Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Σάλος με το μυστηριώδες πλάσμα που ξέβρασε το τσουνάμι στην Ιαπωνία


Ένα ανατριχιαστικό πέπλο μυστηρίου έχει απλωθεί πάνω από μία παραλία στην Ιαπωνία, όπου το τσουνάμι του 2011, εκτός από την καταστροφή, άφησε πίσω του ένα απόκοσμο πλάσμα.
Ακόμα μάλιστα και οι ειδικοί αδυνατούν να κατατάξουν το μυστηριώδες φαλαινοειδές που ξεβράστηκε στην παραλία σε κάποιο γνωστό είδος, αν και πολλοί ντόπιοι υποστηρίζουν πως πρόκειται απλά για ένα καλαμάρι ή μικρή όρκα.

Νέα εντυπωσιακά ευρήματα στο Ασκληπιείο Φενεού (φωτο)




Μέσα στο επιβλητικό ορεινό φυσικό περιβάλλον της κοιλάδας Φενεού, στις ανατολικές υπώρειες του νότιου λοφίσκου της Ακρόπολης σε υψόμετρο 750 μ., τοποθετείται το Ασκληπιείο της Αρχαίας Φενεού. Η αείμνηστη Ε. Πρωτονοταρίου-Δεϊλάκη ξεκίνησε το 1958 την ανασκαφική έρευνα του ιερού φέρνοντας στο φως μεγάλο τμήμα του. Από το 2007 έως το 2014, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας έκανε σταδιακά στο Ασκληπιείο εργασίες ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου, αποτύπωση και τεκμηρίωση των αρχιτεκτονικών καταλοίπων, καθώς και μικρές δοκιμαστικές τομές για τη διασαφήνιση των πορισμάτων της παλαιότερης έρευνας.

Επιστήμονες δημιούργησαν 52 τεχνητές καταιγίδες στο Abu Dhabi με μικρό HAARP



Χαλάζι, κεραυνοί και θύελλες είχε η ανατολική περιοχή της χώρας αυτό το καλοκαίρι χάρη στους επιστήμονες “μάστερ χειραγωγούς”!
Όχι, η φράση δεν είναι δική μου, είναι η εισαγωγική σε άρθρο του TIME με ανάλογο τίτλο: Scientists Create 52 Artificial Rain Storms in Abu Dhabi Desert. Και το άρθρο συνεχίζει:
“ Ως μέρος ενός μυστικού προγράμματος για τον έλεγχο του καιρού στη Μέση Ανατολή, οι επιστήμονες που εργάζονται για την κυβέρνηση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων δημιούργησαν τεχνητή βροχή, εκεί όπου η βροχή δεν βρίσκεται πουθενά.

Βρέθηκαν τα βιβλικά Σόδομα στην Ιορδανία;



Μετά από δεκαετίες ανασκαφών, οι ερευνητές πιστεύουν ότι έχουν βρει τα ερείπια της βιβλικής πόλης Σόδομα στην περιοχή Tall el-Hammam στην Ιορδανία. Τα ευρήματα ταιριάζουν με τις περιγραφές της πόλης που κατέστρεψε ο Θεός επειδή ήταν γεμάτη αμαρτίες.