Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ . ΤΥΦΕΚΙΟ G3 A3/A4 ΛΥΣΗ ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ







Λύση Αρμολόγηση G3 A3/A4

Εκπαιδευτικό Βίντεο 41 Τ.Ε.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ BINTEO :

Έλληνας ταξίαρχος διαπραγματευόταν μια ώρα πριν την σύλληψη των 2 στρατιωτών μας

Στρατιωτικές πηγές πάντα σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ενημέρωσαν ότι  όταν η ελληνική περίπολος ακινητοποιήθηκε από την ομάδα των Τούρκων, ο Έλληνας ανθυπολοχαγός κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο τον Ταξίαρχο της περιοχής του εξηγώντας του τι είχε συμβεί. Η συνομιλία τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κράτησε πάνω από δέκα λεπτά.

Η Τουρκία σκάβει για πόλεμο αρμάτων στον Εβρο - ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ Γ.Ε.Σ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Κατασκευάζει ειδική τάφρο 4,5 χιλιόμετρα από το σημείο όπου συνελήφθησαν οι Ελληνες στρατιωτικοί, στο προγεφύρωμα του Κάραγατς στην περιοχή των Καστανιών στον Εβρο, προκειμένου να εμποδίσει πιθανή προέλαση ελληνικών δυνάμεων ανατολικά
Το κανάλι-τάφρος Canal Edirne (Κανάλι της Αδριανούπολης), όπως είναι η επίσημη ονομασία του, έχει συνολικό μήκος 7.800 μ., πλάτος 60 μ. και βάθος 3 μ. Χαράχτηκε δυτικά του σημερινού οικισμού Κάραγατς, που αποτελεί προάστιο της Αδριανούπολης στη δυτική όχθη του Εβρου, σε έκταση που απαλλοτριώθηκε από το Δημόσιο.

Στην Αδριανούπολη για δεύτερο επισκεπτήριο οι γονείς των Ελλήνων αξιωματικών. (12η ΗΜΕΡΑ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ)


Στην Αδριανούπολη στην Τουρκία μεταβαίνουν οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που συνελήφθησαν την Πέμπτη 2 Μαρτίου στη διάρκεια περιπολίας στον Έβρο και κρατούνται στις φυλακές.
Oι γονείς του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του ΕΠΟΠ Λοχία Δημήτρη Κουκλατζή πέρασαν τα σύνορα προκειμένου να μεταβούν για δεύτερη φορά στις φυλακές υψίστης της Αδριανούπολης για να δουν τους γιους τους που αναμένουν δίκη.