Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Έλληνας Τζιχαντιστής στα χέρια της ΕΥΠ - Οι ύποπτες διαδρομές του!



Έλληνας μουσουλμάνος ο οποίος ίσως έχει σχέση με το «Ισλαμικό κράτος», συνελήφθη την περασμένη Τρίτη από τις Τούρκικες Μυστικές Υπηρεσίες, την ώρα που επιχειρούσε να περάσει τα σύνορα προς την Συρία.

Οι Τούρκικες Μυστικές Υπηρεσίες, παρακολουθούσαν τουλάχιστον για δυο μήνες το 40χρονο Έλληνα Μουσουλμάνο, καθώς κινούνταν ύποπτα αρχικά στην Κωνσταντινούπολη, και στην συνέχεια στα σύνορα με την Συρία. Αμέσως οι Τούρκοι πράκτορες τoν συνέλαβαν, και ενημέρωσαν τις Ελληνικές Αρχές, για την συγκεκριμένη σύλληψη.


Βέβαια τα στελέχη τις ΕΥΠ ζήτησαν αμέσως την έκδοση του και σήμερα το πρωί τον παρέλαβαν στους Κήπους Έβρου από τα στελέχη των Τούρκικων Μυστικών Υπηρεσιών. Ο 40χρονος έχει ήδη μεταφερθεί στην Αθήνα όπου και ανακρίνεται από την ΕΥΠ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει σχέση με το ISIS, καθώς και κατά το πρόσφατο παρελθόν είχαν φθάσει γενικές και μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, πως έχει εκδηλώσει συμπάθεια στον «αγώνα των Τζιχαντιστών».
Το τελευταίο χρόνο ο 40χρονος από την Κομοτηνή πραγματοποιούσε πολλά ταξίδια στην Τουρκία, όπου τα ίχνη του χάνονταν για μεγάλα χρονικά διαστήματα, μέχρι που συνελήφθη στα σύνορα από Τούρκους πράκτορες.
 
ΠΗΓΗ NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια: