Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Ο Μάικλ Φλιν υπάλληλος του Ρ.Τ.Ερντογάν νέος σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ!

Τα αποτελέσματα της σφοδρής αντί-Τραμπ πολεμικής της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, άρχισαν πολυ σύντομα να γίνονται ορατά: Οπως είχε προβλέψει το pronews.gr, ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία Μάικλ Φλιν, αναλαμβάνει σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ. 
Ο Φλιν, που συμβούλευε τον Τραμπ σε θέματα εθνικής ασφάλειας κατά την προεκλογική του εκστρατεία, είναι πρώην διοικητής της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας (DIA) των Ηνωμένων Πολιτειών.
Μιλώντας στην επιθεώρηση «The Hill»  ζητούσε από τις ΗΠΑ να προσαρμόσει όλη της την εξωτερική πολιτική γύρω από την Τουρκία! Την περασμένη εβδομάδα ο Φλιν εκθείαζε δημοσίως τον Ερντογάν και ζητούσε από την αμερικανική κυβέρνηση να εκδώσει τον Γκιουλέν στην Τουρκία.

Εγκατέστησε πυραυλικά συστήματα εδάφους-εδάφους T-300 Kasirga απέναντι από Λέσβο, Χίο και Σάμο η Αγκυρα! -

Το σύστημα πολλαπλών εκτοξευτών ρουκετών βαρέως τύπου T-300 Kasirga (Τυφώνας) της ROKETSAN εμβέλειας 120 χλμ τοποθέτησαν οι τούρκικες δυνάμεις απέναντι από τα νησιά. Πρόκειται για ένα νέο θανάσιμο κίνδυνο για τα νησιά μας και δείχνει ότι οι Τούρκοι προετοιμάζονται σταθερά και μεθοδικά για πολεμική αναμέτρηση.
 
Σε ένα υποθετικό σενάριο επίθεσης των τουρκικών δυνάμεων σε οποιανδήποτε ελληνικό νησί που ευρίσκεται εντός του τουρκικού δραστικού βεληνεκούς των πυραύλων, επισημαίνουμε ότι θα προηγηθεί μαζικός βομβαρδισμός από τέτοιους πυραύλους πρώτα και στην συνέχεια θα επιχειρηθεί αεραπόβαση με δυνάμεις καταδρομών .
 
Το οπλικό σύστημα βασίζεται στο κινεζικό WS-1B το οποίο έχει τοποθετηθεί στην ϊμβρο και απειλεί την Λϋμνο περισσότερα από 15 χρόνια τώρα.
 

Οι μυστικές εταιρίες που κυβερνούν τον κόσμο

Ποιος κυβερνά άραγε την υφήλιο; Ποιος κρύβεται πίσω από τα τεράστια οικονομικά τραστ που διαχειρίζονται δισεκατομμύρια αλλάζοντας άρδην τις τύχες των λαών;
Εκεί που άλλοτε η άνοδος των εθνών-κρατών παρήγαγε τοπικές ελίτ, θα ήταν μάλλον παράξενο αν το νέο μοντέλο της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας δεν έφτιαχνε καινούριες επιχειρηματικές κάστες με πρωτόγνωρη πια δύναμη.
Παγκόσμιου βεληνεκούς οργανώσεις και περισσότερο ή λιγότερο κρυφές εταιρίες δηλαδή που παίζοντας μπάλα στη διεθνή σκηνή έχουν σχηματίσει μια νέα υπερ-τάξη που κάποιοι ονομάζουν Νέα Τάξη Πραγμάτων και άλλοι μυστική παγκόσμια κυβέρνηση.
Κι ενώ στη φύση και τη δράση τους ομοιάζουν με τα παλιότερα εθνικά μορφώματα, το γεγονός ότι επιχειρούν στην παγκόσμια οικονομικο-πολιτική σκηνή τις κάνει εντελώς διαφορετικές σε όρους ισχύος και επιρροής.

Άραγε αυτό γιατί δεν μας το διδάξαν στο σχολείο; -Το μήνυμα μέσα από την Οδύσσεια...

Άραγε αυτό γιατί δεν μας τα διδάξαν στο σχολείο; » Διαβάστε το! Αρκούν 2 λεπτά…

Αλλά μπορεί να το σκέπτεστε για πολύ περισσότερο. Άραγε μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; μάλλον όχι γιατί πρόσεχα την ώρα των αρχαίων. Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα…

ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους «μνηστήρες».