Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Βρήκατε «γρομπαλάκι» στην μασχάλη; Τι μπορεί να είναι – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε

Είναι γνωστό ότι πρέπει να είστε πάντοτε σε εγρήγορση για οποιεσδήποτε αλλαγές παρατηρείτε στο σώμα σας, αφού, πολλές φορές, αυτές αποτελούν ενδείξεις κάποιου προβλήματος υγείας.
Ένα "γρομπαλάκι" ή όγκος στην μασχάλη, όσο μικρός και αν είναι, πρέπει να αντιμετωπίζεται με την ίδια σοβαρότητα, όπως και εκείνος στο στήθος, ο οποίος όλοι γνωρίζουν ότι μπορεί να αποτελεί σύμπτωμα καρκίνου.

Οι Τούρκοι ψάχνουν 6 ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ F-16

Νέο μεγάλο «κάζο» για την τουρκική πολεμική αεροπορία, καθώς όπως τώρα αποκαλύπτεται, μετά το «αποτυχών» πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου έχουν… «κλαπεί» 6 μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, δηλαδή από αυτά που καθημερινά εμπλέκονται σε αερομαχίες με τα ελληνικά στο Αιγαίο και… ακόμα τα ψάχνουν.

Σαρκοφάγος κινέζας βασίλισσας στολισμένη με αρχαιοελληνικά σύμβολα

Ανήκει σε μία βασίλισσα της Δυναστείας των Τανγκ που έζησε τον 9ο μ.Χ. αιώνα στην πόλη Τσαγκάν της Κίνας και φέρει πάνω της χαραγμένα αρχαία Ελληνικά σύμβολα… (στη φωτογραφία των του Ding Haitao, Xinhua, βλέπετε ένα μέρος της σαρκοφάγου)!

Τα αρχαιοελληνικά σύμβολα!
Τα σύμβολα της σαρκοφάγου είναι φανερά επηρεασμένα από την αρχαία Ελληνική μυθολογία, γεγονός που παραξενεύει τους μελετητές αφού συνήθως οι σαρκοφάγοι στην Κίνα διακοσμούνταν με θέματα από την Βουδιστική παράδοση. Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο Γκε Τσενγκιόνγκ (Ge Chengyong), πάνω στην σαρκοφάγο διακρίνονται οι φιγούρες τεσσάρων αρχαίων Ελλήνων

Βουζύγης ο Αθηναίος η πρώτη καλλιέργεια της γης

Ο Βουζύγης ήταν μυθικός γενάρχης του αθηναϊκού ιερατικού γένους των Βουζυγών. Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε πραγματικά την ιστορία μας και τους προγόνους μας; Πέραν των διασήμων, όπως ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Πλάτων, ο Σωκράτης, υπάρχουν και εκατοντάδες, για να μην πούμε χιλιάδες, που μένουν στην αφάνεια και αδίκως. Ένας από αυτούς είναι και ο Βουζύγης. Για να δούμε λοιπόν ποιός είναι αυτός ο άγνωστος ένδοξος πρόγονος μας.

Το όνομά Βουζύγης το έλαβε ως προσωνύμιο από τη σχετική μυθική παράδοση ότι ήταν ο πρώτος που έζεψε βόδια που έσυραν άροτρο (άροτοι βόες) και όργωσε αγρό παρά την Ακρόπολη, τον λεγόμενο Βουζύγιον, τον οποίο στη συνέχεια έσπειρε σιτάρι. Ήταν αυτός που έμαθε τους ανθρώπους να ζεύουν τα βόδια.

Το όνομά του ετυμολογικά προέρχεται από τα < βους + ζυγόν, < ζεύγνυμι…

Φυγόκεντρος Βαμπίρ Λυκάνθρωποι ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ( ΕΚ ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ)




Παρακολουθειστε την Εκπομπη Φυγόκεντρος   Βαμπίρ   Λυκάνθρωποι στην οποια ημουν εκ των ομιλητων .

Ακολουθει το video της εκπομπης