Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Η “αυτοκτονία” ενός από τους σωματοφύλακες του Καραμανλή και το σχέδιο “ΠΥΘΙΑ”


13 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ
ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ “ΤΑ ΕΙΧΕ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ Ή ΨΥΧΙΚΗ ΠΑΘΗΣΗ”.
2,5 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΝΥΧΤΑ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ, “ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ”.


Στον αριθμό 6515 του κοιμητηρίου του Δήμου Ζωγράφου κρύβεται το μεγάλο μυστικό του τραγικού τέλους του 44χρονου ανθυπαστυνόμου της πρώην πρωθυπουργικής φρουράς του Κώστα Καραμανλή που βρέθηκε νεκρός υπό μυστηριώδεις συνθήκες το σούρουπο της 15ης Ιουλίου 2008 σε άλσος, 200 μέτρα μακριά από το σπίτι του. Τα μνήματα όμως δεν αποκρίνονται. ‘Αρα θα πρέπει να μιλήσουν οι ζωντανοί και συγκεκριμένα οι τότε συνάδερφοι του αλλά και στελέχη των κρατικών αρχών ασφαλείας που λένε ότι ξέρουν πολλά. Για να απαντήσουν στις πολύ μεγάλες υποψίες και στα επίμονα ερωτήματα που εγείρονται εδώ και αρκετές εβδομάδες από πηγές του πολιτικού παρασκηνίου οι οποίες συσχετίζουν την…καταχωρημένη ως αυτοκτονία του αστυνομικού σωματοφύλακα με τις κινηματογραφικές παραμέτρους του σχεδίου «Πυθία 1». Της εμπλοκής δηλαδή μελών «συμμαχικών μυστικών υπηρεσιών» και της Μοσάντ στην εφαρμογή σχεδίου δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σατανικού πλέγματος αποσταθεροποίησης της χώρας, όπως αποκαλύφθηκε την προηγούμενη άνοιξη από εβδομαδιαίο περιοδικό.

Κίνδυνος σύρραξης Spetznatz και δυτικών ειδικών δυνάμεων στη Συρία - Oι "σκληροί" VMF (βίντεο)








H πρώτη εμπλοκή χερσαίων ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων εκτός των συνόρων της Ρωσίας μετά τον πόλεμο του 2008 στην Γεωργία είναι γεγονός και σίγουρα διαφέρει σε πολλά από εκείνη την σύγκρουση, αφού ο πόλεμος στη Συρία είναι τελείως διαφορετικός:
Περίπου 150 (κατ’άλλες πηγές, διπλάσιοι) άνδρες των ρωσικών ειδικών δυνάμεων, πεζοναύτες και Spetznatz, βρίσκονται στο συριακό έδαφος, όπως βεβαιώνουν πηγές από την Μόσχα και έχουν αναπτυχθεί τόσο γύρω από τις πυροβολαρχίες των αντιαεροπορικών συστημάτων S-300 και των βλημάτων εδάφους-επιφανείας Yakhont που ελέγχονται από Ρώσους «συμβούλους», όσο και στο προεδρικό μέγαρο ως προστασία του προέδρου Άσσαντ!
Η απόφαση της Μόσχας να εμπλέξει χερσαίες δυνάμεις έρχεται ως απάντηση στην εμπλοκή χερσαίων ειδικών δυνάμεων τόσο των Γάλλων της Λεγεώνας των Ξένων, οι οποίοι ακόμα κρατούνται, όσο και των Βρετανών SAS, οι οποίοι φημολογείται ότι έχουν αναπτυχθεί στο έδαφος της Συρίας, εξορμώντας από την Ιορδανία και επιχειρώντας στο πλευρό των αντικαθεστωτικών.