Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Το Systema Spetsnaz Hellas στο Brave Night ! ! Βίντεο - Παρουσίαση ! !




Οπτικοακουστικό υλικό από την παρουσία του κλιμακίου του Systema Spetsnaz Hellas στο Brave Night  .
 ΠΗΓΗ http://www.systemaspetsnaz.gr/

Απελευθέρωση Κρήτης: Η μέρα που έφυγε ο τελευταίος Τούρκος στρατιώτης


Ηταν Τρίτη 3 Νοεμβρίου του 1898 ο τελευταίος Τούρκος στρατιώτης αναχώρησε απο το λιμάνι της Σούδας, στην Κρήτη. Για εκείνη την μέρα η Ιστορία θα γράψει οτι η Κρήτη απελευθερώθηκε.

Εφιαλτική προειδοποίηση της Μέρκελ για πόλεμο στα Βαλκάνια εξαιτίας των προσφύγων



- Χωρίς περιστροφές η Α. Μέρκελ έκανε λόγο για ένοπλες συγκρούσεις στα Βαλκάνια
- ''Ήδη υπάρχουν εντάσεις σε χώρες των δυτικών Βαλκανίων και δεν επιθυμώ να φτάσουμε σε ένοπλες συγκρούσεις εκεί'' ήταν μία προς μία οι λέξεις που χρησιμοποίησε η καγκελάριος της Γερμανίας
- Η Μέρκελ συνόδευσε την προειδοποίηση – απειλή της με την προϋπόθεση πως η Γερμανία θα κλείσει τα σύνορα της με την Αυστρία για να μην περνούν οι πρόσφυγες

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ μίλησε ξεκάθαρα για κίνδυνο ένοπλων συγκρούσεων μεταξύ των Βαλκανικών χωρών, απ’ όπου περνούν οι περισσότεροι πρόσφυγες για να φτάσουν στη Γερμανία, στην περίπτωση που το Βερολίνο κλείσει τα σύνορά του με την Αυστρία.
Ήδη υπάρχουν εντάσεις σε χώρες των δυτικών Βαλκανίων «και δεν επιθυμώ να φτάσουμε σε ένοπλες συγκρούσεις εκεί», δήλωσε η Μέρκελ στη διάρκεια μιας συγκέντρωσης των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) στο Ντάρμστατ.

Ο ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ…


Ο Ελληνικής καταγωγής Λουκιανός από την Σαμοσάτα της Συρίας έζησε το 120 μ.χ. στο βιβλίο του «Αληθινή Ιστορία» δίνει πληροφορίες που σε ξαφνιάζουν. Διαβάστε παρακάτω.

«Πήγαινε με ένα καράβι που το πήρε ο αέρας για εφτά μερόνυχτα και την όγδοη ημέρα έφτασε στο φεγγάρι. (Τόσο κάνουν τα σύγχρονα διαστημόπλοια του ανθρώπου για να πάνε στο φεγγάρι). Μπήκε μέσα σ” ένα πηγάδι που από πάνω είχε καθρέφτες και έβλεπε όλη τη γη. (Πρόκειται για υπερσύγχρονο τηλεσκόπιο που ο άνθρωπος ακόμη δεν το έχει φτιάξει γιατί με αυτό έβλεπε και τους ανθρώπους στην γη).