Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Οι γυναίκες που βανδάλιζαν εκθέματα μουσείων συνελήφθησαν λίγο πριν φτάσουν στην τεφροδόχο του Κανάρη

Οι δύο γυναίκες που κατέστρεφαν με λάδι εκθέματα σε μουσεία συνελήφθησαν λίγο πριν πλησιάσουν την τεφροδόχο της καρδιάς του Κωνσταντίνου Κανάρη.
Όπως δήλωσαν εργαζόμενοι στο Εθνικό και Ιστορικό Μουσείο όπου έγινε η σύλληψη, οι δύο γυναίκες είχαν ακουμήσει ήδη δύο εκθέματα, με εργαζόμενους να τους κάνουν παρατήρηση.
Οι δύο γυναίκες βρίσκονταν στο μουσείο για περίπου μια ώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, μέχρι να συλληφθεί πρώτα η μια εξ αυτών μετά την έξοδό της από την αίθουσα του ναυτικού αγώνα.
Καθοριστική για τη σύλληψή τους ήταν η συμβολή της γυναίκας στο ταμείο του Μουσείου που είδε ότι είχε λαδωμένα τα χέρια της.

Τι είναι ο Νεοσατανισμός

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε τις λαϊκές μορφές του Σατανισμού (μάγια, ξόρκια, φυλαχτά…), δηλαδή τις εκδηλώσεις της λευκής λεγομένης μαγείας, η οποία θεωρείται από τους οπαδούς και διαχειριστές της καλή, διότι, κατά τα λεγόμενά τους, θέλει να βοηθήση τον άνθρωπο στα αδιέξοδά του (να βρη πρόσωπα, πράγματα, το μέλλον). Να, λένε, δεν κάνει αιματηρές τελετές και θυσίες. Είναι αναίμακτη.

Α) Μορφές της «λευκής» αυτής -γνωστής- μαγείας, με τις οποίες έρχεται αρχικά στα πρώτα στάδια σε επαφή ο Νεοσατανισμός, τις εγκρίνει και τις χρησιμοποιεί για τους περαιτέρω σκοπούς του, είναι:

Η ΟΝΕΙΡΟΜΑΝΤΕΙΑ, δηλαδή η πρόγνωση του μέλλοντος, η οποία στηρίζεται στην ερμηνεία των ονείρων! Φαίνεται ότι έχει περισσότερο λαϊκό χαρακτήρα, δεν παύει όμως να εξασκείται και από ειδικούς ονειρομάντεις. Υπάρχει και ειδικό βιβλίο ακόμα, ο ονειροκρίτης, όπου περιέχονται με αλφαβητική σειρά πράγματα που μπορεί να δη κανείς στο όνειρό του και η αντίστοιχη ερμηνεία τους. Οι Χριστιανοί πάντως δεν πιστεύουν στα όνειρά τους, αλλά στο Ευαγγέλιο.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :«Το έριξαν στην τρελή» οι γυναίκες που βανδάλιζαν μουσεία - «Ρίχναμε λάδι γιατί η Αγία Γραφή λέει πως είναι θαυματουργό»

Tις έπιασαν την ώρα που ετοίμαζαν το επόμενο χτύπημα στην Παλαιά Βουλή.Οι δύο γυναίκες, Ρομά βουλγαρικής υπηκοότητας είχαν προκαλέσει φθορές στο Βυζαντινό Μουσείο και το Μουσείο Μπενάκη.
«Ρίχναμε λάδι και μύρο γιατί η Αγία Γραφή λέει πως είναι θαυματουργό», είναι ο απίστευτος ισχυρισμός των δύο γυναικών, που προκάλεσαν φθορές το τελευταίο διάστημα το Βυζαντινό Μουσείο και το Μουσείο Μπενάκη, πετώντας λάδι πάνω στα εκθέματα.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ . ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΠΥΡΑ ? Αιχμαλωτίστηκαν 2 Τούρκοι στρατιωτικοί στις Φέρες σε συμπλοκή & τους... επέστρεψαν! - Πηγές ΥΠΕΘΑ: «Το επεισόδιο έληξε»

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΓΕΣ συνελήφθησαν πριν λίγο μετά από ανταλλαγή πυρών (άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών) δύο Τούρκοι στρατιωτικοί, ένας δόκιμος ανθυπολοχαγός κι ένας λοχίας στην περιοχή Φέρες του Έβρου (και όχι Πέπλος, όπως αρχικά είχε φημολογηθεί).
Να σημειώσουμε ότι παρά την σοβαρότητα του γεγονότος, δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΣ ή του ΓΕΕΘΑ ή του ΥΠΕΘΑ μέχρι στιγμής, προφανώς για να μην υπάρξει «σκίαση» της συνέντευξης Τσίπρα στην ΔΕΘ.

