Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Η ιστορία κάνει πλάκα στον Ερντογάν! Αρχαιολογική ανακάλυψη στη Σμύρνη

Την ώρα που ο Ερντογάν παριστάνει τον σουλτάνο διεκδικώντας ελληνικό έδαφος,μια ακόμη αρχαιολογική ανακάλυψη έρχεται σαν …σφαλιάρα να τον τιμωρήσει για όσες ανοησίες λέει.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ  “απεικόνιση σταυρόλεξου με ελληνική γραμματοσειρά ανακαλύφθηκε στα τοιχώματα μίας βασιλικής στην Αγορά της Σμύρνης, κοντά στην περιοχή Ικίτζεσμελικ.
“Μοιάζει με ακροστιχίδα. Οι ίδιες λέξεις υπάρχουν και στις δύο πλευρές, σε πέντε στήλες από αριστερά προς τα δεξιά. Η λέξη “λόγος” στο κέντρο του σταυρόλεξου εικάζεται οτι χρησιμοποιήθηκε από τους Χριστιανούς για να επικοινωνούν μεταξύ τους την εποχή των μεγάλων διωγμών.

Ο Θρύλος των ΕΛ διαγραμμένη ιστορια για ευνοήτους λογούς!

 
Κάτι ήξερε ο Κίσσινγκερ όταν έλεγε ότι αν μάθουν οι Έλληνες ...


τη πραγματική τους ιστορία και το πολιτισμό θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί!και έγιναν για λίγο!(?) δεν μιλούσαν αρχαία ελληνικά πια.....!
Από τη σύγχρονη ιστορία και γεωγραφία, μάθαμε στα σχολεία ότι την Αμερική ανακάλυψε ο Λατίνος θαλασσοπόρος και εξερευνητής .... ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ. Αυτό είναι σωστό, αλλά ισχύει μόνο για τα χρόνια του Μεσαίωνα, δηλαδή για τη μ.Χ. εποχή. Ως γνωστόν ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ, έφθασε στην Αμερικανική ήπειρο στη δεκαετία του 1450 μ.Χ.
Όμως ....χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, σύμφωνα με τη παράδοση, και τα όσα αρχαιολογικά ευρήματα, τεκμήρια, σύμβολα, κειμήλια, βιβλία, και μνημεία διεσώθησαν και ευρέθησαν σε διάφορα μέρη της Γης, στο πλανήτη μας υπήρξε πολιτισμός υψίστης τεχνολογίας, και η υπερδύναμη των χρόνων εκείνων, ήταν οι πρόγονοί μας Έλληνες, οι γνωστοί στην τότε ανθρωπότητα σαν ΕΛ, από το ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΛΛΑΣ.

Πείραξαν εξωγήινοι το DNA μας πριν 4.000 γενιές;

Στην Λυών της Γαλλίας οι επιστήμονες μελετώντας το ανθρώπινο DNA σε όλο τον κόσμο έβγαλαν το καταπληκτικό συμπέρασμα ότι κάποιος ή κάποιοι
πριν από 1000 χρόνια περίπου παρενέβαλαν ένα «πακέτο» από καινούργια γονίδια στα ήδη υπάρχοντα γονίδια του ανθρώπου .



Ο κύριος ερευνητής Δρ Jean Sedeaux θεωρεί ότι ο "κάποιος" ήταν μια φυλή γενναιόδωρων διαστημικών εξωγήινων που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας γύρω στο 1000 μ.Χ., και αποφάσισαν ότι μας χρειάζονταν μια ώθηση προς τα εμπρός για την η εξέλιξή μας. Η ομάδα του Δρ Sedeaux οδηγήθηκε στο απίστευτο αυτό συμπέρασμα όταν πραγματοποιούσε έρευνα για το ανθρώπινα γονίδια.

ΑΥΤΟ είναι το ΜΥΣΤΙΚΟ που κρατάει ΟΡΘΙΟ για 2.500 χρόνια τον ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ… κι ας Μην έχει Θεμέλια


Το μυστικό αποκαλύπτεται μετά από μελέτες που δείχνουν ότι, παρά το γεγονός πως ο ναός του Παρθενώνα στην Ακρόπολη δεν έχει καν θεμέλια, έχει τριπλή αντισεισμική θωράκιση.
Σύμφωνα με την πολιτικό μηχανικό Νίκη Τιμοθέου, μελέτες της αρχιτεκτονικής και δομικής του φόρμας κατέδειξαν πως οι Αρχαίοι είχαν από τότε ανακαλύψει αυτό που σήμερα ονομάζουμε «σεισμική μόνωση».
Ο ναός, σύμφωνα με την κυρία Τιμοθέου, κοντράρει επιτυχώς τη θεωρία της σύγχρονης πολιτικής μηχανικής, διότι χωρίς να έχει καν θεμέλια, είναι τριπλά μονωμένος σεισμικά.
Αυτή η τριπλή μόνωση, όπως μας εξήγησε, εντοπίζεται σε διαφορετικά σημεία του οικοδομήματος.

ΜΑΧΗ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ «ΜΙΤ» ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΣΑΚΩΤΟΥΣ

Το επεισόδιο είναι σχετικό με υπηρεσίες και δύσκολα θα μαθευτούν περισσότερα απο όσα εδώ που προφανώς δόθηκαν και για λόγους επιθετικής δημοσιότητας προς την Τουρκική πρεσβεία που αποδελτιώνει καθημερινά τέτοιες ειδήσεις...


Λίγο πριν τις 23.00′ χθες το βράδυ στην Ξάνθη με BMW που μετέφερε εννέα(9) επιβάτες, τρείς από αυτούς ήταν ….Τούρκοι Αξιωματικοί.
Σε μια υπόθεση που εξελίσσετε με μοναδικά στοιχεία για τα αστυνομικά χρονικά της ευρύτερης περιοχής. Τρείς (3) Τούρκοι αξιωματικοί με διπλωματικά διαβατήρια στον θάλαμο επιβαινόντων Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ένας εξ αυτών ο οδηγός που διαφεύγει της σύλληψης, με βουλγάρικες πινακίδες και δύο Ιρανοί στο …πορτ μπαγκαζ ! ! !
Άγρια καταδίωξη από δικυκλιστή της ομάδας «Ζ» χθες βράδυ μέσα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Συνελήφθησαν οι οκτώ (8) από τους εννέα (9) συλληφθέντες της μπορντό BMWμε Βουλγάρικες πινακίδες.