Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Ημέρα της κρίσης: Το απόκρυφο χειρόγραφο του 15ου αιώνα που προβλέπει το μέλλον (φωτό)

Η ημέρα της κρίσης ήταν πάντα στο πίσω μέρος στο μυαλό των ανθρώπων του 15ου αιώνα. O πρώτος χάρτης περιγράφει την κατάσταση του κόσμου μεταξύ του 639 και 1514.

ΗΠΑ για αποχώρηση Ελλάδας από την άσκηση «Strike Back»: «Θέλουμε βάσεις όχι τον στρατό σας - Τα Σκόπια είναι Μακεδονία»

"Αποχωρήστε από την άσκηση αν θέλετε αλλά δώστε μας τα ελληνικά λιμάνια και αεροδρόμια σε Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη για την συγκέντρωση των δυνάμεων και την υποστήριξη της ασκήσεως" απάντησαν οι Αμερικανοί στην ελληνική πλευρά απορρίπτοντας τα διαβήματα που έγιναν και προσθέτοντας "Εμείς αναγνωρίζουμε τα Σκόπια με το "συνταγματικό τους όνομα".
Μετά τις χαρές και τα πανηγύρια των κ. Α. Τσίπρα και Ν. Κοτζιά, τώρα αρχίζουν σιγά - σιγά, να φαίνονται τα αποτελέσματα της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Οι Αμερικανοί επιμένουν με "νύχια και με δόντια" στο όνομα «Μακεδονία». Άγονες οι ενστάσεις μας. Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, θα χρησιμοποιηθεί μετά από αυτή την εξέλιξη; Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα.

Σημαντική αστρονομική ανακάλυψη κοντά στον Κρόνο από Έλληνες επιστήμονες! (Εικόνα)

Μία ζώνη ακτινοβολίας πρωτονίων πολύ υψηλής ενέργειας μεταξύ του Κρόνου και των πυκνών δακτυλίων του, ανακάλυψαν Έλληνες επιστήμονες, αναλύοντας τα πρώτα αποτελέσματα από την τελική φάση της αποστολής του διαστημικού σκάφους Cassini.
Στη νέα μελέτη, στην οποία συμμετέχει το Γραφείο Διαστημικής Έρευνας και Τεχνολογίας της Ακαδημίας Αθηνών και η ομάδα του ακαδημαϊκού καθηγητή Σταμάτη Κριμιζή, περιγράφεται η ανακάλυψη μίας νέας ζώνης ακτινοβολίας πρωτονίων, που σχηματίζεται σε κοντινή απόσταση από τον πλανήτη, συνυπάρχει με τον δακτύλιο D και βρίσκεται σε σχεδόν πλήρη απομόνωση από την υπόλοιπη μαγνητόσφαιρα του Κρόνου.

Τα μυστικά που είπαν οι Αιγύπτιοι ιερείς στον Σόλωνα για την Ελλάδα και την Ατλαντίδα!

“…Εκεί λοιπόν (στην Αίγυπτο) όταν επήγαν ο Σόλων, καθώς είπεν ετιμήθη με εξαιρετικάς τιμάς από τους κατοίκους και ζητών πληροφορίας διά την παλαιάν ιστορίαν της χώρας από τους ιερείς εκείνους που την εγνώριζον πολύ καλά, ανεκάλυψεν ότι ούτε αυτός ο ίδιος ούτε άλλος κανείς Έλλην εγνώριζε τίποτε σχεδόν διά τα παλαιά.

Και όταν κάποτε ηθέλησε να τους παρασύρη εις συζήτησιν διά τα παλαιά ήρχισε να τους λέγη διά τα αρχαιοτάτας παραδόσεις των Αθηνών, διά τον Φορωνέα, ο οποίος εθεωρήθη ως ο πρώτος άνθρωπος, και διά την Νιόβην, διηγήθη επίσης διά τον Δευκαλίωνα και την Πύρραν πως διεβίωσαν μετά τον κατακλυσμόν και διά τους απογόνους των και προσεπάθησε να καθορίση πόσα έτη παρήλθον από όσα έλεγε και να χρονολογήσει.
Κάποιος από τους ιερείς πολύ ηλικιωμένος του είπε τότε: «Σόλων, Σόλων, σεις οι Έλληνες είσθε αιωνίως παιδιά, κανείς Έλλην δεν είναι γέρων”. Ο Σόλων άμα ήκουσε αυτά, του είπε: «Πώς γίνεται αυτό, τί εννοείς με αυτά που λέγεις;”. Και εκείνος απήντησεν: «Όλοι είσθε νέοι κατά την ψυχήν, διότι δεν έχετε μέσα εις την ψυχήν σας καμίαν παλαιάν γνώσιν διά την αρχαίαν παράδοσιν, ούτε και κανένα μάθημα παλαιόν από την πολυκαιρίαν. Αιτία αυτού του φαινομένου είναι η εξής: Πολλαί

