Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

ΗΠΑ: Άγαλμα του Σατανά τοποθετήθηκε σε κυβερνητικό κτίριο

Οπαδοί του Σατανά γιόρτασαν σε διαδήλωση στο Αρκάνσας τα αποκαλυπτήρια ενός χάλκινου αγάλματος που απεικονίζει ένα φτερωτό πλάσμα με κεφάλι τράγου ονομαζόμενο ως Baphomet.
Αναλυτικότερα, η οργάνωση του Ναού λατρείας του Σατανά διοργάνωσε τη γιορτή των αποκαλυπτηρίων έξω από το κυβερνητικό κτίριο του Άρκανσας Little Rock για να διαμαρτυρηθούν για ένα μνημείο των Δέκα Εντολών που βρίσκεται ήδη εκεί.

Αρχαία κρύπτη με εικόνες του ήρωα Ηρακλή ανακαλύφθηκε στην Κριμαία

Αρχαία ελληνική κρύπτη που περιέχει ανάγλυφες παραστάσεις με τον αρχαίο ήρωα Ηρακλή ανακαλύφθηκε στην Κριμαία.

Η κρύπτη βρίσκεται τον ταφικό χώρο Kyz-Aul κοντά στην πόλη Κερτς, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Αρχαιολογικού Ταμείου Όλεγκ Μάρκοφ μιλώντας στο Sputnik.
Σύμφωνα με τον ιστορικό Νικολάι Φεντοσέεφ, η ομάδα του οποίου έκανε την ανακάλυψη, ο τάφος είναι του 2ου αι. μ.Χ. και περιέχει ανάγλυφες παραστάσεις με τον Ηρακλή.

Οι Αμερικανοί σχεδίαζαν να στείλουν ατομική βόμβα στη Σελήνη

Οι Αμερικανοί εξέταζαν πολύ σοβαρά την έκρηξη πυρηνικής βόμβας στο φεγγάρι τη δεκαετία του ’50 ως κίνηση εκφοβισμού των Ρώσων στα πλαίσια του Ψυχρού Πολέμου!
Μπορεί να φαντάζει απίστευτο αλλά πράγματι αυτή προοριζόταν να είναι η απάντηση των ΗΠΑ στην εκτόξευση του Σπούτνικ, για να φέρει πίσω την αυτοπεποίθηση των Αμερικανών, σύμφωνα με συνέντευξη του φυσικού Leonard Reiffel.
Η μυστική επιχείρηση, με τίτλο «Μελέτη Πάνω στις Σεληνιακές Ερευνητικές Πτήσεις» και τον κωδικό «Project A119» δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΥΤΗ η ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΣ;

Μία εντυπωσιακή σαρκοφάγος ήρθε στο φως στην Άβυδο της Αιγύπτου.
Το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια ανακάλυψε τον τάφο ενός ελάχιστα γνωστού  Φαραώ Sobekhotep I της 13ης Δυναστείας, στον αρχαιολογικό χώρο της Άβυδου 300 μίλια νότια του Καΐρου. Η ομάδα που ανακάλυψε την τεράστια σαρκοφάγο από κόκκινο χαλαζία των 60 τόνων το 2013, κατάφερε να ταυτοποιήσει τον ιδιοκτήτη της, ένα χρόνο μετά, όταν βρήκαν θραύσματα μιας στήλης που αναφέρονταν σε αυτόν.

Η «κβαντική αμνησία» μας κάνει να ξεχνάμε ότι ο χρόνος κυλά (και) ανάποδα!

Η κβαντική εμπλοκή, το μυστηριώδες φαινόμενο, σύμφωνα με το οποίο, κατά την κβαντομηχανική, δύο πράγματα σε απόσταση μεταξύ τους, μπορούν αυτόματα να αλληλεπιδρούν και να αλλάζουν ταυτόχρονα, ίσως πάει πολύ μακρύτερα - ή μάλλον πολύ πιο κοντά - από ό,τι φανταζόμαστε: στο ίδιο μας το κεφάλι, στη μνήμη και τη συνείδησή μας.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς ενός αμερικανού φυσικού του αμερικανικού πανεπιστημίου ΜΙΤ, όλοι μας βλέπουμε γύρω μας παράξενα πράγματα, όπως σπασμένα τζάμια που ξαφνικά αυτοεπιδιορθώνονται μόνα τους, σπασμένα αυγά που ξανασυναρμολογούνται ή φλιτζάνια καφέ που ξαφνικά ζεσταίνονται μόνα τους - απλώς δεν τα θυμόμαστε!

