Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Αυτός ήταν ο αναπληρωτής Φύρερ του Χίτλερ που οι νεοναζιστές προσκυνούν ως είδωλο

Ο Ρούντολφ Βάλτερ Ρίχαρντ Ες ( Rudolf Walter Richard Heß) γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1894 στην Αλεξάνδρεια Αιγύπτου και πέθανε στις 17 Αυγούστου 1987 στο Βερολίνο. Ήταν κορυφαίο πολιτικό στέλεχος του ναζιστικού κόμματος της Γερμανίας. Διορίστηκε υπαρχηγός του κόμματος από τον Χίτλερ το 1933, θέση που διατήρησε μέχρι το 1941, όταν κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου πέταξε μόνος του στη Σκωτία σε μια απόπειρα να διαπραγματευτεί μια συνθήκη ειρήνης με το Ηνωμένο Βασίλειο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ : ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ. ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΓΕΛΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ . ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ . ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΕΥΠ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ??
















                ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΣ συμπεραίνουμε ότι όντως έλαβε χώρο ένα τέτοιο περιστατικό. Το ΓΕΕΘΑ με μια περίεργη δικαιολογία αναφέρει ότι: «Μια ομάδα Μαλτέζων τουριστών προσπάθησαν να υψώσουν τη σημαία της χώρας τους για να φωτογραφηθούν δίπλα στο Κάστρο. Οι κάτοικοι που ήταν παρόντες και έτυχαν να δουν το περιστατικό «μπέρδεψαν» τη σημαία με αυτή της Τουρκίας.»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ : ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ Μ.Ι.Τ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΟ ΣΤΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ

Στο Καστελόριζο στις οχτώ περίπου το βράδυ σήμερα το απόγευμα δύο άνδρες κατέβασαν την ελληνική σημαία από στυλό που βρίσκεται κοντά στο κάστρο και ανέβασαν την τουρκική σημαία. Κινητοποιήθηκε άμεσα ή αστυνομία και την κατέβασε. Δεν πρόλαβαν να τους αναγνωρίζουν τους δράστες.
 ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ  με πολιτικά μόλις βράδιασε για να μην τους αντιληφθεί οι τουρίστες έψαχναν ανάμεσα στους Τουρίστες.

Χάρτης-σοκ: Αυτά είναι τα 152 ελληνικά νησιά που ο Τούρκος ΥΠΕΞ. Μ.Τσαβούσογλου λέει ότι είναι «τουρκικό έδαφος»!

Συνολικά 152 ελληνικά νησιά, νησίδες και βραχονησίδες -από τη Ζουράφα, ανατολικά της Σαμοθράκης, έως τη Γαύδο στο Λιβυκό Πέλαγος, διεκδικεί η Τουρκία, βάσει της απόρρητης λίστας EGAYDAAK, στην οποία αναφέρθηκε σήμερα στην συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μ.Τσαβούσογλου.

ΕGAYDAAK είναι το αρκτικόλεξο της φράσης «Egemenligi Anlasmalarla Yunanistan’a Devredilmemis Ada Adacιkve Kayalιklar», δηλαδή «νησιά, νησίδες και βραχονησίδες των οποίων η κυριότητα δεν παραχωρήθηκε στην Ελλάδα» με διεθνείς συμφωνίες και συνθήκες», όπως ισχυρίζονται οι Τούρκοι.

Πρόκειται για μικρά νησιωτικά συμπλέγματα στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο καθώς και για νησιά και νησίδες γύρω από την Κρήτη, ανάμεσά τους και η Γαύδος. Ο συνολικός τους αριθμός αγγίζει τα... 152.