Ανασάζι: Εκείνα που Απεγνωσμένα Θέλουν να Αποκρύψουν

Η λέξη «ΑΝΑΣΑΖΙ» σημαίνει στην γλώσσα των Ναβάχο «ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ».
Σήμερα οι Χόπι είναι οι κάτοικοι των περιοχών των «Ανασάζι» που εθνικά και πολιτιστικά διαφέρουν από τους άλλους ινδιάνους γείτονές τους.
Οι Ανασάζι έχτισαν ακροπόλεις και φρούρια όμοια με εκείνα των Μυκηναίων, κατασκεύασαν δρόμους, αμφιθέατρα και αρδευτικά έργα.
Έκαναν ηλιακές παρατηρήσεις και κατασκεύαζαν πήλινα αγγεία και σκεύη παραμφερή πρός εκείνα της Ελληνικής γεωμετρικής περιόδου.

Αυλοί 42.000 χρόνων που Βρέθηκαν στην Ευρώπη Κάνουν μία Ασύλληπτη Αποκάλυψη

Ο καθηγητής Randall White, σε πρόσφατη ομιλία του για την τέχνη και τα μουσικά όργανα της απώτατης αρχαιότητας, είπε:
«Στην Νότια Γερμανία (νομίζω και στην Νότια Γαλλία, αλλά, κανείς ποτέ δεν έψαξε γι’ αυτό), έχουν βρεθεί θραύσματα αυλών (“φλάουτα” για τους ξένους) 40.000 χρόνων. Πρόκειται για τα γνωστά πνευστά μουσικά όργανα.
Στην Νότια Γαλλία, από ανασκαφές του 1920-1930 στο Σπήλαιο Isturitz, έχει βρεθεί αυλός 35.000 χρόνων.[1] Έχει γίνει ανακατασκευή του. Αυτός ο αυλός όταν παιχθεί από έναν επαγγελματία μουσικό, θα δείτε ότι είναι εκπληκτικό, τι ήχο μπορούν να παράγουν 4 τρύπες και τι έχουν να σου δώσουν!

Τι Συμβαίνει στο Σώμα μας Αν Πίνουμε ή Τρώμε Ρόδι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Από την αρχαιότητητα αποτελούσε σύμβολο της ζωής και της γονιμότητας. Είναι πηγή πολύτιμων θρεπτικών συστατικών που χαρίζουν υγεία και ευεξία, αρκεί να ξέρετε τον τρόπο με τον οποίο θα το αξιοποιήσετε.
Θρεπτική αξία
Το ρόδι είναι πλούσιο σε βιταμίνες (Α, C, Ε, φυλλικό οξύ), σίδηρο, κάλιο και φυτικές ίνες, ενώ είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες. Μάλιστα, ένα ρόδι καλύπτει το 40% της ποσότητας της βιταμίνης C και το 25% του φυλλικού οξέος που έχει καθημερινά ανάγκη ένας ενήλικος. ­
Είναι πλούσιο σε τρεις διαφορετικές μορφές αντιοξειδωτικών ουσιών (τανίνες, ανθοκυανίνες, ελλαγικό οξύ) και η συνολική αντιοξειδωτική ικανότητά του έχει υπολογιστεί ότι είναι 2-3 φορές μεγαλύτερη από αυτήν του κόκκινου κρασιού ή του πράσινου τσαγιού. Σε πρόσφατη μελέτη, φάνηκε ότι το ρόδι και οι διάφορες ποι­κιλίες μούρων έχουν την ισχυρότερη αντιοξειδω­τική δράση σε κυτταρικό επίπεδο, σε σύγκριση με άλλα 25 φρούτα που εξετάστηκαν.

Συγχώρεση: Μια Μικρή Λέξη Ένα Μεγάλο Βήμα για την Ζωή σου

Πιστεύω όλοι θα έχουμε προσέξει, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, ότι τον τελευταίο καιρό «εμφανίζονται» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσης, ιστορίες και βίντεο για την συγχώρεση.
Τα περισσότερα από αυτά είναι συγκινητικά, άλλα είναι διδακτικά και άλλα είναι σαν όμορφα παραμύθια. Είναι όμως ο στόχος μόνο να ακούσουμε μια όμορφη ιστορία ή να συγκινηθούμε με ένα βιντεάκι; Τι είναι αυτό που τελικά μας δίνει η συγχώρεση και γιατί είναι σημαντική;
Και ποιος είπε ότι είναι σημαντική; Εγώ είμαι καλά έτσι όπως είμαι. Ξέρω ότι κάποιοι με έχουν πληγώσει και δεν έχω καμιά όρεξη, ούτε θέλω, ούτε αξίζει να τους συγχωρήσω. Και γιατί; Για να με ξαναπληγώσουν;

