Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Σε αυτά τα 6 κτίρια συγκεντρώνονται οι πλέον μυστικές κοινωνίες του κόσμου



Γνωρίστε μερικά από τα μυστικά μέρη όπου συνεδριάζουν οι μυστικές κοινωνίες, όπως οι Skull and Bones ή οι Illuminati.
«Ο Τάφος» των Skull and Bones στο New Haven (ΗΠΑ)

Σειρήνες πολέμου θα ηχήσουν αύριο σε ολόκληρη την χώρα - Με πολεμική ετοιμότητα απαντά η Ελλάδα στα περί «αναθεώρησης της Λωζάνης»

Σειρήνες Πολιτικής Αμυνας θα ηχήσουν ξανά μετά από πολλά χρόνια σε ολόκληρη την χώρα αύριο Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο της πανεθνικής (με την έννοια ότι συμμετέχουν εκτός από τους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και σειρά υπουργείων, εθνοφύλακες κλπ) στρατιωτικής άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-2016».
 
Στην σκιά της απόφασης της Αγκυρας να ζητήσει αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάνης, κάτι που συνεπάγεται εκχώρηση ελληνικών εδαφών και στην ενθάρρυνση αυτής της διεκδίκησης από τις ΗΠΑ και την Γερμανία που κράτησαν τυπικά ουδέτερη στάση, αλλά ουσιαστικά δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να αναθεωρηθεί η συνθήκη της Λωζάνης, οι Ε.Δ. εν μέσω οικονομικής καταστροφής είναι υποχρεωμένες να κάνουν αυτό που για άλλους στρατούς πλην του ελληνικού, θα έμοιαζε αδύνατο: Να διατηρήσουν υψηλά την μαχητική ικανότητα σε ένα στράτευμα το οποίο δεν έχει πόρους ούτε για στολές, ούτε για πυρομαχικά, ούτε για εκπαίδευση, ούτε για καύσιμα, αναλώσιμα κλπ, πολύ δε, περισσότερο για ανανέωση του απαρχαιωμένου, εν πολλοίς, οπλισμού του.
 

ΔΝΤ: Η Ελλάδα εισέρχεται σε τροχιά ισχυρής ανάπτυξης - 0,1% το 2016 και 2,8% το 2017!

Ισχυρή ανάπτυξη 2,8% (υψηλότερη και από αυτήν που προβλέπουν κυβέρνηση και ευρωπαϊκοί θεσμοί για το 2017) διαβλέπει για τη χώρα μας το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στην εξαμηνιαία του έκθεση για τις παγκόσμιες οικονομικές προοπτικές (World Economic Outlook) που δημοσιοποίησε το απόγευμα της Τρίτης (ώρα Ελλάδος), καθώς και οριακή αύξηση 0,1% του ΑΕΠ για το 2016 (αντί μείωσης 0,3% του ΑΕΠ που προβλέπει το προσχέδιο του νέου Προϋπολογισμού)!
Το Ταμείο επίσης εκτιμά ότι ο ετήσιος ρυθμός του δείκτη τιμών καταναλωτή θα επιστρέψει απ' την επόμενη χρονιά σε θετικό έδαφος με προοπτική αύξησης στο 1,8% το 2018 και παράλληλα το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών θα είναι ισοσκελισμένο. Ο δείκτης ανεργίας θα υποχωρήσει στο 21,5% του χρόνου απ' την εκτίμηση για 23,3% φέτος.

Γ.Προβόπουλος: «Η κρίση στην Ελλάδα θα μπορούσε να κρατήσει 2,5-3 χρόνια και το ΑΕΠ να μειωθεί μόνο κατά 15% - Τώρα είναι αργά»

«Η κρίση θα μπορούσε χρονικά να περιοριστεί στην τριετία το πολύ. Αρκούσαν 2,5-3 χρόνια για να "μαζευτεί" οικονομικά η χώρα και το ΑΕΠ να υποχωρήσει το πολύ 15%. Αυτό που έγινε ξεπερνά κάθε εφιάλτη».
Με αυτά τα λόγια που Με σαφή υπονοούμενα για τις πολιτικές που εφάρμοσαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις κατά τη έναρξη της οικονομικής κρίσης ξεκίνησε την κατάθεση του στην εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων και των μέσων ενημέρωσης ο πρώην Διοικητής της ΤτΕ Γιώργος Προβόπουλος.
Σαφείς αιχμές για τον τρόπο που λειτούργησαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις, μετά την ένταξη της χώρας στο μνημόνιο το 2010, διατύπωσε ο πρώην διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος.