Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Η Ένωση Αθέων ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΞΑΝΑ και προσκαλεί τον κόσμο στην γιορτή του… «Αγίου Οινοπνεύματος»!

Μετά την προκλητική διοργάνωση με την κρεατοφαγία την Μεγάλη Παρασκευή και όλες τις κατά καιρούς προκλήσεις τους, οι άθεοι για ακόμα μια φορά προσπαθούν να βρεθούν στο επίκεντρο της επικαιρότητας…
«Η Ένωση Αθέων σας προσκαλεί στην γιορτή του Αγίου Οινοπνεύματος, του μόνου υπαρκτού και με παρατηρήσιμα αποτελέσματα. Την Δευτέρα 28 Μαΐου στις 18:00 η ώρα στο Μεζεδοπωλείο «Ηλίας 1958″, Μπούσγου 2 (πεδίο του Άρεως), στην Αθήνα».

Στην ανακοίνωσή τους οι άθεοι χαρακτηρίζουν το «Άγιο Οινόπνευμα» ως «το μόνο υπαρκτό και με παρατηρήσιμα αποτελέσματα.» Οι διοργανωτές ενημερώνουν επίσης πως «όσοι παρευρεθούν, μπορούν να προμηθευτούν το βιβλίο του Αδαμάντιου Κοραή -για το αίσχος του υποτίθεται ‘αγίου’ φωτός.»
Την Δευτέρα, δηλαδή, του Αγίου Πνεύματος, όπου η Χριστιανοσύνη τιμά το τρίτο μέλος της Αγίας Τριάδος!!!
Συν τοις άλλοις, συνδυάζουν την πρόκληση τους και με το ραμαζάνι! Όπως επισημαίνουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους στο facebook:
«Από φέτος η γιορτή του ΑΟ γίνεται διεθνής. Για να τιμήσουμε τα μέλη μας που είναι πρώην μουσουλμάνοι, η γιορτή του ΑΟ θα συνεορτάζεται με το σπάσιμο της νηστείας του Ραμαζανιού που διοργανώνεται από τις διάφορες οργανώσεις πρώην μουσουλμάνων παγκοσμίως.»
Και καταλήγουν με τον επίσης άθλιο επίλογο:
«Αποστάτες όλων των θρησκειών, ελάτε να γνωριστούμε και να διασκεδάσουμε!» …και μάλιστα το κοινοποιούν ως «Κατάλληλο για παιδιά» !
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!
 Δείτε ΕΔΩ την σχετική ανακοίνωσή τους μέσω Facebook

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πρέπει να είναι απίστευτα τα κόμπλεξ όλων αυτών που διοργανώνουν τέτοιου είδους "γιορτές"!