Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Ακυρώθηκε το Eurogroup της Μ. Πέμπτης! "Παγώνουν" συμφωνία και αξιολόγηση, σε... αναμμένα κάρβουνα το Μαξίμου!

 

Ο εκπρόσωπος του Γερούν Ντάισελμπλουμ, Μισέλ Ρέινς, ανακοίνωσε στο Twitter ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος και δεν θα συνεδριάσουν οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών
- Στο “κόκκινο” η αγωνία στο Μέγαρο Μαξίμου για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης
- Μόλις μισή ώρα διήρκησε η σημερινή συνάντηση Τσακαλώτου – Θεσμών στο Χίλτον
- Νωρίτερα, σήμερα, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε πως έχουν συμφωνήσει με την ελληνική κυβέρνηση στο 95% και άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο για Eurogroup

Υποβρύχια του ΠΝ αναπτύχθηκαν στην Αν.Μεσόγειο - Περιμένουν κάτι;





Φωτογραφίες από την επίσκεψη στη Ν. Μεγίστη των υποβρυχίων ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΩΝ είδαν το φως της δημοσιότητας τα οποία κατέπλευσαν την Κυριακή 17 Απριλίου και Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, αντίστοιχα στο πλαίσιο αποστολής μηνύματος προς την Τουρκία να μην της περάσουν "περίεργες" ιδέες στις άγιες ημέρες του Πάσχα και προς εμπέδωση της ασφάλειας και του αισθήματος εθνικής κυριαρχίας στους κατοίκους του νησιού.

Τα υποβρύχια αναπτύχθηκαν στις εσχατιές του Αιγαίου στην νήσο Μεγίστη (Καστελόριζο) χρησιμοποιώντας την ως βάση και ξεκίνησαν περιπολίες κατά μήκος των τουρκικών ακτών στην Αν. Μεσόγειο φτάνοντας μέχρι το πέρασμα της Μερσίνας κοντά στην βόρεια Κύπρο.

Η αποστολή των υποβρυχίων είχε ως στόχο να υπενθυμιστεί στην Άγκρα ότι η ελληνική ΑΟΖ οριοθετείται από το Καστελόριζο και ενώνεται με την αντίστοιχη κυπριακή.

Τα υποβρύχια ήταν απάντηση στην έντονη τουρκική προκλητικότητα από αέρος και θαλάσσης των τελευταίων εβδομάδων.

Οι 32 πλανήτες που μπορεί να «κρύβουν» ζωή [φωτό]





Η εξερεύνηση του διαστήματος είναι το στοίχημα της επόμενης μέρας για την ανθρωπότητα. Η NASA και άλλοι οργανισμοί διαχειρίζονται τεράστια ποσά, τα οποία επενδύουν μεγάλες πολυεθνικές, αλλά και Κράτη, με αντάλλαγμα την αξιοποίηση των ευρημάτων. Το πεδίο δράσης είναι ασύλληπτο και όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα των ερευνών, η προοπτική που ανοίγεται είναι δίχως όρια. Σύμφωνα με την αξιοποίηση των μέχρι τώρα δεδομένων, έχει καταρτιστεί μία λίστα με 32 πλανήτες εκτός του ηλιακού μας συστήματος, οι οποίοι διαθέτουν όλες εκείνες τις ενδείξεις και τα στοιχεία, που να δικαιολογούν την ύπαρξη εξωγήινης μορφής ζωής

Σοβαρά επεισόδια στο κέντρο κράτησης προσφύγων στη Μόρια – Δακρυγόνα, φωτιές και επίθεση στον Γιάννη Μουζάλα

 

Μεγάλη ένταση στο κέντρο κράτησης στη Μόρια
- Πρόσφυγες εξεγέρθησαν διαμαρτυρόμενοι για τις άθλιες συνθήκες και τις απελάσεις στην Τουρκία
- Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο προχώρησαν σε χρήση χημικών
- Οδοφράγματα, φωτιές και τραυματισμοί
- Νωρίτερα μετανάστες πέταξαν μπουκάλια με νερό στον Γιάννη Μουζάλα

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν την Τρίτη στο κέντρο κράτησης προσφύγων στη Μόρια της Λέσβου.
Σύμφωνα με πληροφορίες η εξέγερση ξεκίνησε το απόγευμα από ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες που είναι κρατούμενοι στο Κέντρο προκειμένου να επαναπροωθηθούν στην Τουρκία, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες κράτησης.

