Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

4 Γερμανοί πράκτορες συνελήφθησαν ως πρωταγωνιστές στις χθεσινές ταραχές στο Σύνταγμα




τέσσερις Γερμανοί συνελήφθησαν χθες κατά την διάρκεια των επεισοδίων στην Αθήνα δημιουργώντας υποψίες ότι η BND (οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες) είχε συμμετοχή σε αυτά, διαλύοντας έτσι τις αντιμνημονιακές πορέιες των Ελλήνων πολιτών την στιγμή που η Βουλή ψήφιζε τα νέα αιματηρά μέτρα που περιλαμβάνει η εθνοκτόνα "συμφωνία" με τους δανειστές.
Είναι άξιο απορίας πως την στιγμή που ο ελληνικός λαός ήθελε να διαδηλώσει κατά του νέου επαίσχυντου μηνμονίου λίγο πριν την ψήφισή του βρέθηκαν πάλι για άλλη μια φορά οι "γνωστοί-άγνωστοι" για να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις.

Eurogroup: Συμφωνία για δάνειο – γέφυρα ύψους 7 δισ. στην Ελλάδα

 

- Η απόφαση ελήφθη στην τηλεδιάσκεψη του Eurogroup
- Η επίσημη ανακοίνωση για το δάνειο – γέφυρα θα γίνει αύριο
- Νέα μέτρα προτείνουν οι Θεσμοί λόγω επιδείνωσης της ελληνικής οικονομίας
- Δείτε το σχέδιο για το δάνειο μέσω του EFSM
- Ναι, και από τη Φινλανδική Βουλή  Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται αύριο ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενεργοποιείται η πρόταση της Κομισιόν για δάνειο – γέφυρα προς την Ελλάδα μέσω του μηχανισμού EFSM.


Τα χρήματα από τον μηχανισμό θα πρέπει να φτάσουν το αργότερο ως την ερχόμενη Δευτέρα στην Τράπεζα της Ελλάδος για την πληρωμή των ομολόγων της ΕΚΤ.

"Οι αμερικανοί ενισχύουν τον στρατό τους στην Ευρώπη γιατί φοβούνται κοινωνική αναταραχή"!




Το άρθρο του Finian Cunningham που δημοσιεύθηκε στο Sputnik δείχνει ότι το ενδεχόμενο πραξικοπήματος “γοητεύει” πολλούς κι εκτός Ελλάδας. Βέβαια και το δικό του σενάριο που κάνει λόγο για “στρατιωτικό πραξικόπημα” στην Ευρώπη ξεκινά εδώ από την Ελλάδα.

Μς δυο λόγια ο αρθρογράφος υποστηρίζει ότι όσα γίνονται στην Ελλάδα αυτές τθς ημέρες με την επιβολή μιας συμφωνίας αλλά και επί της ουσίας αλλαγής κυβέρνησης είναι η “πρόβα τζενεράλε” για όσα πρόκειται να συμβούν στην Ευρώπη. Προβλέπει ότι όλα αυτά θα προκαλέσουν μεγάλη κοινωνική αναταραχή και ανεξέλεγκτες καταστάσεις . Και εξηγεί ότι αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της ενίσχυσης των αμερικανικών στρατευμάτων στην Ευρώπη!