Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Αττική

Σεισμός έγινε αισθητός πριν από λίγο στην Αττική... Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο ο  είχε ένταση 4,5 Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίζεται κοντά στην περιοχή Σταμάτα Αττικής.

Θρόνος «εξωγήινης προέλευσης» κρυμμένος στη μυστηριώδη τρύπα στην Πυραμίδα του Χέοπα;

Η μυστηριώδης τεράστια «τρύπα», μήκους τουλάχιστον 30 μέτρων, που εντοπίστηκε εντός της Μεγάλης Πυραμίδας στη Γκίζα, στην Αίγυπτο, μπορεί να περιέχει έναν «σιδερένιο θρόνο», φτιαγμένο από μέταλλα μετεωριτών.Οι αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι ο θρόνος τοποθετήθηκε εκεί για να βοηθά τους Φαραώ στη μετάβασή τους στην επόμενη ζωή. Σύμφωνα με ένα αρχαίο κείμενο που ανέλυσαν οι ερευνητές, ο Φαραώ «πριν φτάσει στα αστέρια του Βορρά θα πρέπει να περάσει τις πύλες του ουρανού και να καθίσει στον σιδερένιο θρόνο του».
Η τεράστια τρύπα εντοπίστηκε στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της «επιχείρησης» Scan Pyramids, υπό την επίβλεψη των Mehdi Tayoubi του Ινστιτούτου HIP στο Παρίσι και Kunihiro Morishima του Πανεπιστημίου Nagoya της Ιαπωνίας, ωστόσο δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε ασφαλές συμπέρασμα για τη χρησιμότητά της.