Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Τα πρώτα X-FILES: Όταν ΑΤΙΑ έκαναν την εμφάνιση τους πάνω από τα πεδία μαχών του Α΄ Παγκοσμίου πολέμου (Εικόνες)

Μήπως ο «Κόκκινος Βαρώνος» κατέρριψε στην πραγματικότητα έναν ιπτάμενο δίσκο ή «άγγελοι» έσωσαν τους άνδρες βρετανικών στρατευμάτων στα πεδία μαχών του Α “Παγκοσμίου Πολέμου;

Κάτι τέτοιες ερωτήσεις πρέπει να απαντήσει μια ομάδα Βρετανών αξιωματικών των μυστικών υπηρεσιών που θα ερευνήσουν τις παράξενες θεάσεις στον ουρανό κατά την διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε ότι τα ΑΤΙΑ και οι μυστηριώδεις θεάσεις στον ουρανό είναι ένα σύγχρονο φαινόμενο – αλλά εμφανίσεις αγνώστων αντικειμένων γινόντουσαν από την αρχαιότητα, άλλοτε σωρεία θεάσεων και άλλοτε μεμονωμένες. Κατά τα πρώτα χρόνια του εικοστού αιώνος, είχαμε μια πληθώρα εμφανίσεων που προκάλεσαν πανικό στην κοινή γνώμη αφού τακτικά εμφανίζονταν και σε εφημερίδες. Με αποκορύφωμα τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου είναι απαραίτητη μια πιο επιστημονική προσέγγιση.

Ασκηση κατάληψης βραχονησίδας εκτέλεσε το τουρκικό Ναυτικό! - Ετοιμάζονται για νέα Ιμια

"Η βασική αποστολή που εκτέλεσαν τα πλοία του τουρκικού Ναυτικού (σ.σ.:TDK) πως συμμετείχαν στην άσκηση, DENİZKURDU ήταν η προσομοίωση αποκλεισμού των νήσων του ανατολικού Αιγαίου από την ηπειρωτική Ελλάδα και αυτό ήταν εξαιρετικά ανησυχητικό. Μάλιστα αναπτύχθηκαν επί του 25ου Μεσημβρινού".
 
Αυτό αναφέρει υψηλά ιστάμενη πηγή του ΓΕΝ στο pronews.gr, συνοδεύοντας την εκτίμηση με την φράση: "Είχαν αρκετά κενά, όμως. Αν ήταν σε πραγματικές συνθήκες θα είχαν ηττηθεί. Πάντας η Αεροπορία, τόσο της Ελλάδας, όσο και της Τουρκίας έτσι όπως είναι σήμερα τα πράγματα, θα κρίνει πολλά. Αλλά αυτό το τουρκικό Ναυτικό, έτσι όπως είναι σήμερα μπορούμε να το νικήσουμε". 

Τι κάνει το «προεδρικό» αεροσκάφος των ΗΠΑ στη Σούδα και συγκεκριμένα στην 115 ΠΜ; (φωτό)

Όχι, δεν πρόκειται για κάποια «ινκόγνιτο» απόρρητη επίσκεψη του Πλανητάρχη στα Χανιά. Ούτε καν πρόκειται για το ίδιο το προεδρικό αεροσκάφος αλλά για το «διδυμάκι» του που επίσης ονομάζεται «Air Force 1» και που πράγματι βρίσκεται σταθμευμένο εδώ και μερικές ώρες αεροδρόμιο Χανίων.

Bitcoin: Το νόμισμα που ήρθε απ’ το… μέλλον - Οι χάκερ το λατρεύουν, οι τράπεζες το μισούν

Ηλεκτρονικοί εγκληματίες που επιτίθενται με ιό και δεσμεύουν υπολογιστές. «Απαγωγείς» αρχείων που ζητούν κανονικά λύτρα για να τερματίσουν την ομηρία του pc. Τα λύτρα αυτά μεταφράζονται σε ένα ψηφιακό νόμισμα, που έχει καταγράψει ένα ασυγκράτητο «ράλι», ισοδύναμο πλέον έκαστο με 2,7 δολάρια. Αυτό το νόμισμα, το οποίο έχει αποσχιστεί από κυβερνήσεις και παγκόσμιες τράπεζες, ενδέχεται να το παράγει και ο δικός σου υπολογιστής. Εν αγνοία σου. Μεμονωμένοι υπολογιστές επιστρατεύονται ως παραγωγοί, δημιουργώντας ένα δίκτυο πληροφοριακού συστήματος, ελεγχόμενο από τον «botmaster». Τα μέλη του δικτύου αυτού ονομάζονται «ζόμπι»…

Θαυμαστοί θρύλοι για την Άλωση της Πόλης

Ο θρύλος για την Άλωση της Πόλης λέει ότι «ήτανε θέλημα Θεού». Από τότε το φρόνημα των Ελλήνων το κρατάνε ζωντανό ακριβώς αυτοί οι θρύλοι για την επανάκτησή της. «Κάποτε η Αγιά Σοφιά θα λειτουργηθεί ξανά από τους χριστιανούς» λέει η παράδοση και ο μαρμαρωμένος βασιλιάς θα ξυπνήσει.

Παραδοσιακοί και θαυμαστοί θρύλοι, αναπτύχθηκαν γύρω από την άλωση της Πόλης, για να θρέψουν τις ελπίδες και το θάρρος του έθνους επί αιώνες.

Οι «περιπέτειες» του Παρθενώνα

Οι πόρτες του Παρθενώνα, από μοσχοβολιστό ξύλο κέδρου, που έκρυβαν το χρυσελεφάντινο άγαλμα της παρθένου θεάς Αθηνάς και επέτρεπαν τη θέασή του ελάχιστες φορές, οι πόρτες που προστάτευαν τους θησαυρούς της αθηναϊκής δημοκρατίας (και αργότερα το ταμείο της αθηναϊκής συμμαχίας) θα πρέπει να ήταν περισσότερο εντυπωσιακές από ότι νομίζαμε μέχρι σήμερα.

