Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ S.A.S ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ?



Σήμα κινδύνου εξέπεμψαν χθες στις 21:38, δυο ελικόπτερα τύπου Σινούκ που ανήκουν στο ΝΑΤΟ, την ώρα που πετούσαν κοντά στην Ζάκυνθο, ζητώντας άδεια αναγκαστικής προσγείωσης στο αεροδρόμιο του νησιού καθώς το μηχανικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ένα από τα δύο δεν του επέτρεπε να συνεχίσει την πτήση του. Αμέσως το σήμα έφτασε στο Κέντρο επιχειρήσεων της ΥΠΑ και από εκεί ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιοι του Αερολιμένα Ζακύνθου.

Λος Άντζελες 1942 - Η άγνωστη μοναδική μάχη(;) κατά εξωγήινων







Μία πιθανή μάχη της αμερικανικής αεράμυνας και της Αεροπορίας κατά εξωγήινων κατά τη διάρκεια της νύχτας της 24ης προς την 25η Φεβρουαρίου του 1942 όταν άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα προκάλεσαν απανωτούς συναγερμούς στην αεράμυνα της Νότιας Καλιφόρνια γίνεται ταινία βασιζόμενη σε πραγματικά γεγονότα. Την 24η ΓΦεβρουαρίου μια προειδοποίηση από το γραφείο πληροφοριών του αμερικανικού Ναυτικού ανέφερε πως μια επίθεση ήταν επικείμενη στις επόμενες δέκα ώρες.
Το ίδιο βράδυ ένας μεγάλος αριθμός από κάτι σαν φωτοβολίδες και φώτα που αναβόσβηναν στον ουρανό του Los Angeles εντοπίστηκαν αρχικά κοντά σε στρατιωτικές βάσεις στην περιοχή. Ένας ακόμη συναγερμός ξεκίνησε το πρωί στις 07:18 της 24ης Φεβρουαρίου για να σταματήσει στις 22:23 το βράδυ, αποφορτίζοντας λίγο την κατάσταση. Τις πρώτες όμως πρωινές ώρες της 25ης η δραστηριότητα των αγνώστων αντικειμένων ξεκίνησε πάλι.