Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Η Μάχη στο Οχυρό Ρούπελ

 
 
 
Πολύ γνωστή από τους δύο παγκοσμίους πολέμους είναι η οχυρή στενωπός του Ρούπελ, που σχηματίζεται μεταξύ του όρους Αγκίστρου και των ανατολικών προσβάσεων του Μπέλες, (μέσα από τη στενωπό αυτή ρέει ο ποταμός Στρυμόνας και κοντά στη βόρεια έξοδο της βρίσκεται η ελληνοβουλγαρική μεθόριος).
 
Λόγω της στρατηγικής της σημασίας μετά τον Β' Βαλκανικό Πόλεμο κατασκευάσθηκε στη θέση αυτή ανασχετικό σύστημα οχυρών, από το οποία ισχυρότερο ήταν αυτό του Ρούπελ, που βρίσκεται προς τη βόρεια έξοδο της στενωπού.
 

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑΣΗ UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ Colima ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ (29/3/2015) (VIDEO)




ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑΣΗ UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ Colima ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ (29/3/2015)
ΠΗΓΗ : http://www.latest-ufos.com

Αμερικανοί αστροναύτες είδαν UFO αλλά φιμώθηκαν με εκβιασμούς



Οι αστροναύτες της NASA, οι Αμερικανοί Στρατιωτικοί, οι πιλότοι και το προσωπικό υποστήριξης, όλοι απειλούνται με ποινή προστίμου 10,000.00 $ και 10 χρόνια φυλακή, αν μιλήσουν για την ύπαρξη των UFO και των Εξωγήινων.

Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε διαβάσει το άρθρο μας, «Αστροναύτης της ΝΑΣΑ ισχυρίζεται ότι οι κυβερνήσεις συγκαλύπτουν επαφή με Εξωγήινους για πάνω από 60 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)», καλύπτοντας την υπόθεση Απόλλων 14, ο αστροναύτης Δρ.Edgar Mitchell, ο οποίος είπε ότι γνώριζε για τις πολλές επισκέψεις UFO στη Γη κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη NASA, αλλά όλα έχουν συγκαλυφθεί. Λοιπόν, ο Δρ.Μίτσελ δεν ήταν ο μόνος αστροναύτης που αναγνώρισε την ύπαρξη των ΑΤΙΑ ή και τους Εξωγήινους!

Ρωσία: Φωτιά σε πυρηνικό υποβρύχιο – Άγνωστο αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι

 

 

 

Συναγερμός έχει σημάνει στη Ρωσία μετά το ξέσπασμα πυρκαγιάς σε πυρηνικό υποβρύχιο, το οποίο βρίσκεται σε ναυπηγείο.



Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ria, επικαλούμενο πηγή από χαμολόβαθμο αξιωματούχο, το περιστατικό συνέβη στη βόρεια ρωσική επαρχία του Αρχάγγελσκ.

Το ναυπηγείο Ζβιοζντότσκα σημειώνει ότι δεν είναι έτοιμο να δώσει στοιχεία για το ατύχημα, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα