Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Τέλη κυκλοφορίας: Το chip που θα έχουμε πλέον στα αυτοκίνητά μας – Πώς θα “καρφώνει” όσους δεν πληρώνουν

 


Την Παρασκευή τελειώνει η παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας και δεν θα δοθεί νέα
- Το πρόστιμο για όσους δεν πληρώσουν είναι το διπλάσιο ποσό για τα τέλη κυκλοφορίας
- Οι πληροφορίες για το νέο τσιπάκι στα αυτοκίνητα αναφέρουν πως οι ιδιοκτήτες θα το πληρώσουν
- Με το νέο αυτό τσιπάκι, θα ενημερώνεται άμεσα η εφορία κάθε ιδιοκτήτη Ι.Χ.


Σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται να δοθεί νέα παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, η οποία λήγει την Παρασκευή. Αυτό σημαίνει πως όποιος δεν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας μέχρι την Παρασκευή θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο που ισοδυναμεί με το διπλάσιο ποσό από τα τέλη κυκλοφορίας.

Aegean: Παλεύει να ρίξει τους τόνους με την Παλαιστίνη: Δεν ήθελαν να πετάξουν



Επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO), Σάεμπ Έρεκατ, έστειλε η Aegean Airlines, προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους μετά τον καβγά που έγινε μέσα σε αεροσκάφος μεταξύ Ισραηλινών και δύο ανδρών, ενός Αραβο-Ισραηλινού και ενός Παλαιστίνιου.  

Υπενθυμίζουμε ότι το επεισόδιο προκλήθηκε από Ισραηλινούς, οι οποίοι δεν δέχονταν να πετάξουν στο ίδιο αεροσκάφος με τους δύο άνδρες, οι οποίοι τελικά κατέβηκαν, με την αεροπορική εταιρεία να τους παρέχει δωρεάν διανυκτέρευση στην Αθήνα και εισιτήρια για να αναχωρήσουν την επόμενη ημέρα για το Τελ Αβίβ.

Σχιστολιθικό αέριο στη Θράκη! Οι Τούρκοι έψαξαν και βρήκαν! Εμείς τι κάνουμε;


Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Καναδικής κρατικής εταιρείας VALEURA, η οποία έχει λάβει άδειες για διεξαγωγή ερευνών για εύρεση υδρογοναθράκων στην Τουρκία, στην γεώτρηση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Ανατολικής Θράκης εντοπίστηκε ικανή ποσότητα φυσικού αερίου.
Η γεώτρηση έφθασε μέχρι το βάθος των 2.735 μέτρων. Το κοίτασμα σχεδιάζεται να τροφοδοτήσει τον αγωγό Τουρκίας – Ελλάδας – Ιταλίας εάν φυσικά γίνει.
Ο χάρτης της εταιρείας δείχνει περιοχές όπου έχει πραγματοποιήσει ή πρόκειται να πραγματοποιήσει έρευνες στην περιοχή της Ανατολικής Θράκης.

4ος ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ



Η ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ 5. ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ....