Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Οι πυραμίδες της Ανταρκτικής

Εκπληκτικές εικόνες που δείχνουν πυραμίδες στην Ανταρκτική προβληματίζουν τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο.
Εικόνες του Google earth έχουν αποκαλύψει την ύπαρξη μίας τετράπλευρης δομής, η οποία έχει μια παράξενη ομοιότητα με τις περίφημες αιγυπτιακές πυραμίδες που χτίστηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια.
Το εύρημα καλύπτεται από χιόνι σε κάθε πλευρά του, και θεωρίες αναφέρουν ότι αυτός ο παγωμένος κόσμος κάποτε ήταν ζεστός και κατοικούνταν από την ανθρωπότητα.
Από τις τρεις δομές που έχουν βρεθεί, οι δύο βρίσκονται περίπου 10 μίλια στο εσωτερικό, ενώ η τρίτη βρίσκεται κοντά στην ακτή.

Τα στοιχεία από τη περιοχή δείχνουν ότι το κλίμα δεν ήταν τόσο κρύο όπως είναι σήμερα.
pyramida_antarktiki
Το 2009, οι επιστήμονες μελέτησαν δείγματα που έλαβαν από την παγωμένη ήπειρο και ανακάλυψαν ότι η θερμοκρασία πριν από χιλιάδες χρόνια ήταν γύρω στους 20c, ενώ σήμερα οι θερμοκρασία της περιοχής αγγίζει τους -49c.
Τρία χρόνια αργότερα, το 2012, επιστήμονες από το Ερευνητικό Ινστιτούτο της Νεβάδα εντόπισαν 32 είδη βακτηρίων από τη λίμνη Vida στην ανατολική Ανταρκτική και απεφάνθησαν ότι το κλίμα ήταν εντελώς διαφορετικό στην παγωμένη τούνδρα από αυτό που είναι σήμερα.
Εικόνες του Google earth έχουν αποκαλύψει την ύπαρξη της τετράπλευρης δομής
Εικόνες του Google earth έχουν αποκαλύψει την ύπαρξη της τετράπλευρης δομής
Η Δρ Vanessa Bowman είπε: «Πριν από 100 εκατομμύρια χρόνια η Ανταρκτική καλυπτόταν από πλούσια δάση παρόμοια με εκείνα που υπάρχουν στη Νέα Ζηλανδία σήμερα».
Καθώς η κλιματική αλλαγή εξακολουθεί να μετατρέπει τα παγκόσμια περιβάλλοντα σε όλο τον κόσμο, χιλιάδες ή και εκατομμύρια χρόνια πριν, η Ανταρκτική θα μπορούσε να ήταν μια πλούσια, τροπική Γη.
ΠΗΓΗ https://apocalypsejohn.com/piramides-tis-antarktikis-video/#

Δεν υπάρχουν σχόλια: