Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Το αρρωστημένο πείραμα που προσπάθησαν να «θάψουν» οι Αμερικανοί

Είναι λογική η ευαισθησία των Αμερικανών στο ενδεχόμενο να βρεθεί ένας τρελός που θα χρησιμοποιήσει χημικά όπλα.
Γι’ αυτό κι έδειξαν τόσο γρήγορα αντανακλαστικά σε περιπτώσεις όπως του Σαντάμ Χουσέιν (αν και αποδείχτηκε πως έλεγαν ψέματα) ή του Μπασάρ Αλ Άσαντ (αν και κάποιοι μίλησαν για προβοκάτσια). Βλέπεις, κάποτε, όχι πολύ καιρό πριν, οι ίδιοι έκαναν πειράματα με θανατηφόρα αέρια. Χρησιμοποιώντας ως πειραματόζωα δικούς τους στρατιώτες. Εκείνους που λόγω φυλής ή χρώματος θεωρούνταν πολίτες δεύτερης κατηγορίας…
Οι ρόλοι για το πείραμα που έλαβε χώρα τη δεκαετία του ’40 διανεμήθηκαν σύμφωνα με τις αντιλήψεις της εποχής, οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό ισχύουν και σήμερα (απλά όχι τόσο απροκάλυπτα) στη δυνατότερη χώρα του κόσμου. Μαύροι, ασιάτες και λατίνοι μετατράπηκαν σε ινδικά χοιρίδια ώστε να ελεγχθούν οι επιπτώσεις που έχει στον οργανισμό το φονικό αέριο μουστάρδας. Οι λευκοί, παραμένοντας σε προστατευμένο περιβάλλον, έλεγχαν τα αποτελέσματα…

Σχέδιο Ατσεσον: Τυχαία γλίτωσε το Καστελόριζο από την Τουρκία - Tι αποκαλύπτουν έγγραφα της CIA

Από …συμπτώσεις το Καστελόριζο «γλύτωσε» από την Τουρκία, στην οποία μάλιστα προσφέρονταν οικειοθελώς από την Ελλάδα στο πλαίσιο του παζαριού για το Κυπριακό, βάσει της πρότασης Άτσεσον.
Όπως αποκαλύπτεται σε απόρρητα έγγραφα της CIA που αποχαρακτηρίσθηκαν πρόσφατα ο Άτσεσον διαπίστωνε ενδιαφέρον των Τούρκων για το Καστελόριζο.
Στο έγγραφο του Αυγούστου του 1964 οι αναλυτές της CIA αφού κάνουν εκτενή παρουσίαση του Καστελόριζου, εκτιμούν ότι η προσφορά του στην Τουρκία από την Ελλάδα «δεν μπορεί να θεωρηθεί γενναιόδωρη αφού δεν έχει αξία».

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σφαγή στο Μανχάταν - Φορτηγό έπεσε σε ποδηλάτες και πιστολίδι με 6 νεκρούς και 15 τραυματίες!

Αιματηρή επίθεση δέχθηκαν περαστικοί στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης καθώς φορτηγό «μπήκε» σε ποδηλατόδρομο και έπεσε πάνω σε πολίτες. Στην συνέχεια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπήρξαν πυροβολισμοί.
 Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό, τουλάχιστον έξι άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλα 15 έχουν τραυματιστεί από τιςσφαίρες και την επίθεση με το φορτηγό.
Η «τακτική» επίθεσης με φορτηγό κατά περαστικών είναι «ανακάλυψη» των ισλαμιστών και το ερώτημα εάν η επίθεση είναι τρομοκρατική παραμένει.

Η CIA «βρήκε» τον Χίτλερ ζωντανό στην Κολομβία το 1954 [pic]

Αυτό τουλάχιστον είπε o πρώην αξιωματικός των SS Phillip Citroen σε πράκτορες της CIA. Ότι ο Χίτλερ ζούσε το 1954 με ομάδα πρώην ναζί στην Tunja, 85 μίλια βόρεια της Bogota. Ο Χίτλερ, σύμφωνα με όσα υποστήριζε, επέζησε από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και διέφυγε στην Κολομβία. Εκεί ζούσε σε κοινότητα πρώην ναζί τη δεκαετία του 1950.