Ποιος Είσαι στ’ Αλήθεια! Μάθε Μέσα από 93 Ερωτήσεις Αυτογνωσίας

Στο κατώφλι μιας νέας ημέρας, εβδομάδας, μήνα ή έτους, οι περισσότεροι από εμάς παίρνουμε λίγο χρόνο για να σκεφτούμε την ζωή μας, κοιτώντας πίσω στο παρελθόν και μπροστά στο μέλλον. Αναλογιζόμαστε τις επιτυχίες, τις αποτυχίες και τα άλλα γεγονότα που διαγράφονται σιγά-σιγά στην ιστορία της ζωής μας.
Αυτή η διαδικασία ενδοσκόπησης μας βοηθά να διατηρήσουμε μια συνειδητή επίγνωση του που είμαστε και που θέλουμε να πάμε και μας βοηθά στην οργάνωση και την διατήρηση των μακροπρόθεσμων στόχων και της ευτυχίας μας.

Ινδιάνος Ιερέας Ανακαλύπτει το «Εκρηκτικό Μείγμα» των Ελλήνων

Συγκινεί και εντυπωσιάζει ο πατέρας Τιμόθεος. Ένας Κολομβιανός Ιερέας με ινδιάνικη καταγωγή, ο οποίος λατρεύει τον Χριστό και την Ελλάδα. Τα λόγια του μας έκαναν να δακρύσουμε και όπως θα δείτε στο βίντεο δεν είμαστε καθόλου υπερβολικοί.
του Κίμωνα Χαραλάμπους Ο πατέρας Τιμόθεος πριν ακριβώς τρία χρόνια βαφτίστηκε χριστιανός ορθόδοξος.
Αυτές τις μέρες, που βρίσκεται ξανά στην Αθήνα, ο πατέρας Τιμόθεος, με καταγωγή από την Κολομβία και με αίμα ινδιάνικο, μιλάει για την πρώτη φορά που ήρθε στην Ελλάδα και συγκινεί με τα λόγια αγάπης του για τους Έλληνες.
Επισκέφτηκε την Ελλάδα ψάχνοντας τον Διογένη και τον Σωκράτη, ωστόσο αυτό που βρήκε, ήταν ουσιαστικά και αυτό που αναζητούσε… ο Χριστός, μέσω της Ελληνοορθοδοξίας, καθώς ο Ελληνισμός οδηγεί στο Φως του Τριαδικού Θεού μας.

Έτσι ήταν τα Έπιπλα των Αρχαίων Ελλήνων

Τα αγγεία διάφορων μεγεθών, είναι από τα πιο συχνά αρχαιολογικά ευρήματα. Πολλά από αυτά χρησιμοποιούνταν στην καθημερινότητα είτε για μεταφορά και αποθήκευση υγρών (νερού και κρασιού), είτε για διακοσμητικούς λόγους, για τη μέτρηση του χρόνου, ακόμα και σε θυσίες προς τιμήν κάποιου θεού.
Τα αγγεία είναι μια ανεξάντλητη πηγή πληροφόρησης για την καθημερινότητα και τη ζωή των αρχαίων, εξαιτίας των πλούσιων παραστάσεων που τις ζωγράφιζαν για διακοσμητικούς λόγους οι αρχαίοι. Ο αθλητισμός της εποχής, τα γνωστά πρόσωπα, αρκετοί Θεοί και διάφορες δραστηριότητες είναι οι πιο συχνές παραστάσεις.

Ο Κυκεώνας των Αρχαίων Ελλήνων και η «Μυστική» Συνταγή του να τον Φτιάξετε!!!

