Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ 8 ΣΑΡΑΓΑΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ CHRISTOS SNOW





 ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ 8 ΣΑΡΑΓΑΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ CHRISTOS SNOW
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ 4ΩΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 24/03/2014 .

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΑΡΑΓΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ON AIR ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΕΚΕΙΝΟΝ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΕΝ ΖΩΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ.

Η ανακάλυψη του πεδίου της Μάχης των Θερμοπυλών, το 1939

Οι δοκιμαστικές ανασκαφές, τις οποίες ενεργούσε ο Διευθυντής της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας, Σπυρίδων Μαρινάτος, δίπλα στον Σπερχειό ποταμό, όπου, κατά τους υπολογισμούς του, υπήρχαν στην αρχαιότητα τα Στενά των Θερμοπυλών, έφεραν στο φως πλείστες ενδείξεις, που έπειθαν ότι επρόκειτο για την ακριβή τοποθεσία, όπου διεξήχθη η περίφημη μάχη.
Στην τάφρο, που διανοίχτηκε επιμελώς, ο Σπυρίδων Μαρινάτος και η ομάδα του ανακάλυψαν πλήθος αιχμών δοράτων και λακωνικά αγγεία. Ο έγκριτος Έλληνας αρχαιολόγος διατεινόταν ότι βρισκόταν στο ακριβές σημείο, όπου έπεσαν ηρωικά και ετάφησαν οι 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα, καθώς εντόπισε οστά και κρανία.

Τρόμος στις ΗΠΑ από μυστήριο «ηχητικό» όπλο

Αμερικανός πολίτης που εργάζεται στο προξενείο των ΗΠΑ στην Κίνα ανέφερε ότι υποφέρει από «ασυνήθιστους» ήχους και πίεση που του προκάλεσαν ήπια εγκεφαλική βλάβη, ανακοίνωσε χθες Τετάρτη η αμερικανική πρεσβεία, ενώ το Πεκίνο επεσήμανε ότι ερευνά το περιστατικό.
Η πρεσβεία εξέδωσε προειδοποίηση προς τους Αμερικανούς που ζουν στην Κίνα στην οποία σημειώνει ότι δεν μπορεί να συνδέσει την υπόθεση αυτή με τα προβλήματα υγείας που ανέφερε το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας στην Κούβα στο τέλος του 2016.
Στην Ουάσινγκτον ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο δήλωσε ότι οι ΗΠΑ ανησυχεί για «το σοβαρό ιατρικό περιστατικό» και συζήτησε το θέμα με τον Κινέζο υψηλόβαθμο αξιωματούχο Ουάνγκ Γι που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα.