Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Προσοχή! Δηλητηριώδη λεμόνια Αργεντινής κατακλύζουν την ελληνική αγορά!



Απίστευτο και όμως αληθινό! Λεμόνια Αργεντινής που είναι ψεκασμένα με την τοξική ουσία "tiabendazole" που προκαλεί ηπατικά προβλήματα σε ζώα όπως αποδείχτηκε μετά από πειράματα, και σοβαρά προβλήματα υγείας στον άνθρωπο.
Μάλιστα το Αγγλικό Wikipedia χαρακτηρίζει την δραστική ουσία 'tiabendazole' ως ναρκωτικό. Όλα αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα... σουρωτήρι με ανύπαρκτους ελέγχους, και ένα ΕΦΕΤ στην Κρήτη που φαίνεται για άλλη μια φορά να έχει πιαστεί στον ύπνο!

Το CretePlus.gr δημοσιεύει την φωτογραφία ντοκουμέντο που ελήφθη την Παρασκευή σε σούπερ μάρκετ του Ηρακλείου.

ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΩΣ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ . ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ



Αγαπημένες φίλες και φίλοι παρακολουθήστε την εκπομπή ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (21-11-2012) με θέμα
ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΩΣ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Ν.ΤΕΣΛΑ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
BΡΟΧΕΣ-ΣΕΙΣΜΟΙ ΜΕΣΩ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ;
στην οποία ήμουν ο βασικός καλεσμένος.

Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε. 

Το νησί που υπάρχει μόνο στους χάρτες

 

Ονομάζεται Sandy, τοποθετείται στη μέση του Ειρηνικού αλλα οι επιστήμονες δεν το βρήκαν ποτέ...

Το νησάκι διακρίνεται στο Google Earth και στους μεγάλους παγκόσμιους άτλαντες, αλλα όπως ανακοίνωσε ομάδα αυστραλών επιστημόνων που πραγματοποίησε αποστολή για να εντοπίσει αυτό το κομμάτι γης, τελικά δεν υπάρχει.

Στο Google Earth, τοποθετείται στη Θάλασσα των Κοραλλιών, ανάμεσα στην Αυστραλία και το γαλλικό έδαφος της Νέας Καληδονίας.

Ο Times Atlas of the World, ένας από τους άτλαντες που αποτελούν πηγή αναφοράς, το αποτυπώνει ως Sable Island.
Ναυτικοί χάρτες που χρησιμοποιεί το Southern Surveyor, ένα πλοίο επιστημονικών ερευνών, καταγράφουν επίσης το νησί αυτό, είπε η Μαρία Σέτον, μέλος της επιστημονικής ομάδας που μετείχε στην αποστολή για τον εντοπισμό του νησιού.