Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Τι κρύβει η άγνωστη πυραμίδα των Χανίων;

H  άγνωστη κρυφή ιστορία μας. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα δημοσιεύονται στοιχεία που ξαναγράφουν την ιστορία μας. Αποκλειστική δημοσίευση της "Άγνωστης Ελληνικής Ιστορίας" 28/12/1997 και 2/3/1999. Η "πυραμίδα" των Χανίων (στην πραγματικότητα είναι κώνος) είναι ένας λαξευμένος βράχος και είναι ένα μνημείο μοναδικό στο είδος του μιας και δεν υπάρχει καμία αναφορά για παρόμοιο κτίσμα-κατασκεύασμα.

«Ο Ν.Τραμπ θα επιτεθεί στο Ιράν μέχρι τέλος Αυγούστου» λένε οι Αυστραλοί - Θα ανάψει «φωτιά» στον Περσικό Κόλπο;

Αυστραλιανές πηγές θεωρούν βέβαιο πως ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα ζητήσει τη συνδρομή αυστραλιανών και βρετανικών μυστικών υπηρεσιών για να πλήξει ιρανικούς πυρηνικούς στόχους εντός του Αυγούστου και ενώ έχει δημιουργηθεί σοβαρή κρίση με την Τουρκία του Ρ.Τ.Ερντογάν.
Ανώτατοι αξιωματούχοι της αυστραλιανής κυβέρνησης εκτιμούν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα μπορούσε να πλήξει στρατιωτικά το Ιράν ακόμη και εντός του μήνα, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με το δίκτυο ABC, οι αυστραλιανές ένοπλες δυνάμεις, αλλά και οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες είναι πιθανό να διευκολύνουν τις ΗΠΑ στην προσπάθειά τους να ταυτοποιήσουν ιρανικούς πυρηνικούς στόχους.

Η Ρωσία αγοράζει χρυσό ασταμάτητα και ξεφορτώνεται αμερικανικά ομόλογα: Βλέπει παγκόσμια κρίση λόγω δολαρίου

Η Ρωσία έγινε η πέμπτη χώρα στον πλανήτη με τα μεγαλύτερα αποθέματα χρυσού πλησιάζοντας το όριο των 2.000 τόνων, ενώ παράλληλα εγκαταλείπει τα αμερικανικά ομόλογα που κατείχε καθώς θεωρεί πως οι ΗΠΑ σύντομα δεν θα εξυπηρετούν το τεράστιο χρέος τους και ότι εξαιτίας του δολαρίου θα ξεκινήσει μια μεγάλη οικονομική κρίση.
Ξέρουν ότι μετά από μια κρίση οφειλόμενη σε «φούσκα» του δολαρίου τότε όλα ξεκινούν από το «μηδέν» και όποιος κατέχει χρυσό είναι αυτός που ξεκινάει από καλύτερη βάση.
Θεωρείται βέβαιο από τους οικονομικούς αναλυτές ότι θα υπάρξει μια παγκόσμια διαγραφή χρέους και τότε όλα θα συνδεθούν με την τιμή του χρυσού.
Τους 106 τόνους έφτασε η ποσότητα χρυσού που έχει αγοράσει η Μόσχα από τις αρχές του 2018, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία που δημοσίευσε η κεντρική τράπεζα της χώρας.
Πλέον τα συνολικά αποθέματα χρυσού που έχει η Ρωσία πλησιάζουν τους 2.000 τόνους.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ρωσικής κεντρικής τράπεζας, τα αποθέματα της ρωσίας σε χρυσό έφτασαν τον Ιούνιο του 2018 τους 1.944 τόνους.

Περικλής: Ο πρώτος πολίτης του Χρυσού Αιώνα που έκανε την Ελλάδα αθάνατη στον χρόνο

«Και καλείται το πο­λίτευμά μας Δημοκρατία, γιατί η κυβέρνηση της πόλης δεν βρίσκεται στα χέρια των ολίγων, βρίσκεται στα χέρια των πολλών», γράφει ο αθηναίος ρήτορας, πολιτικός και στρατηγός Περικλής στον «Επιτάφιο Λόγο» του βάζοντας τα θεμέλια όχι μόνο της αθηναϊκής ακμής αλλά και του δυτικού πολιτισμού.
Ο άνθρωπος που συνύφανε την προσωπική του ζωή με την ίδια τη βιογραφία της πρώτης Δημοκρατίας ανέλαβε το έργο να καταστήσει πραγματικότητα το πολίτευμα του Κλεισθένη, τελειοποιώντας στην πράξη τις βασικές αρχές της λαϊκής βούλησης.

Το ΝΑΤΟ κατέλαβε τον υδροηλεκτρικό σταθμό της Μιτροβίτσα και περικύκλωσε τους Σέρβους της πόλης!

To NATO προχώρησε σε άμεση εμπλοκή υπέρ των αλβανόφωνων του Κοσόβου και εναντίον των Σέρβων καταλαμβάνοντας καίριες και στρατηγικές θέσεις στον σερβικό θύλακα της Μιτροβίτσα παίρνοντας τον έλεγχο του υδροηλεκτρικού σταθμού της πόλης απειλώντας έτσι τους Σέρβους με διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπτωση που προχωρήσουν σε ανακήρυξη αυτονομίας.
Η δύναμη της KFOR που προχώρησε στις ενέργειες αυτές αποτελείται από Αμερικανούς στρατιώτες δείχνοντας έτσι ότι πρόκειται για στρατηγική επιλογή των ΗΠΑ στην περιοχή με κίνδυνο να έρθουν σε άμεση αντιπαράθεση με σερβικές δυνάμεις και γνωρίζοντας ότι πλέον η Ρωσία είναι σε θέση να υπερασπιστεί το Βελιγράδι αντίθετα με το 1999 που οι ρωσικές ΕΔ βρίσκονταν σε καθεστώς διάλυσης.