Τι έπιναν και… δεν έδιναν οι μύστες στα Ελευσίνια Μυστήρια; Τι περιείχε ο κυκεώνας, το κοκτέιλ που έπιναν οι προχωρημένοι πρόγονοί μας; Είναι τα ερωτήματα με τα οποία ασχολούνται τρεις επιστήμονες στα βιβλία τους που μόλις κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις «Κυκεών tales».
Πρόκειται για τα «Ο δρόμος για την Ελευσίνα: Αποκαλύπτοντας το μυστικό των Μυστηρίων» των Γκόρντον Γουόσον, Αλμπερτ Χόφμαν, Καρλ Ρακ και «Τα μυστικά της Αρχαίας Ελευσίνας: Τα ιερά μανιτάρια της θεάς» του Κ. Ρακ. Σύμφωνα με το μύθο, η ομορφιά της Περσεφόνης θάμπωσε τον πανίσχυρο θεό του σκότους Πλούτωνα. Η γη άνοιξε και την κατάπιε. Αναζητώντας την, η Δήμητρα κατέφυγε στην Ελευσίνα.

Αυτός που Εξαφάνισε την Γραμμή Αίματος του Μ. Αλεξάνδρου

Ποιος ήταν τελικά ο Κάσσανδρος ο σφετεριστής εξουσιαστής που εξαφάνισε όλους τους απογόνους του Μ.Αλεξάνδρου αλλά και δολοφόνησε και την ίδια την μητέρα του Ολυμπιάδα;
Αυτός και ο πατέρας του Αντίπατρος πρόδωσαν την εμπιστοσύνη του Αλέξανδρου και άρπαξαν ότι με πολύ κόπο ο Φίλιππος ο Β’ είχε δημιουργήσει. Το πανίσχυρο κράτος της Μακεδονίας. Και όμως ο άνθρωπος αυτός ήταν ο ιδρυτής της Θεσσαλονίκης. Εξαιτίας του δεν έμεινε διάδοχος του Αλέξανδρου για να κρατήσει την Αυτοκρατορία ενωμένη, και επήλθε η οδυνηρή αν και λαμπρή παρακμή των Ελληνιστικών χρόνων μέχρι την κατάκτηση από τους Ρωμαίους όλων των ελληνιστικών βασιλείων και του κυρίως ελλαδικού χώρου. Όταν ο Ελληνισμός θα ξαναέλαμπε θα ήταν με μια άλλη μορφή: Σαν Βυζαντινός Χριστιανικός Ελληνισμός

Το Τέρας που Είναι Θαμμένο Λίγο πιο Πέρα από την Ακρόπολη

Το τέρας της Ακροπόλεως
Ένας Γάλλος Ιησουίτης μοναχός και λόγιος, ο Jacques Paul Babin, ο οποίος επισκέφτηκε την Αθήνα το 1665, κατέγραψε στο βιβλίο του “Relation de l’ etat present de la ville d’ Athenes, ancienne capitale de la Grece” ένα απίστευτο περιστατικό, που συνέβη τον Οκτώβριο εκείνου του μακρινού έτους, επί Τουρκοκρατίας.
Μια Τουρκάλα, έπειτα από εννέα μηνών εγκυμοσύνη, γέννησε πάνω στον βράχο της Ακρόπολης ένα απαίσιο τέρας. Το νεογέννητο πλάσμα, αμέσως μόλις αντίκρισε τον κόσμο, στάθηκε καταγής, ορθώθηκε στα δυο του πόδια, άρχισε να πηδά και να τραυλίζει λέξεις ακατάληπτες, που έμοιαζαν με γαυγίσματα σκύλου.

Πληροφορίες για σύλληψη Τούρκου στρατιωτικού με οπλισμό στον Έβρο

Πληροφορίες για σύλληψη Τούρκου στρατιωτικού με οπλισμό, στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Εβρο, μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Συνελήφθησαν οι γυναίκες που ράντιζαν με υγρό εκθέματα σε μουσεία. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΙΣΟΒΙΑ

Στη σύλληψη δύο γυναίκων που φέρεται να έριχναν λάδι σε εκθέματα του Βυζαντινού Μουσείου και του Μουσείου Μπενάκη, προχώρησαν άνδρες της αστυνομίας.