Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΕΠ.24 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ K. HUDES ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ…


Για πρώτη φορά η πρώην γενική νομική σύμβουλος της παγκοσμίου τραπέζης η κυρία Καρεν Χιουντς μιλά σε ελληνικό Μ.Μ.Ε και μας αποκαλύπτει οτι όντως σιωνιστές τραπεζίτες έχουν υπό τον έλεγχο τους την παγκόσμια τράπεζα και οτι το παγκόσμιο καταπίστευμα ειναι υπαρκτό και μέσα σε αυτό η χώρα μας εχει σημαντικά χρηματικά ποσά κατατεθειμένα τα οποία αφήνει ανεκμετάλευτα.Μας μιλά επίσης για την συνθήκη του Μπρέντον Γουντς και για το πως δημιούργησαν χρέη εκ του μη όντος στα κράτη οι σιωνιστές τραπεζίτες για να ελέγχουν παρασκηνιακά τα κράτη δια των χρεών….τα λεγόμενα της Καρεν Χιουντς σε αυτήν την συνέντευξη ορόσημο κυριολεκτικά ανοίγουν καινούργιους δρόμους γνώσης για όλους μας.

Εξερράγη η Αίτνα


To υψηλότερο και πλέον ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης, η Αίτνα στην Ιταλία, εξερράγη χθες Τετάρτη και πίδακες λάβας υψώθηκαν πάνω από την περιοχή.

Το μεγαλύτερο και υψηλότερο ενεργό ηφαίστειο στην Ευρώπη άρχισε να παρουσιάζει έντονη δραστηριότητα από την ΤρίτηΗ χθεσινή έκρηξη ήταν σύντομης διάρκειας αλλά σφοδρή: Ο ουρανός πάνω από το ηφαίστειο, στις ανατολικές ακτές της Σικελίας, γέμισε με καπνό και ηφαιστειακή τέφρα, με τη λάβα να ξεχειλίζει κατά διαστήματα από τον κρατήρα της Αίτνας, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.


Σπουδαία επιστημονική ανακάλυψη - Βρέθηκε στα Στάγειρα ο τάφος του Αριστοτέλη!

Την ανακάλυψη του τάφου του κορυφαίου Έλληνα φιλοσόφου, στα Στάγειρα Χαλκιδικής, ανακοινώνει ο μελετητής των αρχαίων Σταγείρων Κώστας Σισμανίδης
- Στο ταφικό ηρώο του Αριστοτέλη και στα ερείπια της πόλης όπου περπάτησε πριν από 2.400 χρόνια θα ξεναγηθούν αύριο 250 και πλέον αριστοτελιστές από 40 χώρες
- Μετά από 2.400 χρόνια αποκαλύπεται το πιο σπουδαίο εύρημα στα Στάγειρα  

Είναι το πιο σπουδαίου εύρημα στην 20ετη ανασκαφική έρευνα στα αρχαία Στάγειρα και ανακοινώνεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τον τάφο του Αριστοτέλη, που διασώζεται εδώ και 2.400 χρόνια στη γενέτειρά του.
Πολυετείς έρευνες αφήνουν ελάχιστες αμφιβολίες για το εξαιρετικής σημασίας ταφικό μνημείο που ταυτίζεται πλέον με τον υπέρτατο φιλόσοφο.

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 10 Christos Kastamonitis Christos SnoW ΟΜΑΔΑ Ε ΚΥΠΡΟΣ Β ΜΕΡΟΣ 22/7/2014






ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 10 Christos Kastamonitis Christos SnoW ΟΜΑΔΑ Ε ΚΥΠΡΟΣ Β ΜΕΡΟΣ 22/7/2014