Ετοιμαστείτε για την Υποδοχή των Δρακοντίδων που θα «Χτυπήσουν» από 6 έως 10 Οκτωβρίου

Ετοιμαστείτε για την βροχή των Δρακοντίδων, ένα φαινόμενο βροχής μετεωριτών από τον αστερισμό του Δράκοντα που αρκετοί θεωρούν και ως επικίνδυνο καθώς αυτά τα ουράνια σώματα μερικές φορές μπορεί να εκραγούν!
Η βροχή των Δρακοντίδων συνδέθηκε το 1926 με τον κομήτη 21P / Giacobini-Zinner, ο οποίος είναι γνωστό ότι έχει μια διαταραγμένη και «ακανόνιστη» τροχιά. Αν και η ετήσια δραστηριότητα τους είναι συνήθως χαμηλή, οι Δρακοντίδες παράγουν επεισοδιακές εκρήξεις, όπως για παράδειγμα τις χρονιές 1985, 1998, 2005 και 2011, ενώ είναι πιθανό να εμφανιστούν και ως καταιγίδες μετεωριτών. Οπότε είναι πιθανό να χτυπήσουν τεχνητούς δορυφόρους που βρίσκονται σε τροχιά.

Αριστοτέλης: «Αποκαλύπτει» την Φύση του Θείου Νοός !!! ΑΥΤΟ που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ «ΔΟΥΜΕ»!!!

Ο Αριστοτέλης στο έργο του “Μετά τα Φυσικά, 1074b.15 – 1075a.10” αναφερόμενος στην φύση του Θείου Νοός μας λέγει:
“Τα ζητήματα που αφορούν τον θείο Νου, παρουσιάζουν απορίες πολλές, διότι ο νους φαίνεται να είναι το πλέον θείον από όλα τα φαινόμενα, είναι όμως δύσκολο να βρούμε σε ποια κατάσταση πρέπει να υπάρχει δια να έχει αυτή την ιδιότητα. Διότι, εάν δεν νοεί τίποτα, τι μπορεί να είναι η μεγαλειότητά του; Θα βρίσκεται σε κατάσταση ανάλογη προς εκείνη του ανθρώπου που κοιμάται. Εάν πάλι νοεί, αλλά η νόησή του κυριαρχείται από κάτι άλλο (επειδή δεν θα ήτο τότε η ουσία του η κατ’ ενέργεια νόηση, αλλά απλή δύναμις), δεν μπορεί να είναι η άριστη ουσία, διότι την μεγαλειότητά του συγκροτεί η παρουσία της νοήσεως.
Ακόμη:

Κολάρο εντοπισμού ζώων – Για να γνωρίζουν πόσα οικόσιτα έχεις;

Το άγχος να κλαπεί κάποιο ζώο, οδηγεί σε «λύσεις» Μεγάλου Αδελφού.
Η Digitanimal έχει κατασκευάσει σύστηµα εντοπισµού και καταγραφής των ζωτικών λειτουργιών παραγωγικών ζώων, που χρησιµοποιείται από κτηνοτρόφους σε Ευρώπη, Αµερική και Ωκεανία. Άραγε θα στέλνει πληροφορίες σε κάποιο κεντρικό σύστημα;Η τεχνολογία είναι καλή, αρκεί να μην χρησιμοποιείται για πονηρούς σκοπούς.

Οινούσσες: Ο ψαροντουφεκάς που βρέθηκε απέναντι σε οπλισμένους Τούρκους λιμενικούς αποκαλύπτεται – «Ήθελαν να μας πάρουν μαζί τους»

Τις στιγμές αγωνίας που πέρασαν στην περιοχή της νησίδας Βάτου στις Οινούσσες, περιέγραψε στο NewsIt.gr, o ψαροντουφεκάς Αντώνης Κοντός που μαζί με τον φίλο του Δημήτρη Ζαννάρα αποτέλεσαν τους πρωταγωνιστές του θερμού επεισοδίου, που έστησαν ένοπλοι Τούρκοι λιμενικοί.
Τα όσα έζησε όταν είδε σκάφος του τουρκικού λιμενικού να τους κάνει σήμα, την επέμβαση Ελλήνων λιμενικών και τις προσπάθειες που έγιναν στη συνέχεια μέχρι να τερματιστεί το νέο σκηνικό έντασης. Σε ένα θέμα που αποκάλυψε ο ίδιος, τονίζοντας ότι οι Τούρκοι προσπάθησαν να τον δέσουν και να τον πάρουν μαζί τους.
«Στην αρχή δεν καταλάβαμε ότι ήταν Τούρκοι λιμενικοί»