Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

"Έδωσε" την Κάρπαθο για νατοϊκή βάση ο ΥΕΘΑ στην συνάντησή του στο Πεντάγωνο


Image
Μία ώρα διήρκησε η συνάντηση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στο Πεντάγωνο με την υφυπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Christine Wormuth. Οι εξηγήσεις που δόθηκαν από την αμερικανική πλευρά στον Πάνο Καμμένο για την ακύρωση του ραντεβού του με τον υπουργό Άμυνας Άστον Κάρτερ, κρίθηκαν ικανοποιητικές όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του. Ο ΥΕΘΑ τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις.

Επανέλαβε τα περί νατοϊκής βάσης σε ελληνικό νησί,το οποίο και κατονόμασε τελικά. Είναι η Κάρπαθος.

Άγνωστη Γη - Πανελληνια Πρεμιερα για την Ταινια που ειναι η μοναδική που έχει απαγορευτεί και στον αραβικό κόσμο και Ισραήλ.

 

 

 

 

Άγνωστη Γη
Unknown Land

του Μάνουελ ντε Κόκο
με τους Μάνο Κοκορομύτη, Σάια Σάλεμ, Ντάνιελ Πλάκετ
Υπόθεση:
Αραβική Ανοιξη, Υεμένη 2011, η επανάσταση συνεχίζεται. Είναι η εποχή των μουσώνων και στο νησί Σοκότρα η ζωή κυλά ήρεμα. Ένα ιστιοφόρο με Ισραηλινή σημαία βυθίζεται και οι έρευνες για επιζώντες ξεκινούν. Το σώμα ενός ναυαγού ξεβράζεται σε μια παραλία.
Στην άλλη άκρη του νησιού ένας ντόπιος βλέπει στα όνειρά του το ναυαγό, ο οποίος ζητά τη βοήθειά του.
Μέσα από το σώμα του ναυαγού, ενός ανθρώπου που έβλεπε τη ζωή του να βυθίζεται, ξεκινά αυτή η περιπέτεια με σκοπό να τον αφυπνίσει και να του θυμίσει να είναι ευγνώμων. Θα ανατρέψει το πεπρωμένο; Θα επιστρέψει πίσω ζωντανός;