Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Ο Ράμα έβαλε εισιτήριο για την είσοδο σε ορθόδοξες εκκλησίες!

Συνεχίζει… ακάθεκτος την πολεμική του απέναντι στην ελληνική μειονότητα ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Εντι Ράμα, χτυπώντας, μετά το περιουσιακό, το ευαίσθητο για την ύπαρξή της θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων.
Αλλωστε, οι επιθέσεις εναντίον των Ελλήνων μειονοτικών άρχισαν με την κατεδάφιση του προσκυνήματος του Αγίου Αθανασίου στις Δρυμάδες στις αρχές του 2016 και συνεχίζονται με τον προσδιορισμό ιστορικών ιερών ναών ως… αρχαιολογικών χώρων, για τους οποίους απαιτείται εισιτήριο εισόδου προκειμένου να τους επισκεφθούν οι πιστοί.
Την περίοδο που οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών Κοτζιάς και Μπουσάτι επιχειρούσαν «προσέγγιση» στην Κρήτη, στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Πολιτιστικών Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού δημοσιοποιήθηκε ανακοίνωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αυλώνας που ενημέρωνε τους ενδιαφερομένους ότι θεσπίζονται «εισιτήρια επίσκεψης μνημείων και αρχαιολογικών χώρων» (!) στην περιοχή δικαιοδοσίας της.

Αμύθητος πλούτος στην Κρήτη – Φυσικό αέριο για 500 χρόνια

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι προοπτικές των υδρογονανθράκων στο… Ιόνιο Πέλαγος, όμως το μεγάλο «παιχνίδι» και ο πραγματικός… ορυκτός «θησαυρός» οριοθετείται από τους ειδικούς στην Κρήτη, όπου και βάσει σεισμικών δεδομένων εντοπίζονται κολοσσιαία κοιτάσματα!

Τα εκτιμώμενα κοιτάσματα στα δύο μεγάλα θαλάσσια οικόπεδα νότια και νοτιοδυτικά της Κρήτης, που μαζί με οικόπεδα του Ιονίου τίθενται προσεχώς προς παραχώρηση για έρευνα-αξιοποίηση μέσω διεθνούς διαγωνισμού, ξεπερνούν κάθε προσδοκία και είναι ενδεικτικό πως ακόμα και τα χειρότερα σενάρια, βάσει επιστημονικών εκτιμήσεων, δίνουν τεράστια κοιτάσματα!

Τι δείχνουν τα λευκά σημάδια στα νύχια για την υγεία μας;

Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε ιδέα για την αιτία αυτών των σημαδιών.
Η αλήθεια είναι ότι οι λόγοι που τα προκαλούν είναι πολλοί και αποκαλύπτουν αρκετά για την υγεία μας.
Το φαινόμενο ονομάζεται λευκονυχία  υπάρχουν τέσσερις βασικοί τύποι
Ο πρώτος συνδέεται με τον τραυματισμό της βάσης του νυχιού. Τα σημάδια σε αυτή την περίπτωση αναμένεται να εξαφανιστούν σε περίπου 8 μήνες.