Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΥΠΕΞ Σερβίας προς Σκόπια: Γιατί παραμένετε στον ΟΗΕ αν σας ενοχλεί η ονομασία ΠΓΔΜ;

Η αναγραφή της ονομασίας Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας στις αποδείξεις των διοδίων στον αυτοκινητόδρομο στη νότιο Σερβία, στην περιοχή του Πρέσεβο, προκάλεσε την αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, το οποίο ζήτησε από τη Σερβία "να μην χρησιμοποιεί την "προσβλητική" ονομασία Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, αλλά το συνταγματικό όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας".

Φόβοι για σεισμό 7 ρίχτερ στην Ιταλία! Φράγμα πάνω από ενεργοποιημένο ρήγμα

- Ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Μεγάλων Κινδύνων της Ιταλίας εκπέμπει SOS για το φράγμα πάνω από το σημείο ρήγματος που έχει επανενεργοποιηθεί
- Κίνδυνος για τις κατοικημένος περιοχές, δίπλα και κάτω από το φράγμα, σε περίπτωση σεισμού
- Οι επιστήμονες προειδοποιούν για νέες σεισμικές δονήσεις στην κεντρική Ιταλία
 
SOS εκπέμπει η Εθνική Επιτροπή Μεγάλων Κινδύνων της Ιταλίας, που σε ανακοίνωσή της, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέους σεισμούς, στα κεντρικά της χώρας, το μέγεθος των οποίων θα μπορούσε να φτάσει τα 7 ρίχτερ!

Η μεγαλύτερη απειλή για την Κωνσταντινούπολη δεν προέρχεται από τρομοκράτες

Οι τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν αναστατώσει τόσο τους Τούρκους πολίτες όσο και τους τουρίστες με αποτέλεσμα όλο και περισσότερο να είναι διστακτικοί να επισκεφθούν μία από τις μεγαλύτερες πόλεις στη Γη.
Ωστόσο, οι σεισμολόγοι κρούουν των κώδωνα,ότι ένας καταστροφικός σεισμός στην Κωνσταντινούπολη είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος. Η πόλη βρίσκεται σε ένα ενεργό ρήγμα, και η ταχεία αστικοποίηση των τελευταίων 50 ετών σημαίνει ότι τα εκατομμύρια των κατοίκων της Κωνσταντινούπολης ζουν σε κτίρια που δεν πληρούν τις κατάλληλες προδιαγραφές.

Το ISIS απειλεί να γκρεμίσει την Αγιά Σοφιά και να κάνει επαρχία του την Τουρκία

Βαμμένο στο αίμα. Πνιγμένο στην κάπνα. Και για χαλί ένας θούριος όλο γλυκύτητα. Μόνο που οι ψάλτες ορκίζονται πίστη στην τζιχάντ. Ορκίζονται ότι η Τουρκία θα γίνει επαρχία του νέου χαλιφάτου. Ορκίζονται ότι δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.
Ο ιερός πόλεμος «αλά τούρκα», με γενίτσαρους που γαλούχησαν οι αυτόκλητοι προφήτες του Ισλαμικού κράτος, θα ξεκινήσει από την Αγιά Σοφιά. Και ότι δεν έχει την ευλογία του Αλλάχ, συντρίμμια και θρύψαλα. Τρομοπαιάνας που ευαγγελίζεται την καταβαράθρωση του πολιτισμού που συμβολίζει η Αγιά Σοφιά στη λήθη.