Ταξίδι στον «κόσμο» του σύμπαντος με πανοραμική φωτογραφία από τη NASA

Αστρονόμοι παρουσίασαν την εικόνα του Σύμπαντος μέσα από αμέτρητες φωτογραφίες που πρόσφερε το τηλεσκόπιο Hubble.
Πάνω από 15.000 γαλαξίες, εκ των οποίων περισσότεροι από 12.000 λειτουργούν ως «εκκολαπτήρια» άστρων, αμέτρητοι ήλιοι και πλανήτες, μία πανδαισία χρωμάτων, μία χορευτική σύνθεση από ουράνια σώματα το καθένα με τους δικούς του φυσικούς κανόνες, σε ενα Σύμπαν που μοιάζει τόσο μυστηριώδες, όσο και ελκυστικά μεγαλειώδες και όμορφο. Η NASA παρουσίασε μία πανοραμική φωτογραφία του Σύμπαντος μέσα από εκατομμύρια εικόνες και στοιχεία που

Mπλόκο της Κοκκινιάς: Όταν ναζί και δοσίλογοι "έπνιξαν στο αίμα" τη Νίκαια, εκτελώντας 315 αγωνιστές

Το Μπλόκο της Κοκκινιάς έχει μείνει στην ιστορία ως τραγωδία για τη Νίκαια, κατά την οποία διεξήχθησαν ομαδικές εκτελέσεις στην περιοχή από τα Γερμανικά Κατοχικά Στρατεύματα, ως αντίποινα της Μάχης της Κοκκινιάς.
H αντιστασιακή δράση των κατοίκων της Κοκκινιάς (σημερινή Νίκαια Αττικής) μέσα από τις τάξεις του ΕΑΜ, προκάλεσε την οργή των γερμανών κατακτητών και των ντόπιων συνεργατών τους, που με επανειλημμένες επιθέσεις στην περιοχή προσπάθησαν να την εξουδετερώσουν.
Η μεγαλύτερη επίθεση, γνωστή στην ιστορία της Αντίστασης ως «Μπλόκο της Κοκκινιάς», πραγματοποιήθηκε στις 17 Αυγούστου 1944 και κατέληξε σε λουτρό αίματος.

Στο «χείλος του γκρεμού» – Γερμανία προς Τουρκία: «Μπείτε στο ΔΝΤ, δεν υπάρχει σωτηρία» – Αγκυρα: «Θα ζητήσουμε την βοήθεια της Μόσχας»

Δεν υπάρχει όπως φαίνεται σωτηρία για την τουρκική οικονομία. Η κατάσταση είναι ζοφερή και η Αγκυρα κάνεις πως δεν βλέπει την πραγματικότητα. Το εθνικό νόμισμα της Τουρκίας χάνει την αξία του, η οικονομία απειλεί να καταρρεύσει, αλλά η τουρκική κυβέρνηση απορρίπτει, προς το παρόν, ένα πρόγραμμα βοήθειας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Ως πότε όμως; Η Άγκυρα βρίσκεται με την… πλάτη στον τοίχο, ειδικά μετά τις νέες απειλές του Ντόναλντ Τραμπ.
Σύμφωνα, με αποκάλυψη του γερμανικού περιοδικού Spiegel, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας προτρέπει τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ρεζτέπ Ερντογάν να αποδεχθεί πρόγραμμα βοήθειας του Ταμείου. Όπως γράφει το δημοσίευμα. το θέμα συζητήθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Όλαφ Σολτς, με τον Τούρκο ομόλογό του, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, την περασμένη Πέμπτη.

Oργή Τραμπ: Ο Ερντογάν δίνει drones στο Μαδούρο – Επένδυση-«μαμούθ» Κίνας στη Τουρκία – «Μη χρησιμοποιείτε google, μόνο yandex»

Εναν νέο σύμμαχο φαίνεται ότι βρήκε η Τουρκία, όπου η συνεργασία πλέον δεν περιορίζεται μόνο σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε στρατιωτικό πλέον. H κίνηση αυτή σίγουρα θα εξοργίσει τον Ν. Τραμπ, βάζοντας ακόμα ένα λιθαράκι στις διαφορές Αγκυρας-Ουάσινγκτον.
Ο λόγος για την Βενεζουέλα. Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, η Αγκυρα θα προμηθεύσει εντελώς δωρεάν με drones το καθεστώς Μαδούρο. Πρόκειται για μία κίνηση που θα εξοργίσει τις ΗΠΑ, καθώς η Κυβέρνηση στο Καράκας αποτελεί εχθρό για την Ουάσινγκτον.