200 νεκροι μετά από ατύχημα σε πυρηνικες εγκαταστασεις στη Βόρεια Κορέα

Εκαντονταδες ανθρωποι έχουν πεθάνει μετά από ατύχημα σε μία από τις εγκαταστάσεις πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας. Περίπου 100 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν μια ημιτελής σήραγγα κατέρρευσε στη μονάδα Punggye-ri της Βόρειας Κορέας.
Μια άλλη ομάδα περίπου 100 ανθρώπων πέθανε στη συνέχεια, προσπαθώντας να διασώσει τους καταπλακωμενους εργάτες. Η καταστροφή αποκαλύφθηκε σήμερα από την Ιαπωνική τηλεόραση Asahi , αν και δεν μπορούσαν να διευκρινίσουν πότε συνέβη το ατύχημα και τις επακόλουθες καταστροφικές προσπάθειες διάσωσης.

«Κριτής από τον Ουρανο»

Το εργαστήριο Jet Propulsion της ΝΑΣΑ έβγαλε έκτακτο μήνυμα παγκοσμίως μέσω του συστηματος παρακολούθησης σωμάτων προσκροουομενων στη Γη Sentry Earth Impact Monitoring system, ειδοποιώντας κάθε τηλεσκόπιο ανά τον κόσμο να αρχίσει άμεσα την παρακολούθηση ενός μυστηριώδους αντικειμένου από το διαστρικό διάστημα, που ήρθε από την περιοχή του άστρου Vega,στον αστερισμό Lyra.
Πρωτοεντοπίστηκε από τα τηλεσκόπια Pan-STARRS στη Χαβάη. Αρχικά θεώρησαν αυτο το μυστηριώδες αντικειμενο, κομήτη το καταχώρησαν ως C/2017 U1, αλλά με δεδομένο ότι δεν έκανε την παρουσία του αισθητη με τα χαρακτηριστικά του κομήτη, το πλανητικό κέντρο της Διεθνούς Ενωσης Αστρονομων το μετονομασε Αστεροειδή d A/2017 U1— κι έτσι έγινε ο πρώτος κομήτης που καταχωρήθηκε ως αστεροειδής.

G.Papadopoulos: Το FBI οι Ρώσοι και οι Έλληνες φίλοι του Τραμπ

Ο πρώην σύμβουλος του Donald Trump, ομογενής δικηγόρος George Papadopoulos,
παραδέχτηκε ότι έδωσε ψευδή κατάθεση σε πράκτορες του FBI, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τον ομοσπονδιακό ειδικό εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση της «σύμπραξης» του επιτελείου του προέδρου των ΗΠΑ με τη Ρωσία κατά την προεκλογική περίοδο.
Ειδικότερα, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, τον Απρίλιο του 2016 ένα καθηγητής με στενούς δεσμούς με τη Ρωσία προσέγγισε τον τότε σύμβουλο του Donald Trump, λέγοντας του ότι η Μόσχα έχει «βρωμιές» για τη Hillary Clinton στην μορφή «χιλιάδων emails».

Ισπανία: Ο Ραχόι επικήρυξε για 6 εκατ. ευρώ τον Κάρλες Πουτζδεμόν

Nτόμινο» εξελίξεων έχει προκαλέσει η διαφυγή Πουτζδεμόν στο Βέλγιο, προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη από τις Ισπανικές αρχές.
Στο μεταξύ η κυβέρνηση Ραχόι έχει «επικηρύξει» τον Καταλανό πρόεδρο με αντίτιμο… 6 εκατομμύρια ευρώ.Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι ο Κάρλες Πουτζδεμόν την… έκανε για Βέλγιο προκειμένου να γλυτώσει την σύλληψή του.