Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ 10 ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ CHRISTOS SNOW




 ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ 10 ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ CHRISTOS SNOW

Ερντογάν σε… απόγνωση – «Αδέρφια μου βγάλτε τα δολάρια απ’το μαξιλάρι σας και κάντε τα λίρες»

Απεγνωσμένη έκκληση από τον Ερντογάν μπας και σώσει... ότι σώζεται - Ζητά απ' τους πολίτες να "ξεθάψουν" ότι δολάρια και ευρώ έχουν και να τα κάνουν λίρες -"Κατήφορος" δίχως τέλος για το νόμισμα της Τουρκίας - "Πονοκέφαλος" για τον Σουλτάνο που βαδίζει προς τις εκλογές μέσω... κατάρρευσης
Έκκληση απηύθυνε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στους Τούρκους, προκειμένου να μετατρέψουν τα δολάρια τους σε τουρκικές λίρες. Μια νέα απεγνωσμένη προσπάθεια να ενισχύσει το εθνικό νόμισμα που έχει χάσει φέτος σχεδόν το 20% της αξίας του έναντι του αμερικανικού νομίσματος.

Το μυστηριώδες μεγαλιθικό μνημείο του Burnt Hill

Στο Γκρίνφιλντ της Νέας Αγγλίας των ΗΠΑ, στην κορυφή ενός βουνού, σε απόσταση 19 χιλιόμετρα από την πόλη αυτή, υπάρχουν στημένοι μερικοί λίθοι, που το μέγεθός τους είναι μικρότερο ενός άντρα, αλλά μεγαλύτερο ενός παιδιού, ενώ η κυκλική τους διάταξη φαντάζει μυστηριώδης και περίεργη.

Υπάρχουν περισσότεροι του ενός “Μαύροι Ιππότες”;

Ο Καθηγητής Ουόλτερ Χιούστον, του Πανεπιστημίου του Κάνσας, δήλωσε τον Φεβρουάριο του 1960 ότι ο μυστηριώδης δορυφόρος, για τον οποίο γινόταν τόσος θόρυβος, ο “σκοτεινός δορυφόρος” όπως τον  αποκαλούσαν εκείνη την εποχή, δεν ήταν το μόνο σώμα αγνώστου προελεύσεως το οποίο περιφερόταν γύρω  από τον πλανήτη μας.

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ 9 ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ CHRISTOS SNOW





ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ 9 ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ CHRISTOS SNOW

Η Ένωση Αθέων ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΞΑΝΑ και προσκαλεί τον κόσμο στην γιορτή του… «Αγίου Οινοπνεύματος»!

Μετά την προκλητική διοργάνωση με την κρεατοφαγία την Μεγάλη Παρασκευή και όλες τις κατά καιρούς προκλήσεις τους, οι άθεοι για ακόμα μια φορά προσπαθούν να βρεθούν στο επίκεντρο της επικαιρότητας…
«Η Ένωση Αθέων σας προσκαλεί στην γιορτή του Αγίου Οινοπνεύματος, του μόνου υπαρκτού και με παρατηρήσιμα αποτελέσματα. Την Δευτέρα 28 Μαΐου στις 18:00 η ώρα στο Μεζεδοπωλείο «Ηλίας 1958″, Μπούσγου 2 (πεδίο του Άρεως), στην Αθήνα».