Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Περίεργο αντικείμενο στον ουρανό του πλανήτη Άρη κατέγραψε το Curiosity




Μετά την ανακάλυψη νερού στον Άρη μία διαφορετική φωτογραφία του Curiosity της Nasa,προκαλεί πολλά ερωτήματα αφού αποτύπωσε ένα αντικείμενο στον ουρανό του κόκκινου πλανήτη.

Η Τουρκία κατέρριψε μη επανδρωμένο αεροσκάφος στα σύνορα με τη Συρία


Στην κατάρριψη ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους (drone), αγνώστου προελεύσεως, προχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στα σύνορα με τη Συρία τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη.
Το Γενικό Επιτελείο της Τουρκίας ότι το μη επανδρωμένο αεροσκάφος εντοπίστηκε κοντά στη μεθόριο και δέχθηκε τρεις προειδοποιήσεις πριν καταρριφθεί όπως ορίζουν οι κανόνες εμπλοκής.
Το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε πως ένα μη επανδρωμένο αεροπλάνο άγνωστης εθνικότητας κατερρίφθη σήμερα από την τουρκική Πολεμική Αεροπορία περίπου 3 χλμ. εντός του τουρκικού εναερίου χώρου κοντά στα συριακά σύνορα.

Πίστευε και μη, Ερεύνα . Η μεγάλη πρεμιέρα στην Εγνατία Τηλεόραση, Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 22:30 και πρεμιέρα στο Eoellas web tv Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, με θέμα "Οι αιρέσεις και η αίρεση των Βογόμιλων"


Πέρα από κάθε πίστη... Πέρα από κάθε ιδεολογία... Η έρευνα επιστρέφει... Η μοναδική εκπομπή στην Ελληνική Τηλεόραση, ειδικών θεμάτων έρευνας. Πίστευε και μη, Ερεύνα! Η εκπομπή με τα μοναδικά οδοιπορικά και τις απόρρητες πληροφορίες που δεν θα βρείτε αλλού... Η Έρευνα που δίνει απαντήσεις και δεν αφήνει ερωτήματα... Πιστεύεις; Ή δεν Πιστεύεις; Η μεγάλη πρεμιέρα στην Εγνατία Τηλεόραση, Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 22:30 και πρεμιέρα στο Eoellas web tv Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, με θέμα "Οι αιρέσεις και η αίρεση των Βογόμιλων" με αποκλειστικό οδοιπορικό στο μοναδικό ελληνικό νεκροταφείο των Βογόμιλων, μοναδικές πληροφορίες έρχονται στο φως από τον Θεολόγο Απόστολο Γάτσια... Μην το χάσει κανείς!