Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ίχνη ζωής στον Άρη φέρεται να εντόπισε η NASA


Ίχνη ζωής στον Άρη φέρεται να εντόπισε η NASA

  


Σημάδια ζωής στον Άρη υπάρχει περίπτωση να εντόπισαν με τη βοήθεια του ρομποτικού οχήματος Curiosity οι ερευνητές της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA).

Οι ειδικοί ανακοίνωσαν ότι ένα όργανο του Curiosity κατέγραψε κατά τόπους υψηλά επίπεδα μεθανίου, την πηγή του οποίου δεν έχουν ακόμα καταφέρει να ανιχνεύσουν.

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ





 Σε μια περιοχή της Τουρκίας που είναι γνωστή για τις μεγάλες πληθυσμιακές συγκεντρώσεις παλαιοχριστιανων στην Αρχαία Λυδία βρέθηκε πρόσφατα ενα Ευαγγέλιο απο δέρμα που μοιάζει σαν το ΜΑΥΡΟ Ευαγγέλιο που εχουμε δημοσιεύσει στην ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ. Σας δείχνουμε τις φωτογραφιες του .Η έρευνα συνεχίζεται

ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΑΥΡΟ" ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ. "ΣΤΑΥΡΟΣ" ΦΥΛΑΓΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ?

 Νέες φωτογραφίες από το μαύρο Ευαγγέλιο και το κουτί που βρέθηκε σας παρουσιάζει η ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ. Είναι χαρακτηριστικό ότι "Σταυρός" φύλαγε την δύναμη του. Η γραφή του δεν είναι ούτε αραμαικα ούτε αραβικά ούτε κάποια άλλη γλώσσα της Ανατολής. Περιμένουμε απάντηση από κάποιο γραφολόγο που θα κανει έρευνα επί αυτού. Θα σας ενημερώσουμε για ότι νεότερο.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

Συναγερμός από "αγνωστο" βαλλιστικό πύραυλο που εκτοξεύτηκε νοτιοδυτικά της Κύπρου

Image


Συναγερμός στο ΓΕΕΘΑ και στο ΥΠΕΘΑ. Εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από άγνωστη πλατφόρμα εντοπίστηκε 200 μίλια νοτιοδυτικά της Κύπρου.

Η πληροφορία έφθασε πριν από λίγα λεπτά στο ΓΕΕΘΑ κι έχει προκαλέσει όπως είναι λογικο προβληματισμό. Υπάρχει ανοιχτή γραμμή με την Λευκωσία για να διαπιστωθεί από που εκτοξεύθηκε ο βαλλιστικός πύραυλος.

Η εκτόξευσή του σε μία από τις “θερμότερες” περιοχές του πλανήτη προκαλεί πολλά ερωτήματα και μεγάλη ανησυχία.

Πληροφορίες για την “ταυτοποίηση” της “πλατφόρμας” από την οποία εκτοξεύθηκε ο πύραυλος είναι το πρώτο που αναζητείται αυτή τη στιγμή από το ΓΕΕΘΑ.
ΠΗΓΗ : ΓΕΕΘΑ , www.onalert.gr