Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Η..απόκρυφη ιστορία του Ίκαρου!

Σε κάποια μακρινή εποχή,στην μακρινή Εσπερία(Αμερική κατά την σύγχρονη εκδοχή)έφτασε πετώντας με την χρήση τεχνητών φτερών ένα Θεός ονόματι Incari.Η παράδοση των κατοίκων λέει πως τον θεό Incari ‘στείλαν οι Θεοί που κατοικούσαν στην Γη πριν την ύπαρξη του ήλιου και του φεγγαριού,και τους κατονομάζουν με την ελληνικότατη λέξη «Ñaupamachus «!!!(Ναυπαυμάχους-ΝΑΥ(Σ) + ΠΑΝ + ΜΑΧΗ = NΑΥΠΑΝΜΑΧΟΥΣ!! )για να κατασκευάσει μια πόλη,και να δημιουργήσει τους Ί(ν)κα.

Οι Λευκοί Θεοί των Ινδιάνων Αμερικής Ήταν Έλληνες

Σε μία πανάρχαια εποχή φαίνεται πως έγινε ο εποικισμός της Αμερικανικής ηπείρου από ομάδες Τατάρων και Μογγόλων κυνηγών από την Σιβηρία
Η λογική λέει πως οι ομάδες αυτές που κατέκλυσαν την Αμερικανική ήπειρο πέρασαν από τα στενά της χερσονήσου Καμτσιάκας τα οποία στην απώτατη εκείνη εποχή ήταν μία συνέχεια ξηράς που ένωνε την Αλάσκα με το πιο μακρινό βόρειο σημείο της Ασίας.

Είναι εκείνοι που στην συνέχεια έφτιαξαν τον μογγολοειδή τύπο των ιθαγενών Ινδιάνων της Αμερικής. Είναι αυτοί που βρήκαν οι Έλληνες όταν έφτασαν στην ανεξερεύνητη έως τότε ήπειρο του δυτικού ημισφαιρίου του πλανήτη. Είναι εκείνοι που έβλεπαν την κατάλευκη σάρκα, τους ασπροφώτιστους μανδύες των Ελλήνων και το υψηλό τους παρουσιαστικό, τα υπερσύγχρονα σκάφη τους που φαίνονταν αλλόκοτα μπροστά στις ακατέργαστες πιρόγες τους και όπως ήταν λογικό τους είδαν σαν Θεούς!!!

Δαίδαλος: Ο μεγαλύτερος εφευρέτης στην αρχαία Ελλάδα

Ο Δαίδαλος είναι ο μεγαλύτερος εφευρέτης στην αρχαία Ελλάδα, ένας πραγματικός πολυτεχνίτης και καλλιτέχνης ταυτόχρονα, όπως υποδηλώνει το όνομα Δαίδαλος που προέρχεται από το αρχαίο Ελληνικό ρήμα δαιδάλω = εργάζομαι με τέχνη….
Ο Λαβύρινθος στη μινωική Κρήτη, ο μίτος της Αριάδνης, η ξύλινη αγελάδα της Πασιφάης, το χοροστάσι της Αριάδνης, το ακρόπρωρο των πλοίων της εποχής εκείνης και το πέταγμα με φτερά από κερί ήταν όλα σύμφωνα με τη μυθολογία εφευρέσεις και επινοήσεις του Δαίδαλου.

Το μυστήριο πίσω από τους 18 γιγάντιους σκελετούς που βρέθηκαν στο Ουισκόνσιν.

Τα ύψη τους κυμαινόταν μεταξύ 7,6 πόδια μέχρι 10 πόδια.Τα κρανία τους «πιθανώς είναι ανδρικά είναι πολύ μεγαλύτεαη από τα κεφάλια από κάθε φυλή που κατοίκησε την Αμερική μέχρι σημέρα.» Τείνουν να έχουν διπλή σειρά δοντιών, 6 δάχτυλα στα χέρια, 6 δάχτυλα στα πόδια και όπως οι άνθρωποι ήρθαν σε διαφορετικές φυλές. Τα δόντια στο μπροστινό μέρος της γνάθου είναι τακτικοί γομφίοι.
Η αλήθεια είναι ότι πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί, σε όλο τον κόσμο, πιστεύουν ακράδαντα ότι οι γίγαντες ήταν πραγματικοί, και υπάρχουν πολυάριθμα αρχαία κείμενα – όπως η Αγία Γραφή — που αναφέρουν ότι αυτά τα «μυθολογικά όντα», ήταν πραγματικά.

Η άγνωστη Ελληνική επανάσταση του 727 μ.Χ. ενάντια στους Βυζαντινούς


Βρισκόμαστε στην Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (Βυζάντιο) την εποχή του Λέοντος Γ” του Ισαύρου. Ήταν αυτοκράτωρ από το 717 έως το 741. Αν και κατάφερε να αποκρούσει προσωρινά τους εξ ανατολής εχθρούς, στα υπόδουλα ελληνικά εδάφη σιγόβραζε η Επανάσταση των «Ελλαδικών» όπως την αποκαλούν οι βυζαντινές πηγές.
Σύμφωνα με παλαιότερους ιστορικούς, όπως ο A. Lombard, η καταστολή της Ελληνικής Επαναστάσεως ήταν μία προσπάθεια «αποκαθάρσεως» της βυζαντινής αυτοκρατορίας εκ μέρους του Λέοντος από το «μίασμα της ειδωλολατρίας».