Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Εκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών του τουρκικού Ναυτικού


Εκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών του τουρκικού Ναυτικού


 Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε σε αποθήκη συνττήρησης πυρομαχικών του Πολεμικού Ναυτικου της Τουρκίας στην πόλη Κοτζάελι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απο την έκρηξη τραυματίστηκαν 4 στρατιώτες.

Συμβάν του Ρόσγουελ - 65 Χρονια Πριν..

Η εφημερίδα Roswell Daily Record της 8ης Ιουλίου 1947, δημοσιεύει την ανάκτηση "Ιπτάμενου Δίσκου"
Το Συμβάν του Ρόσγουελ αφορά την ανάκτηση υλικού κοντά στην περιοχή του Ρόσγουελ, Νέο Μεξικό, ΗΠΑ, την 7η Ιουλίου 1947 και έχει γίνει αντικείμενο έντονης φημολογίας και αμφισβήτησης. Υπάρχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις για το τι πραγματικά συνέβη και θερμή διαμάχη για το ποιες αποδείξεις μπορούν να γίνουν αποδεκτές. Ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών αναφέρει ότι το αντικείμενο που ανέκτησε ήταν ένα υψίστης μυστικότητας ερευνητικό μπαλόνι το οποίο συνετρίβη.
Πολλοί υποστηρικτές των ΑΤΙΑ (Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) ή UFO πιστεύουν ότι τα συντρίμμια ανήκαν σε εξωγήινο σκάφος που κατέπεσε στη περιοχή και ότι η ανάκτηση του σκάφους συγκαλύφθηκε από τον στρατό. Το περιστατικό έχει αναχθεί σε παγκοσμίως γνωστό και από τα πλέον δημοφιλή στη λαϊκή κουλτούρα και για κάποιους το Ρόσγουελ είναι συνώνυμο με τα ΑΤΙΑ. Θεωρείται ως ένα από τα πλέον διαφημισμένα περιστατικά ΑΤΙΑ.

Ανιχνευτές στο Νότιο Πόλο εκδίδουν δελτίο διαστημικού καιρού


Ανιχνευτές νετρονίων που λειτουργούν εδώ και δεκαετίες στην Ανταρκτική θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ως σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για τις ηλιακές καταιγίδες, οι οποίες απειλούν αστροναύτες, δορυφόρους και δίκτυα ηλεκτροδότησης.

Σε περιόδους έντονης ηλιακής δραστηριότητας, όπως αυτή που διανύουμε σήμερα, γιγάντιες εκρήξεις στην επιφάνεια του Ήλιου εκτινάσσουν στο Διάστημα δισεκατομμύρια τόνους υλικού, που κινούνται με ταχύτητες εκατομμυρίων χιλιομέτρων την ώρα. Σε περίπτωση που η Γη βρεθεί στην πορεία αυτών των σωματιδίων υψηλής ενέργειας, οι δορυφόροι, οι ραδιοεπικοινωνίες και οι μετασχηματιστές των δικτύων ηλεκτροδότησης μπορούν να τεθούν εκτός λειτουργίας. Ο κίνδυνος είναι σημαντικός και για τους αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, οι οποίοι δεν απολαμβάνουν την προστασία της γήινης ατμόσφαιρας.

Ναός Αγίας Δυνάμεως


Μαθαινοντας για "αγνωστα" σημεια της Αθηνας
 






Περιοχή: οδός Μητροπόλεως 15 & Πεντέλης
Έτος: 1601-1700
Περιγραφή:
Το εκκλησάκι της Αγίας Δυνάμεως είναι μια μικρή μονόκλιτη βασιλική με καμάρα, που ανεγέρθηκε κατά τους χρόνους της Τουρκοκρατίας επί αρχαίων ερειπίων. Αποτελούσε μετόχι της Μονής Πεντέλης, και ήταν γνωστή ως "του Μεντελιώτη" ή "του Ροδακιού" (από το όνομα της συνοικίας). Λέγεται ότι το 1821 κατασκευάζονταν εκεί πυρομαχικά, εμφανώς για λογαριασμό των Τούρκων, αλλά κρυφίως και για λογαριασμό των επαναστατών.

Το μικροτσίπ rfid εμπεριέχει δολοφονικό δηλητήριο





Ένας εφευρέτης από την Σαουδική Αραβία έκανε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στη Γερμανία για το γνωστό μας rfid μικροτσίπ του, που μπορεί να παρακολουθείται από το GPS και 

επίσης έχει την δυνατότητα να απελευθερώσει ΟΠΟΤΕ το Θελήσει ένα δηλητήριο 

και να σκοτώσει αυτόν που το φέρει.


Πηγή: diadrastiko: