Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Συναγερμός: Σεισμολόγοι περιμένουν μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα

Συναγερμός έχει σημάνει στους σεισμολόγους, μετά τους τελευταίους ισχυρούς σεισμούς σε Ρόδο και Μεσσηνία.
Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιούν για ισχυρό σεισμό στον ελλαδικό χώρο, με αποτέλεσμα η συζήτηση για την αντισεισμική προστασία να έρχεται ξανά στο προσκήνιο.
«Εδώ και καιρό έχω βγει στα «κεραμίδια» και φωνάζω ότι η Ελλάδα έχει μαζέψει ενέργεια και κάποια στιγμή θα έχουμε ισχυρό σεισμό», δήλωσε στο Star o Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αστεροσκοπείου Αθηνών, Άκης Τσελέντης και πρόσθεσε:
«Δεν λέω αύριο, μπορεί 6, μπορεί και 6,5 ρίχτερ, αλλά είναι μαθηματικά βέβαιο ότι έχουν συσσωρευτεί πολλές τάσεις στην περιοχή του ελλαδικού χώρου και θα έχουμε σίγουρα έναν ισχυρό σεισμό».

Τι είναι το μαύρο φεγγάρι που έρχεται την Παρασκευή – Γιατί το συνδέουν με το τέλος του κόσμου

Ένα σπάνιο ουράνιο γεγονός αναμένουν οι επιστήμονες στις 30 Σεπτεμβρίου το οποίο πολλοί συνδέουν με την Αποκάλυψη και πρόκειται για το θεαματικό «Μαύρο Φεγγάρι». Ένα φαινόμενο το οποίο συμβαίνει όταν η φωτεινή πλευρά του φεγγαριού θα είναι από την άλλη πλευρά, επομένως αυτό που θα βλέπουμε από τη Γη θα είναι εξ ολοκλήρου στη σκιά.

Ισλαμιστές πέταξαν προκήρυξη στο Τυμπάκι και καλούν σε εξέγερση και σφαγή των Ορθοδόξων

Πολύ σοβαρό περιστατικό είχαμε λίγο μετά τα μεσάνυχτα καθώς άγνωστοι πέταξαν προκήρυξη σε δρόμους του Τυμπακίου με περιεχόμενο όπως «οι άπιστοι δεν μπορούν να έχουν γη και καλλιέργειες διότι αυτό ανήκει μόνο σ΄ εμάς τους πιστούς», «Ο Αλλάχ επιτάσσει οι πιστοί του να είναι κυρίαρχοι της γης». H προκήρυξη φέρει την υπογραφή: «Μουσουλμανική Αδελφότητα Κρήτης»!
Συγκεκριμένα αναφέρει:
Στο όνομα του Αλλάχ του Μεγαλόψυχου, του Φιλεύσπλαχνου. Να πεις. «Είναι ο Αλλάχ, ο Μοναδικός. Ο Αλλάχ, ο Ανεξάρτητος, τον οποίο όλοι ικετεύουν. Δεν τεκνοποιεί και δεν έχει γεννηθεί. Και δεν υπάρχει κανένας όμοιός Του» (Κοράνι, κεφ. 112, μέρος 30 Αλ Ικλάς)