Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Σοκ! Από 77 χώρες έρχονται οι λαθρομετανάστες που δεν έχουν καμία σχέση με τον πόλεμο της Συρίας!



Πολλοί λαθρομετανάστες πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ένα πλαστό έγγραφο, ή εάν δεν έχουν καθόλου χαρτιά, θα τους δοθεί η δυνατότητα να λάβουν άσυλο από κάποια χώρα στη δυτική Ευρώπη.

Σύμφωνα με ανώτερα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, αυτό συμβαίνει καθώς είναι πιο εύκολο να ζητήσει κάποιος άσυλο όταν είναι πρόσφυγας από τον πόλεμο και όχι οικονομικός μετανάστης.

Ο Στρατηγός Γράψας “σπάει τη σιωπή” του και γράφει στο Militaire για “την Ελλάδα των κρίσεων”


Στο σκάκι ο κάθε παίκτης παίζει τα δικά του πιόνια, ακολουθεί  τις αρχές και τους  κανόνες του παιγνίου,  σχεδιάζει τη στρατηγική που θα ακολουθήσει , παρακολουθεί προσεκτικά τις κινήσεις  του αντιπάλου, προσπαθεί να αναγνωρίσει τη στρατηγική του, να προσδιορίσει τις δυνατότητές του, εκτιμά την κατάσταση και ανατροφοδοτεί το δικό του σχέδιο με σκοπό τη επικράτησή του.
Η Ελλάδα, με σημαίνουσα γεωπολιτική και γεωστρατηγική θέση, ήταν και είναι αδύνατον να παραμείνει εκτός της παγκόσμιας σκακιέρας των εξελίξεων, λόγο  αυτής  της θέσεως  ήταν φυσικό να της ασκηθούν πολλαπλές πιέσεις, από εξωτερικούς διεθνείς  παράγοντες, προκειμένου να ενταχθεί σε αμυντικούς οργανισμούς και ενώσεις κρατών κάτι όμως που επέβαλε και το δικό της συμφέρον για ασφάλεια και ευημερία. Έκανε τις επιλογές της, εντάχθηκε στον ΟΗΕ το ΝΑΤΟ την ΕΕ και αφελώς επαναπαύθηκε, πίστεψε  ότι πλέον είχε λύσει τα προβλήματά της,

ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΟΧΥΡΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ




Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΟΧΥΡΟΥ
ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΣΠΟΖΕΙ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΛΟΦΟΣ ΤΟΥ ΟΧΥΡΟΥ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑ  ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ(1941) ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΟΧΥΡΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΦΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 24 Christos Kastamonitis Christos Snow

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 24 Christos Kastamonitis Christos Snow

Κρήτη: Σήμα της ΕΥΠ για πλοίο γεμάτο όπλα, πυρομαχικά και εκρηκτικά - Οι εξηγήσεις του καπετάνιου!

To πλοίο ξεκίνησε από την Τουρκία και ακινητοποιήθηκε ανοιχτά της Κρήτης μετά από σήμα της ΕΥΠ - Βρέθηκαν 6 κοντέινερ με όπλα...

Χιλιάδες όπλα, πυρομαχικά και εκρηκτικά μεταφέρει το φορτηγό πλοίο Trader, με σημαία Τόγκο, που ακινητοποιήθηκε αργά χθες το βράδυ από στελέχη του Λιμεναρχείου Χανίων, έπειτα από πληροφορίες της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, για το ύποπτο φορτίο του. Το πλοίο που μεταφέρει έξι κοντέινερ, οδηγήθηκε στο λιμάνι της Σούδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλοίο υπάρχουν 6 κοντέινερ με χιλιάδες όπλα, πυρομαχικά και εκρηκτικά, για τα οποία εξετάζεται ποιά από αυτά έχουν νόμιμα παραστατικά μεταφοράς και ποιά όχι.