Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Αστυνομία στο Παρίσι: Μην βγείτε έξω από τα σπίτια σας


Η αστυνομική διεύθυνση του Παρισιού συνέστησε το βράδυ της Παρασκευής μέσω του επίσημου λογαριασμού της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter στους πολίτες της πρωτεύουσας της Γαλλίας να «αποφεύγουν να βγαίνουν εάν δεν υπάρχει απόλυτη ανάγκη» από τα σπίτια τους μετά τις πολύνεκρες ταυτόχρονες τρομοκρατικές επιθέσεις.

Η Ευρώπη ζει έναν εφιάλτη! Η Γαλλία πνίγεται στο αίμα!


Ένα μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων χωρίς προηγούμενο ζούν οι κάτοικοι της Γαλλίας και ολόκληρης της Ευρώπης, έναν εφιάλτη που δεν έχει τέλος! Οι επιθέσεις στο Παρίσι διαδέχονται η μια την άλλη με στόχο ανυποψίαστους πολίτες που βράδυ Παρασκευής ήταν στους δρόμους διασκεδάζοντας.


Παρίσι: Οπαδοί φοβούνται να φύγουν από το γήπεδο! Τραγουδούσαν τη "Μασσαλιώτιδα"



Αρκετοί από τους οπαδούς, οι οποίοι παρακολουθούσαν τον αγώνα Γαλλία - Γερμανία αρνούνται να φύγουν από το Stade de France...

Είναι λογικό φοβούνται να κυκλοφορήσουν αυτή τη στιγμή στους δρόμους του Παρισιού, προκειμένου να επιστρέψουν στα σπίτια τους και αισθάνονται πιο ασφαλείς εντός του γηπέδου, όπου διεξήχθη ο φιλικός αγώνας.

Παρίσι: Φόβοι για 100 νεκρούς στο θέατρο Μπατακλάν!


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Παρίσι που συνταράσεται από μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων! Όπως μετέδωσε το γαλλικό δίκτυο BFM η αστυνομία έκανε επιχείρηση στο θέατρο και έληξε η ομηρία και ότι τρεις τρομοκράτες είναι νεκροί.

Περίπου 100 είναι οι νεκροί που έχουν καταμετρηθεί στον συναυλιακό χώρο του Μπατακλάν στο Παρίσι όπου ένοπλοι είχαν το βράδυ της Παρασκευή πάρει εκατοντάδες ομήρους, δήλωσαν πηγές στη γαλλική αστυνομία. Στην αίθουσα αυτή βρίσκονταν περίπου 1.500 θεατές για μια ροκ συναυλία. Τρεις τρομοκράτες σκοτώθηκαν σε επιχείρηση που διεξήγαγε η αστυνομία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Αγωνία για τους χιλιάδες Έλληνες στο αιματοβαμμένο Παρίσι


Το μακελειό στο Παρίσι έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση και σε χιλιάδες Έλληνες που έχουν συγγενείς στη Γαλλία, ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που βρίσκονταν στη γαλλική πρωτεύουσα σε ταξίδι αναψυχής.

Σε επικοινωνία με την ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι, δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία για τα ονόματα και τις εθνικότητες των θυμάτων.