Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Ακόμα και η ΝΑΣΑ αναρωτιέται! Υπάρχουν εξωγήινοι;


Η διαστημική υπηρεσία ΝΑΣΑ συγκεντρώνει μια ομάδα κορυφαίων ερευνητών στον τομέα της αστονομίας, της βιολογίας και της γεωλογίας για το νέο της πρότζεκτ. Θέλει να καταγράψει τις γνώσεις μας στην έρευνα για ζωή σε απομακρυσμένους πλανήτες και να θέσει τα θεμέλια για την προώθηση των σχετικών επιστημών.
Το πρότζεκτ Nexus for Exoplanet System Science ή NExSS ελπίζει να απαντήσει στις ερωτήσεις σχετικά με το ποιοι πλανήτες θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν ζωή. Αλλά και πώς θα μπορούσε να μοιάζει η εξωγήινη ζωή.

Νέα «αφαίμαξη» στις τουρκικές ΕΔ: Ο Ρ.Τ.Ερντογάν «αποκεφάλισε» 322 πιλότους, ναυάρχους και στρατηγούς

Άλλες 192 νέες συλλήψεις προστίθενται στις 132 που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των μετεκλογικών συλλήψεων στελεχών των τουρκικών ΕΔ στις 322!
Πρόκειται για μια συνεχόμενη «αφαίμαξη» ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται πολλοί πιλότοι της τουρκικής Αεροπορίας και ανώτατοι αξιωματικοί του τουρκικού Ναυτικού και του τουρκικού Στρατού.
Ο Γενικός εισαγγελέας της Άγκυρας εξέδωσε την Τετάρτη εντάλματα σύλληψης για 99 στελέχη της τουρκικής Αεροπορίας για πιθανή σύνδεση τους με το περιβόητο Τάγμα Γκιουλέν.

Σοκ στη Ρω: Νεκρός στρατιώτης στη σκοπιά

Θρήνος στο Στρατό Ξηράς: Θάνατος στρατιώτη στη Ρω

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ είναι η ακόλουθη:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο ΣΤΡ (ΠΖ) Ε.Τ. της 2018 Β/ ΕΣΣΟ, δυνάμεως της ΔΑΝ Μεγίστης, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στη νήσο Ρω και περί ώρα 08:40 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με το ατομικό του οπλισμό.