Χρυσελεφάντινες οι πόρτες του Παρθενώνα

Και αν το ξύλο ως υλικό προσφέρεται για περίτεχνα σκαλίσματα αλλά όχι για κάτι πιο πολυτελές, υπήρχαν και το ασήμι, ο άργυρος και το ελεφαντόδοντο που θα έδιναν ένα λαμπερό αποτέλεσμα.

Οι περίφημες θύρες του πρόναου και του οπισθόναου, ύψους 10 μέτρων και πλάτους 5 (κάτι λιγότερο από 50 τετραγωνικά, αφού θα πρέπει να υπολογίσουμε και τα ξύλινα θυρώματα) ήταν σίγουρα κατασκευασμένες από ξύλο και σίγουρα επενδεδυμένες με χρυσά
ελάσματα, ίσως και με ασημένια, όπως συνέβαινε εκείνη την εποχή και σε άλλους ναούς ανά τον Ελληνικό κόσμο.

Ασκληπιός, πως βγήκε η φράση «Δεν ιδρώνει το αυτί του»

Ο Ασκληπιός ήταν τίμιος γιατρός όσο κι αν κάποιες από τις θεραπείες του φαίνονται σήμερα πρόχειρες ή παραπέμπουν σε τσαρλατάνους θεραπευτές παλαιότερων χρόνων. Ο πατέρας της Ιατρικής δεν ξεγελούσε τους ασθενείς του οι οποίοι συχνά απευθύνονταν σε αυτόν όχι μόνο για να γιατρέψουν τις πληγές του σώματος, αλλά και της ψυχής. Δεν ζητούσε πληρωμή, παρά αφού έμεναν ευχαριστημένοι από την επέμβαση του. Οι πλάκες που βρέθηκαν στην Επίδαυρο αποκαλύπτουν πολλά από τα ερωτήματα που απηύθυναν στον Ασκληπιό οι αρχαίοι Έλληνες.

Οι Μοίρες στην Αρχαία Ελλάδα

Οι Μοίρες παριστάνονταν, συνήθως, ως τρεις γυναικείες μορφές που κλώθουν. Η κλωστή που κρατούν στα χέρια τους, είναι η ανθρώπινη ζωή· συμβολίζεται έτσι το πόσο μηδαμινή κι ασήμαντη αποδεικνύεται τελικά, αφού κόβεται με το παραμικρό, όπως μια κλωστή.

Η πρώτη Μοίρα, η Κλωθώ, γνέθει το νήμα της ζωής, η δεύτερη, η Λάχεση, μοιράζει τους κλήρους, καθορίζει τι θα «λάχει» στον καθένα. Η τρίτη Μοίρα, τέλος, η Άτροπος, κόβει χωρίς τον παραμικρό δισταγμό, όταν έρθει η ώρα, την κλωστή της ζωής των ανθρώπων.

Οι Μοίρες είναι επομένως οι δυνάμεις που ευθύνονται για τα καλά και τα κακά της ζωής του κάθε θνητού, από τη γέννηση μέχρι το θάνατό του. Σε κάποιες περιπτώσεις οι άνθρωποι πίστευαν πως δεν ήταν τρεις, αλλά μία ή δύο, όπως, για παράδειγμα, συνέβαινε στο μαντείο των Δελφών, όπου λάτρευαν μόνο τη Μοίρα της Γέννησης και τη Μοίρα του Θανάτου.

Η εσωτερική σημασία της λέξης Γενέθλια. Η μαγεία της Ελληνικής γλώσσας

Η πανίερη ελληνική γλώσσα μας αποκαλύπτει με την υψίστης θεολογικής-εσωτερικής σημασίας λέξη Γενέθλια τα εξής:

Γενέθλια : Γένεσις δηλαδή η αρχή η εκκίνηση το ξεκίνημα του Άθλου. Και γι αυτό το λόγο γράφεται με ένα ν. Δεν ετυμολογείται η λέξη Γενέθλια από την λέξη Γέννηση που γράφεται με δύο ν που όπως γνωρίζουμε νοηματοδοτεί την πράξη της γεννήσεως

Άρα η θεολογική σημαντική των Γενεθλίων εννοιοδοτεί την πραγματική εσωτερική λειτουργία που ενεργοπoιείται κατά την εκάστοτε γέννηση μας, το ότι δηλαδή, η ψυχική μας εξέλιξη απαιτεί να επιτελέσουμε σε κάθε ενσάρκωση μας με επιτυχία τους αντίστοιχους πνευματικούς άθλους για την τελική μας αναγωγή.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Βρήκαν ΕΛΔΥΚαριο του '74 δεμένο και εκτελεσμένο



Την ώρα που η ελληνική γη ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα οστά των παιδιών της που έπεσαν ηρωικά στην Κύπρο το «μαύρο» καλοκαίρι του 1974, τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τις συνθήκες θανάτου των Ελλήνων στρατιωτών, αποδεικνύουν ότι η τουρκική βαρβαρότητα έδειξε πάνω τους το πιο άγριο πρόσωπό της.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, τουλάχιστον σε μία περίπτωση αποδεδειγμένα, η σωρός ενός εκ των αγνοουμένων στρατιωτών της ΕΛΔΥΚ από την επική μάχη του στρατοπέδου στις 14-16 Αυγούστου 1974 βρέθηκε με δεμένα τα χέρια, ενώ τα σκελετικά ευρήματα έφεραν εμφανή σημάδια από χτυπήματα και σφαίρες.