"Βόμβα" κυβερνητικού αξιωματούχου: Χρεοκοπία τον Ιούνιο, αν δεν έχουμε συμφωνία!

 

-Οι διαπραγματεύσεις Τσακαλώτου – θεσμών διακόπηκαν, ύστερα από τη συνάντηση στο Χίλτον που διήρκησε μόλις μισή ώρα
- "Ο δρόμος έχει αναταράξεις από τα μέσα Απριλίου όμως η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει και να μην ξεμείνει από χρήματα...”, τονίζει αξιωματούχος στο Reuters
- “Όσο περισσότερος χρόνος περνά χωρίς ολοκλήρωση της αξιολόγησης, μπορεί να βρεθούμε με την πλάτη στον τοίχο”, δήλωσε δεύτερος Έλληνας αξιωματούχος

Αντιμέτωπη με τη χρεοκοπία θα βρεθεί η Ελλάδα στις αρχές του Ιουνίου, αν δεν υπάρξει συμφωνία, δήλωσε ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος στο πρακτορείο Reuters.

Στο Κέντρο της Γης Υπάρχει Σημαντική Διαφορά Χρόνου…


Τι ώρα είναι; Η απάντηση ποικίλλει ανάλογα με το βάθος: λόγω της Γενικής Σχετικότητας του Αϊνστάιν, το κέντρο της Γης είναι 2,5 χρόνια νεότερο από το έδαφος που πατάμε, δείχνουν οι τελευταίοι υπολογισμοί.
Όπως προέβλεψε πριν από έναν αιώνα ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, ο χρόνος τρέχει πιο αργά όταν η δύναμη της βαρύτητας μεγαλώνει. Και αυτό σημαίνει ότι στην κορυφή ενός βουνού ο χρόνος κυλά πιο γρήγορα από ό,τι στη βάση του, αφού η απόσταση της κορυφής από το κέντρο του πλανήτη είναι μεγαλύτερη και η βαρύτητα μικρότερη.Το φαινόμενο έχει επιβεβαιωθεί πειραματικά και πρέπει μάλιστα να λαμβάνεται υπόψη στο σύστημα GPS -ο χρόνος κυλά πιο γρήγορα για τους δορυφόρους του συστήματος, και αν αυτή η διαφορά δεν λαμβανόταν υπόψη η απόκλιση στο γεωγραφικό στίγμα θα έφτανε τα πολλά χιλιόμετρα ανά ημέρα.

ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΒΕΒΗΛΩΣΗ.ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΤΟ 74 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...!!!


ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ...

Την βεβήλωση των τάφων των πεσόντων καταδρομέων και εθνοφρουρών της 15ης Ιουλίου 1974 στο κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης στην Κύπρο, καταγγέλλει η αρμόδια Επιτροπή.

Ανακάλυψαν απολίθωμα 4.800 ετών, μια μητέρα να κρατά στην αγκαλιά το μωρό της!

 

Ένα ανθρώπινο απολίθωμα ηλικίας 4.800 ετών μιας μητέρας να κρατά στην αγκαλιά το βρέφος της, ανακάλυψαν οι αρχαιολόγοι στην Ταϊβάν, ανέφεραν αξιωματούχοι του μουσείου σήμερα. 

Τα 48 λείψανα, η εκταφή των οποίων έγινε σε τάφους στην περιοχή Ταϊτσουνγκ, αποτελεί το αρχαιότερο ίχνος ανθρώπινης ύπαρξης στην κεντρική Ταϊβάν. Ανάμεσα στα ευρήματα, η πιο εντυπωσιακή ανακάλυψη ήταν ο σκελετός μιας νεαρής μητέρας που κοιτάζει προς τα κάτω το βρέφος που κρατούσε στα χέρια της.