Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Οι χάρτες του Τρίτου Ράιχ από το εσωτερικό της Γης [Βίντεο]

Οι χάρτες του Τρίτου Ράιχ από το εσωτερικό της Γης

Έχουμε όλοι ακούσει τις ιστορίες των Ναζί που εξερευνούσαν τα νότια άκρα του πλανήτη, ακόμη και τη δημιουργία βάσεων στην Neuschwabenland. Μερικοί έχουν επίσης ακούσει λειτουργία Highjump και τη φιλονικία του Ναύαρχου Byrd με τις παγιωμένες γερμανικές δυνάμεις που τους εξουδετέρωσαν με ένα καταπληκτικό ιπτάμενο σκάφος.

Το βίντεο (παρακάτω) δείχνει λεπτομερώς έναν χάρτη του 1944 από το Τρίτο Ράιχ και την δίοδο που χρησιμοποίησαν τα γερμανικά υποβρύχια για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτόν τον υπόγειο τομέα, αλλά και έναν πλήρη χάρτη και των δύο ημισφαιρίων.

Συναγερμός σε Ρόδο και Σύμη - Τουρκικά φουσκωτά κινούνται προς την Ελλάδα - Έκτακτη σύσκεψη στο ΓΕΕΘΑ

- Πληροφορίες αναφέρουν πως δύο τουρκικά φουσκωτά κινούνται προς τα ελληνικά νησιά
- Δεν αποκλείεται εντός των φουσκωτών να βρίσκονται Τούρκοι πραξικοπηματίες
- Ήδη στο σημείο έχει φτάσει η ΤΠΚ Βότσης και δύο ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας
- Στο σημείο περιπολούν και ειδικές δυνάμεις καταδρομέων
- Αντίστοιχος συναγερμός σε όλα τα νησιά κοντά στα ελληνουρκικά θαλάσσια σύνορα

 

Σε γενικευμένο συναγερμό βρίσκονται οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν πως στα θαλάσσια ελληνοτουρκικά σύνορα κινούνται τουρκικά φουσκωτά, τα οποία κάνουν κινήσεις προς τα ελληνικά νησιά κυρίως τη Σύμη και προς την πλευρά της Ρόδου.
Μετά το περιστατικό με την προσγείωση του τουρκικού στρατιωτικού ελικοπτέρου και τη σύλληψη των 8 πραξικοπηματιών, οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι σε εγρήγορση, καθώς δεν επιθυμούν η χώρα να ξαναβρεθεί στην ίδια δύσκολη θέση.

Το τέρας του βυθού! Σοκαρίστηκαν με την ψαριά τους (ΦΩΤΟ)

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όταν σήκωσαν τα δίχτυα που είχαν ρίξει ένας πατέρας με τον γιο του.

Οι φωτογραφίες από το παράξενο πλάσμα που έπιασαν στην κεντρική Κίνα έχουν προκαλέσει τρόμο. Το μυστήριο πλάσμα θα μπορούσε, όπως ισχυρίζονται τα media, να χρονολογηθεί από την εποχή των δεινοσαύρων.
O Zhang Chuanzhou και ο γιος του Zhang Xiaogang ψάρευαν στον ποταμό Yangtze το περασμένο Σάββατο όταν έκαναν την τρομακτική ψαριά.