κεραυνοβόλο αντίδραση, το άμεσο χτύπημα κατά του εχθρού, και επιτυγχάνουν την πλήρη εξουδετέρωση του μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Θλίψη - Πέθανε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος

Οδυνηρή απώλεια για τον πολιτικό και όχι μόνο χώρο
- Πέθανε ο Κωστής Στεφανόπουλος, ένας από τους δημοφιλέστερους, αν όχι ο δημοφιλέστερος Πρόεδρος της Δημοκρατίας
- Ο Κωστής Στεφανόπουλος εξέπνευσε στις 23:18, στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν»
- Ο θάνατός του επήλθε από επιπλοκές πνευμονίας, ενώ νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες
- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήδη εξέφρασε τα συλλυπητήριά του μέσω Twitter
- Όλη η διαδρομή ενός μεγάλου πολιτικού άνδρα

Ο Κωστής Στεφανόπουλος είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, «με εμπύρετο και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια». Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπασχε από «αμφοτερόπλευρη πνευμονία εξ εισροφήσεως».