«O Ερντογάν πρέπει να τελειώσει» – Τhink tank προετοιμάζει το έδαφος – «Κλείστε την βάση του Ιντσιρλίκ, μην τους παραδώσετε τα F-35»

Aσχημα τα πράγματα για την Τουρκία. Οταν ένα ινστιτούτο με τέτοια δύναμη όπως το Council on Foreign Relations, ίσως βρίσκεται στα τρία μεγαλύτερα του κόσμου σε θέματα ερευνών και κύρους, γράφουν πως ας περιμένουμε να τελειώσει η εποχή Ερντογάν, τότε αυτό κάτι σημαίνει.
Μάλλον κάποιοι προετοιμάζουν το έδαφος. Βέβαια ο Ερντογάν μόλις εκλέχθηκε και έχει υπερεξουσίες. Οποιος διαβάσει προσεκτικά το σχετικό απόσπασμα που θα σας παραθέσουμε, θα καταλάβει ότι εμμέσως η Δύση έχει άλλα σχέδια για τον Σουλτάνο.
Ας δούμε το απόσπασμα:
Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη πρέπει να περιμένουν μέχρι να τελειώσει η εποχή του Erdogan και στη συνέχεια να προσεγγίσουν τη νέα ηγεσία της Τουρκίας με μια μεγάλη συμφωνία.
Η νομισματική κρίση και η στάση της Τουρκίας έναντι των Ηνωμένων Πολιτειών σχετικά με τη φυλάκιση ενός Αμερικανού πάστορα έχουν εκθέσει την διάτρητη συνεργασία των δύο χωρών από τον Ψυχρό Πόλεμο.

Ρεσάλτο Τούρκων σε ελληνικό πλοιάριο: To ακινητοποίησαν και τους έψαξαν – «Είμαστε στο όριο για αιματηρό επεισόδιο»

«Έχουμε καταντήσει γραφικοί βγαίνουμε στις ιστοσελίδες, στα κανάλια και τίποτα δεν γίνεται. Θα έχουμε πρόβλημα μπορεί να υπάρξει μεγάλο επεισόδιο αν ξεφύγει κάποιος δικός μας». Αυτό δηλώνει Έλληνας ψαράς προμηνύοντας πως η τουρκική προκλητικότητα δοκιμάζει την υπομονή των Ελλήνων επαγγελματιών.
Μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς Τούρκων εναντίον Ελλήνων στη Λήμνο αλλά και ενός παρόμοιου περιστατικού στη Σαμοθράκη που φαίνεται πως προηγήθηκε, είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας νέες καταγγελίες.
Η τουρκική προκλητικότητα φαίνεται πως εντείνεται σύμφωνα με μαρτυρίες Ελλήνων αλιέων. Όπως καταγγέλλουν, Τούρκοι λιμενικοί ανάγκασαν ελληνικό αλιευτικό να ”δέσει”, και έλεγξαν τους Έλληνες ψαράδες για τα απαραίτητα έγγραφα, σε διεθνή ύδατα.

Ν. Τραμπ: «Στρατηγική αναβάθμιση της Κύπρου» – Προ των πυλών η άρση του εμπάργκο όπλων από ΗΠΑ

Σε στρατηγική αναβάθμιση της Κύπρου προχωράει ο Ν. Τραμπ με την άρση του εμπάργκο όπλων να βρίσκεται προ των πυλών. Επισημάνθηκε η στρατηγική σημασία της Κύπρου τόσο γεωγραφικά, όσο και ως στρατηγικός εταίρος των ΗΠΑ, ενώ στόχος είναι να ενισχυθεί η στρατιωτική συνεργασία και συνεργασία ασφαλείας μεταξύ ΗΠΑ και Κυπριακής Δημοκρατίας.
Στο νόμο που υπέγραψε αυτή την εβδομάδα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντ. Τραμπ για τον προϋπολογισμό της Εθνικής Άμυνας, περιέχεται και πρόνοια η οποία αφορά τις σχέσεις ασφαλείας μεταξύ ΗΠΑ και Κυπριακής Δημοκρατίας και το εμπάργκο όπλων που έχει επιβληθεί. Ο ίδιος νόμος επιβάλει και περιορισμούς στην παράδοση των αεροσκαφών F35 στην Τουρκία.